Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

lifestyle
1 kommentti

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Ostin kesän alussa House of Organicilta liettualaisen Uoga Uoga -brändin ihania tuotteita itselleni testiin ja koska totesin ne loistaviksi, valitsin ne nyt mukaan suosikkeinani House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivien aleihin, jotka alkavat tänään.

Tässä postauksessa vinkkaan parista uudesta ihonhoitotuotteesta, esittelen ihastuttavan Uoga Uoga -brändin tuotteita ja jaan fiilikset kuivakuppauksesta, josta koetan kovasti tehdä itselleni rutiinin, sillä se todella tekee ihmeitä iholle.

Luonnonkosmetiikkaa tarjouksessa:
House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ke-su 16.-20.8. 
Selaa tarjouksia kuvastosta.

House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät elokuu 2023 suositukset

Uudet ihonhoitosuosikkini Uoga Uogalta ja Evolvelta:

Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolla on vankka 13 vuoden kokemus kosmetiikkavalmistajana. Valikoimaan kuuluu sekä värikosmetiikkaa että ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotevalikoima on vegaaninen ja tuotteet valmistetaan siveltimiä ja meikkikyniä lukuunottamatta brändin omalla tehtaalla Vilnassa. Rakastan Uoga Uogan minimalistista, mutta leikkisää ilmettä! Tuotteet ovat laadukkaita ja toimivia, mutta hintataso on maltillinen ja moni tuote on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan löytö-kategoriaa.

Uoga Uoga -tuotteet ovat Soil Association, COSMOS Natural / Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Arvaatteko, mitä nimi Uoga Uoga tarkoittaa? Nimi kääntyy suomeksi ”marja marja” ja viittaa tuotteissa käytettyihin raaka-aineisiin.

Uoga Uoga ihonhoitotuotteet kokemuksia

Uoga Uoga Ice Kosteuttava seerumi

Pitkästä aikaa mulla on vinkata teille kosteuttavasta seerumista! Tämä oli nimittäin sellainen löytö, että ostin tätä heti uuden purkin, kun käytin ekan loppuun. Mainio hinta-laatusuhde päivittäiseen käyttöön. Ice-seerumi kosteuttaa, rauhoittaa ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Levitän tätä Uoga Uogan Ice-seerumia kasvovedestä kostealle iholle ja sen jälkeen levitän kasvoille öljyn. En ole kesällä kaivannut erikseen kosteusvoidetta tämän ja kasvoöljyn kaverina. Koostumukseltaan tämä on ohuen geelimäinen, imeytyy nopeasti ja jättää iholle syväkosteutetun fiiliksen. Ice-seerumissa on mm. hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa (auttaa lukitsemaan ihoon kosteutta ja siksi on tärkeää, että tämän levittää kasvovedestä kostealle iholle!), kvittenuutetta, beetaglukaania ja aloe veraa. Tässä on mielestäni todella mieto, luonnollisen raikas tuoksu, joka ei jää pitkäksi aikaa iholle, mutta tuntuu levittäessä miellyttävältä.

Ja vaikka tämä on tietysti aina toissijaista toimivien tuotteiden kohdalla, niin en voi olla fiilistelemättä sitä, miten ihania Uoga Uogan tuotteet ovat ulkoasultaan! Laadukkaita, yksinkertaisen kauniita ja ilahduttavia. Tämä kauniin minimalistinen seerumi myydään kirkkaankeltaisessa kartonkipakkauksessa.

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 16 €, normaali hinta 21,90 €.

Uoga Uoga kokemuksia

Uoga Uoga Fog Kosteuttava kasvosuihke

Olen vuosia palannut käyttämään yhtä ja samaa kasvovettä, mutta testaan aina mielenkiinnosta uutuuksia, joiden arvelen sopivan iholleni, sillä koen, että herkälle sekaiholle ei ole liikaa toimivia kasvovesiä tarjolla. Sellaisia, jotka oikeasti kosteuttavat ja hoitavat ihoa, mutta eivät aktivoi liikaa tai ärsytä.

Siispä otin innolla testiin Uoga Uogan Fog-kasvoveden, joka lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja ainakin minun ihollani tämä tekee juuri kuten lupaa. Iho tuntuu tätä käyttäessä kimmoisalta ja kosteutetulta. Kiva edullisempi kasvovesilöytö! Tuoksu on neutraali ja suihke miellyttävän tasainen. Kaunis huurrettu lasipullo.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 13 €, normaali hinta 16,90 €.

