meikkipussin uudet tulokkaat

/// lifestyleTags:
MSCHIC
Tilasin taannoin MSCHIC:ltä luomivärin ja poskipunan hyödyntäen -30e kampanjaetua, jonka silloin vielä ehdin saada käyttööni. Etujen muuttuminen ihmetytti, mutta koska tilaukseni (samoin kuin siskoni tilaus) onnistui hyvin, ei minulla itselläni ole valittamista. Sain tilaamani tuotteet parin viikon kuluttua tilauksesta – normaalisti ne varmaan tulevat nopeammin, mutta koska moni tilasi tuotteita yhtä aikaa, oli tuotteiden odotusajan piteneminen ihan loogista ja odotettavaa.

Tilasin Creamy-luomivärin sekä O-o-ouh!-poskipunan. Poskipuna on juuri sellainen, kuten oletinkin, sen sijaan luomivärissä on kimalteita, joita en ajatellut siinä kuvan ja kuvauksen (”matta kerma”) perusteella olevan. Väri on oikeasti kultaisempi kuin minun ottamassani kuvassa tai MSCHIC:n nettisivuilla olevassa kuvassa – vika voi tietysti olla näytön väriasetuksissakin. Olen kokeillut kumpaakin tuotetta pari kertaa ja näiden ensimmäisten kokeilujen perusteella osaan suositella MSCHIC:n tuotteita. Ne olivat minulle entuudestaan tuttuja nimeltä, mutten ollut koskaan testannut niitä.

Poskipunaa ei tarvitse paljoa, sillä siinä on melko paljon pigmenttiä. Luomiväri levittyy hyvin, värisävy vain ei ole itselle mieleisin. Tämä on juuri se riski, minkä ottaa kun tilaa netistä tuotteita, mutta onneksi luomiväri sopii sävynsä puolesta ainakin äidilleni ja ehkä minäkin voin käyttää sitä muiden luomivärien kanssa. Poskipunalla on hintaa 15e ja luomivärillä 14e. Ainakin poskipunan kohdalla hinta-laatu -suhde menee nappiin.

Ehdittekö te hyödyntää MSCHIC:n liittymistarjouksia, tai onko teillä muuten kokemuksia kyseisen merkin tuotteista?:-)

20 kommenttia

 1. Avatar Anonymous /// 07/03/2010 / 12:23:03

  Ite en ehtinyt käyttää sitä 30 euron alennusta, vaikka sainkin sähköpostin jossa se luvattiin… Tän takia meni kyllä täysin luottamus ko. firmaan ja jäi muutenkin niiiin negatiivinen kuva, että eipä paljoa huvita heidän tuotteitaan kokeilla. :/

  Vastaa
 2. Avatar Anonymous /// 07/03/2010 / 12:47:06

  Mä oon useesti katsonut nettisivuilta noita tuotteita, mutten oo vielä tilannut mitään. Paljon postareita tuli?

  Vastaa
 3. Avatar Rosa /// 07/03/2010 / 12:49:15

  mun noi meikit ei ole vieläkään tullut ja tilauksesta on aikaa varmaan 3viikkoa, ellei enemmän :D

  Vastaa
 4. Avatar Ida /// 07/03/2010 / 12:55:12

  Anonyymi, voi ei, toi on kyllä tosi kurjaa!:–( olishan niiden pitänyt siellä päässä tajuta, että moni varmasti tilaa tuolla -30e tarjouksella, kun siinä ei edes ollut mitään rajoituksia (tyyliin -30e kun ostaa 100eurolla). Höh!

  Anonyymi, mmmm 5,80? tai jotain semmosta. Sieltä nettisivuilta noikin tiedot kyllä löytyy, mutta joku tommoin oli summa.

  Rosa, voiei!:–( Mä uskon että ne tulee kyllä – siskolle tuli 4pv ennen mua vaikka se tilas mua myöhemmin?!:-D Että en tiedä millä logiikalla ne noita lähettelee.

  Vastaa
 5. Avatar Nella /// 07/03/2010 / 13:01:16

  Mäkin odottelen omaa pakettiani ja taisin tilata saman poskipunan, jos oikein muistan! Näyttää hyvältä!

  Vastaa
 6. Avatar Emmi /// 07/03/2010 / 15:05:14

  Ihania♥ Haluisikko mahdollisesti käydä vilkaseen mun blogia? Lisää lukijoita tarvittais :-) Kiitos jos kävit♥♥♥♥♥♥♥♥

  Vastaa
 7. Avatar Susan /// 07/03/2010 / 15:19:28

  Mulla on MSCHIC:n X RATED -mascara ja oon tykänny ylipaljon :> Aiemmin en tollasista isoista harjoista perustanu, mut tolla on tosi hyvä huidella ja vähillä vedoilla saa kunnon ripset! :) Ja ku sen väri on vielä sellanen ihanan syvänmusta niin todellaki rakkausripsari!

  Vastaa
 8. Avatar Lotta /// 07/03/2010 / 15:55:22

  Mä kerkesin kans käyttää ton tarjouksen ja tilasin luomivärin (jonka väriin en myöskään ollu oikein tyytyväinen) ja sit tilasin Face Canvasin joka on ollu tosi hyvä, mutta ei kovin riittoisa. Parissa viikossa on menny melkein puolet pullosta.

  Vastaa
 9. Avatar Ida /// 07/03/2010 / 17:32:05

  Nella, oooh sounds good;-) Toivottavasti saat pakettisi pian!

  Emmi, eikös olekin.

  Susan, ooh, kuulostaa tosi hyvältä! Katsoin kanssa sitä maskaraa, mutta juurikin sen harjan takia en sitten tilannut sitä, mutta kiva kuulla että juuri se tekee siitä hyvän. :-)

  Lotta, oho, oliko sunkin luomiväri eri sävyä mitä oletit sen olevan?:o Se face canvas kuulosti tosi hyvältä, mutta hassua jos se ei oo kovin riittoisaa, ei se meinaan kovin halpa tainnut olla…. siis ilman tarjousta etenkään.

  Vastaa
 10. Avatar miina /// 07/03/2010 / 18:04:37

  HÖÖÖH muistin tästä sun postauksesta että mullakin on se koodi vielä käyttämättä. Menin sitten tilaamaan, mutta kas kummaa kun ei koodi kelpaakaan. Oon yllättynyt, millaista toimintaa! :—0

  Vastaa
 11. Avatar Anonymous /// 07/03/2010 / 18:33:20

  Mä tilasin voidemaisen luomivärin ja kulmakarvageelin. Luomiväri on huonoa (ei pigmenttiä, ei näy eikä pysy) ja kulmakarvageelipurkki oli rikki. :/ Lähetin palautetta pari viikkoa? sitten ja siihen ei ole vastattu. :/ TODELLA huonoa mainosta, TODELLA huonoa palvelua, TODELLA huonoa laatua. EN suosittele!

  Vastaa
 12. Avatar Ida /// 07/03/2010 / 19:33:02

  miina, no niinpä, ei se -30e koodi ollut enää voimassa silloinkaan kun sanoin sulle että ne muutti tarjousta (ensin -30%, sitten -50%), sillä samalla koodilla sai vaan nuo "huonommat alet". Hieman kummallista kyllä, mulla oli hyvä tuuri kun olin nopsa tilaukseni kanssa.

  Anonyymi, höh miten kurjasti sun kohdalla on käynyt! Ja outoa, etteivät vastaa palautteeseen, luulisi että rikkinäisestä tuotteesta pahoiteltaisiin, vaikka se kyllä luultavimmin on postin vika? :–( Mun luomivärissä tuntui olevan se kimalle melko pysyvää, pigmenttiä siinä ei sen sijaan ollut paljoa toisinkuin poskipunassa. Tosi harmi että sulle kävi noin.

  Vastaa
 13. Avatar Anonymous /// 07/03/2010 / 21:19:24

  ite tilasin yli 3 viikkoa sitten, eipä oo vieläkään tullu

  Vastaa
 14. Avatar Ida /// 07/03/2010 / 21:40:43

  Anonyymi, mulle ja siskollekin tuli monen päivän erolla, vaikka samana iltana tehtiin tilaukset. Siellä on kovasti ruuhkaa.

  Vastaa
 15. Avatar Fenia /// 07/03/2010 / 21:48:33

  Mulla on fobia noita meikkejä kohtaan, kun kaveri sai tuosta merkistä kamalan ihottuman, niin en uskalla itsekään kokeilla, kun noi hinnatkaan ei ole niitä kaikkein alhaisempia.

  Vastaa
 16. Avatar Ida /// 07/03/2010 / 21:49:48

  Fenia, oho, kummallista. Mulle ei noista ainakaan ole tullut mitään, vaikka olenkin kovin herkkähipiäinen ja saan allergisia reaktioita kasvonaamioista ja kuorinnoista.

  Vastaa
 17. Avatar Anonymous /// 08/03/2010 / 01:16:55

  Käytin alennuksen, meikit ei ole edelleenkään tulleet, vaikka tilasin varmaan samaan aikaan kuin sinäkin…. Alkaa mennä hermot, varsinkin kun Mschicin asiakaspalvelu oli ton alennusjutun kohdalla aivan ala-arvoista, asiakkaille mm. lähetettiin maili jossa sanottiin postitusten viivästyvän hieman "verkkohyökkäyksen jäljiltä". En ehkä halua asioida liikkeessä uudelleen, mutta toivon että omat meikit saapuvat perille:-D

  Vastaa
 18. Avatar henna /// 08/03/2010 / 10:08:51

  Joo mulle tuli kans viesti että postitukset viivästyy hyökkäysten takia, mutta tosta tilaamisesta on kuitenkin jo monta viikkoa!!
  Ja postarit oon maksanut että parempi olis tulla kans…

  Vastaa
 19. Avatar Ida /// 09/03/2010 / 16:04:57

  Anonyymi, jep, toivotaan että ne tulee. Kyllä mä uskon, ei se maine ainakaan siitä nousis että ne lähettäis joidenkin tilaukset tulematta….

  henna, samma här, mutta kyllä ne sit viimein tuli!

  Vastaa
 20. Meikkipussissa | 365 days with Ida /// 24/11/2015 / 20:40:40

  […] 3. MSCHIC:n O-o-ouh! -poskipuna on täydellinen syys- ja talviposkipuna, sillä saa sellaiset olin-juuri-kolme-tuntia-keräämässä-omppuja –posket. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.