Evolve Organic Beauty Climate Defence SPF 30 kasvovoide

Evolven tänä kesänä julkaistu Climate Defence -kasvovoide SPF30-suojakertoimella on täydellinen aurinkovoide kasvoille! Tässä yhdistyy kosteusvoiteen ja aurinkovoiteen parhaat puolet: suoja UVA- ja UVB-säteilyltä sekä kosteutus ja hoito. Tämä on kevyt, nopeasti imeytyvä voide, eikä tämä tuki tai jätä ihoa valkoiseksi.

Ehdottomasti paras testaamani aurinkosuojatuote kasvoille! SPF30 riittää mulla arkiseen käyttöön. Jos tiedän olevani koko päivän auringossa tai esim. merellä veneilemässä, valkkaan korkeamman suojakertoimen kasvoille, mutta arkena tämä tuntuu riittävältä. Ihanaa, kun luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet ovat nykyisin niin kehittyneitä, tästä ei melkein missään vaiheessa edes huomaa, että tässä on fysikaalinen aurinkosuoja (kun aiemmin kaikki jättivät ihon ihan valkoiseksi).

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 27 €, normaali hinta 35 €.

Meikkipussin uudet luonnolliset suosikit Uoga Uogalta:

Uoga Uogan meikki- ja ihonhoitotuotteet valmistuvat Uoga Uogan omalla tehtaalla Vilnassa, Liettuassa. Brändi on alunperin tullut tunnetuksi juuri laadukkaista mineraalimeikkipohjistaan, mutta valikoimaan kuuluu tätä nykyä myös voidemaisia tuotteita.

Uoga Uoga mineraalimeikkipohja ja poskipuna

Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja SPF15, sävy Neversleeping Beauty

Ostin Uoga Uogan mineraalimeikkipohjan itselleni kesän alussa, kun halusin testata, löytyisikö tästä korvaaja Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjalle, jota olen käyttänyt varmaan vuodesta 2010 (!) asti – oon näköjään aika lojaali, kun löydän toimivan tuotteen. Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjissa on ollut saatavuusongelmia, joten olen todella iloinen, kun voin todeta että Uoga Uogan mineraalimeikkipohja sävyssä Neversleeping Beauty on mulle loistava! Käytin EDM:ltä sävyjä 2N (talvella) ja 2N ja 4N sekoitettuna (kesällä). Tämä on EDM:n 2N sävyyn nähden mielestäni aavistuksen lämpimämpi ja siksi myös hyvin imarteleva sävy.

Neversleeping Beauty on erittäin vaalea meikkipohjasävy lämpimin / neutraalein pohjasävyin. Lasipurkkiin pakattu mineraalimeikkipohja on kaunis ja pakkaus vaikuttaa tosi kestävältä, joten on ihanaa, että sen voi käytön jälkeen täyttää Uoga Uogan meikkipohja refillillä, eikä tarvitse ostaa uutta lasipurkkia. Lasipurkki kestänee käytössä kauniin näköisenä esim. muoviseen purkkiin verrattuna, joten siksi refill-ajatus tuntuu tässä yhteydessä erityisen toimivalta.

Uoga Uogan mineraalimeikkipohjassa on mm. meripihkaa, joka on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan sekä sinkkioksidia, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Valkoinen savi auttaa pitämään rasvoittuvankin ihon mattapintaisena. Tämä on siitä tosi miellyttävä mineraalimeikkipohja, että tämä sulautuu ihoon todella kauniisti eikä jää ihon uurteisiin. Voisin kuvitella, että tämä sopii myös kuivemmalle iholle. Myös äitini on ottanut tämän käyttöön entisenä Everyday Mineralsin käyttäjänä.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 23 €, normaali hinta 29,90 €.

Uoga Uoga Mineraaliposkipuna, sävy Coral Charm

Okei, tässäpä ihastuttava poskipunasävy!

Olen etsinyt Zuiin Peach-poskipunalle korvaajaa, sillä se oli vuosia mun vakkari; sellainen, johon palasin aina muita testailtuani. Tämä Uoga Uogan Coral Charm -mineraaliposkipuna on todella kauniin sävyinen: yhtä aikaa kauniin oranssihtava ja pinkki. Sävystä kuvaa ihollani ylempänä.

Tämä pysyy iholla hyvin ja koska sävy on todella pigmenttinen, tätä ei tarvitse kerralla paljoa. Eli uskon, että tämä kestää käyttössäni kauan ja siinä mielessä varsin budjettiystävällinen tuote. Valittavana on Coral Charm -sävyn lisäksi kaksi muuta sävyä.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 15 €, normaali hinta 19,90 €.

Uoga Uoga lipgloss Foxberry huulikiilto

Uoga Uoga Lip Gloss Huulikiilto, sävy Foxberry

Uoga Uogan huulikiilto on pakattu todella kauniiseen lasiseen ja ylelliseen pakkaukseen. Mulla on sävy Foxberry, joka on huulilla todella hienovarainen, kaunis vaalea sävy. Tykkään siitä, ettei tässä ole kimalteita. Uoga Uogan huulikiiltovalikoimaan kuuluu tämän lisäksi kuusi herkullista sävyä joista esim. Roseberry näyttää aivan täydelliseltä!

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 15 €, normaali hinta 19,90 €.

Uoga Uoga huulipuna Charmberry Lipstick

Uoga Uoga Natural Lipstick Huulipuna, sävy Charmberry

Uoga Uogan huulipuna tuntuu huulilla silkkisen kevyeltä ja kosteuttavalta, mutta silti sellaiselta, jonka kanssa ei ole välttämätöntä käyttää huultenrajauskynää. Mulla tämä pysyy tosi kauniisti huulilla, ei leviä, vaikka onkin hoitavan tuntuinen.

Sävy Charmberry on ruusuisen punainen viileään taittava sävy. Pelkäsin, että tämä olisi mulle liian viileä, mutta ei näytä onneksi siltä!

Korona-aikana multa jäi huulipunien käyttö tosi vähälle ja kesäisen suursiivouksen myötä heitinkin useamman vanhentuneen lempparihuulipunan pois. Käytin ennen tosi kirkkaitakin huulipunia (esimerkki, esimerkki & esimerkki), mutta nyt huomaan, että olen mukavuusalueellani tällaisissa aavistuksen maltillisemman sävyisissä. Vaatinee totuttelua, että osaisi siirtyä kirkkaampiin taas, joten tällainen selkeä punainen, joka ei kuitenkaan ole tosi kirkas, tuntuu nyt tosi hyvältä vaihtoehdolta.

Tarjouksessa SUNNUNTAINA hintaan 16 €, normaali hinta 21,90 €.

Uoga Uoga meikit kokemuksia

Uoga Uoga Eyebrow Pomade Kulmaväri, sävy Taupe & Uoga Uoga Duo-kulmasivellin

Olen vihdoin löytänyt TÄYDELLISEN kulmavärin! Uoga Uogan Eyebrow Pomade on loistava tuote ja brändin kulmasivellin on paras koskaan käyttämäni. Tämä kaksikko yllätti mut täysin, sillä olin ihan tyytyväinen aiempiin käytössäni olleisiin tuotteisiin, mutta näitä testattuani ei ole paluuta vanhaan. Brow

Eyebrow Pomade pysyy todella hyvin ja auttaa muotoilemaan kulmia ilman erillistä kulmageelin käyttöä. Mulla on käytössä keskimmäinen kolmesta sävystä, Taupe. Valikoimaan kuuluu yksi vaaleampi ja yksi tummempi sävy. Olen käyttänyt tätä yli kaksi kuukautta, mutta näyttää siltä kuin olisin korkeintaan kokeillut tuotetta – vaikuttaa siis lisäksi todella riittoisalta.

Uoga Uoga Eyebrow Pomade Kulmaväri tarjouksessa TORSTAINA hintaan 12 €, normaali hinta 15,90 €.

Uoga Uoga Duo-kulmasivellin tarjouksessa TORSTAINA hintaan 11 €, normaali hinta 13,90 €.

Uoga Uoga korostusväri Moon Path

Uoga Uoga Cream Highlighter Voidemainen korostusväri, sävy Moon Path

Tämä tuote yllätti mut iloisesti. Pehmeän kermainen Moon Path -korostusväri on livenä kauniin shampanjan sävyinen hohdetuote. Tällä saa kauniin ja luonnollisen hehkun esim. amorinkaarelle, nenän korkeimpaan kohtaan ja poski- ja kulmaluulle. En useinkaan käytä hohdetuotteita, mutta kesämeikissä it makes the difference. Söpö pieni voidemainen korostusväri mahtuu helposti mukaan käsilaukkuun.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 12 €, normaali hinta 15,90 €.

Uoga Uoga Mineraaliaurinkopuuteri, sävy Beach Mode

Mulla on käytössäni myös Uoga Uogan aurinkopuuteri Beach Mode. Sävy on lämpimän pronssinen. Täydellinen korostamaan päivettynyttä ihoa sekä tuomaan hieman auringon suutelemaa hehkua kasvoille ilman kimalteita.

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 15 €, normaali hinta 19,90 €.

Hyvää tekevä kasvojen kuivakuppausrutiini:

Djusie kuivakuppaus kokemuksia Ida Hanhiniemi

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil

Djusie Kasvojen kuivakuppaussetti

Jos haluaisit ylläpitää kauneusrutiinia, joka vähentää ihon turvotusta, parantaa lymfakiertoa, heleyttää ja mahdollisesti vaikuttaa juonteiden pehmenemiseen, niin kokeile kuivakuppausta. Tämä on kaikista ihon itsehoitometodeista yksinkertaisin, helpoin ja nopein toteuttaa, mutta tulokset puhuvat puolestaan heti ekan kerran jälkeen.

Kun aloitin kuivakuppaamisen, iho tuntui aluksi tosi kireältä ja vähän jopa hellältä käsittelyn jälkeen. Luulen, että mun kasvot ovat aina aika jännittyneet; tiedän, että rypistän mun otsaa koko päivän ja taidan muutenkin olla sen verran ilmeikäs, että ei ihme, että lihakset kaipaavat päivän päätteeksi rentoutusta. Muutaman kerran kuivakuppausrituaalin (video löytyy sivun lopusta) toistettuani ihoni alkoi selkeästi hehkumaan ja näyttämään kirkkaammalta rutiinin päätteksi.

En ole koskaan saanut aikaiseksi mustelmia, vaikka ihoni on mustelmaherkkä – katso ohjevideo huolella, sillä jos kupin jättää iholle pidemmäksi aikaa, saa sillä tietysti itselleen mustelmia.

Toinen oleellinen asia on ihon öljyäminen ennen kuivakuppausta. Levitä kasvoöljyä sen verran reilummin, että kupit liukuvat iholla kuivakuppausta tehdessä. Näin ne eivät hankaa herkkääkään ihoa.

Teen kuivakuppausta iltaisin siksi, että se on rentouttava iltarutiini, jonka jälkeen on kiva kömpiä peiton alle lukemaan kirjaa ennen nukahtamista. Iho tuntuu heti kuivakuppauksen jälkeen rennommalta, kun lihaskireydet helpottavat. Sibelius-ryppyni ovat perhmentyneet aavistuksen – olen kurtistellut kulmiani varmaan jostain 5-vuotiaasta asti, eli ei ihme että ovat jo sen verran syvät, ettei niihin välttämättä enää tehdä taikoja millään luonnollisilla keinoilla, mutta tämä selvästi parantaa tilannetta ainakin pikkuisen! Heti kun pidän taukoa säännöllisestä kuivakuppauksesta, juonteet näkyvät selkeämmin.

Ja oletteko nähneet Katja Kokon, eli Djusien perustajan ihon? Katjan iho on upea, heleä ja hyvinvoiva ja jos nämä Katjan kehittämät rituaalit antavat mulle edes osan tuosta glowsta, niin I’m in. Toivon, että munkin iho näyttäisi yhtä upealta ja hyvinvoivalta, kun täytän 40.

Djusien Kuivakuppauskupeista haluan vielä mainita, että ne ovat todella hyvän tuntuiset iholla, eikä ihme, sillä ne on Djusielle suunniteltu uniikki malli ja minusta on hienoa, että kupit valmistetaan Suomessa lääketieteellisestä silikonista. Kupit pestään käytön jälkeen miedolla saippua ja kuivataan ja ne on helppo ottaa mukaan reissuunkin, sillä menevät tarvittaessa tosi pieneen tilaan sisäkkäin. Oranssi sävy on ylellinen ja pakkauksen mukana tulee selkeät visuaaliset ohjeet kuivakuppauksen tekoon video-ohjeiden kaveriksi.

Djusie Fruit Glaze -kasvoöljy tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 47 €, normaali hinta 55 €.

Djusie Kuivakuppauskupit tarjouksessa LAUANTAINA hintaan 50 €, normaali hinta 59 €.

House of Organic Uoga Uoga

POSTIKULUT & TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, käytä tilausten yhteydessä koodia ”YHDISTÄ”, jolloin tilauksesi yhdistyvät ja maksat vain yhdet postikulut. YHDISTÄ-koodi alkaa toimia 16.8. alkaen. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 22.8. tiistaina.

〰️

PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET
HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVILLÄ

KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

〰️

Selaa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa & inspiroidu!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihania uusia kosmetiikkavinkkejä! Uoga Uoga on uusi brändi minulle, jotain näistä meikkituotteista aion testata ehodttomasti! <3