Pikkujoulumeikki + Zuiin kuultopuna

kauneus, luonnonkosmetiikka
23 kommenttia

Kesällä mun laukussa kulkee mukana oranssi huulipuna, syksyisin innostun viininpunaisista ja tummista punista ja juuri nyt tekee mieli käyttää vain kirkkaanpunaista. Yksi vanhoista suosikeistani on Yves Rocherin kirkkaanpunainen huulipuna, mutta koska se ei ole kovin kosteuttava, on kylmillä keleillä fiksumpaa käyttää luonnonkosmetiikkaa, joka on yleisesti ottaen taviskosmetiikkaa hoitavampaa ja kosteuttavampaa. Mun huulet kuivuu talvella varsinkin alkuun enemmän mitä muulloin ja siksi on fiksua käyttää sellaisia huulipunia jotka tuovat värin lisäksi kosteutusta huulille. Huulipunakin näyttää nätimmältä tasaisilla huulilla. 

Talven kaunein huulipuna on Zuiin uutuus sävyssä Fire. Nämä uudet ohkaiset sheer stickit ovat Zuiin normihuulipunia kevyempiä ja kosteuttavampia ja ohuen muotonsa ansiosta huulipuna on helppo levittää nopeasti. Tämä Fire-sävy on täydellinen punainen – taittaa sopivasti siniseen olematta tosi kylmä. Zuiita saa Tampereella Lumosta ja netistä esim. Greenlipsiltä.

 

Tuo mun selästä avoin paljettitoppi suorastaan huutaa päästä pikkujouluihin – ja juuri tuon punaisen huulipunan parina! Ehkäpä pistän tuon päälleni tänään kun mun luokse tulee kivoimmat Muotikirppis-tytöt – varmaan suunnitellaan vähän tulevaa (meidän opinnot alkaa kohta olla ohi), hengaillaan, opetellaan drinkkien tekoa ja napostellaan herkkuja. Ai että! Vähän niin kuin tuparit, pikkujoulut ja tyttöjen ilta samassa paketissa, hihii. (◕ฺ‿◕ฺ✿ฺ)


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihan täydellinen tukka näissä kuvissa! Arvatenkin juuri nutturan avaamisen jälkeen, jolloin tukka on ylösasettelun jälkeen upean pöyheä ja laineikas. :-))

  1. Voi kiiitos! <3 Ja siis jep, todellakin - pysyy hyvänä juuri parin kuvan ottamisen ajan ;-)

  1. Kiitti bebe<33 Pitää harkita, vois hyvin päätyä ;-) ei meinaan päätynyt eilen joten YES!

 2. Ihan täydellinen toppi! Mistäs oot moisen löytäny?:)
  Pysyykö tuo sheer stick huulissa mitenkä hyvin? Mulla on nimittäin monien huulipunien kanssa ollu ongelmana se, että ne lähtee ”liukumaan” pois huulilta jos vähänkään mikään hipasee:( muuten kyllä kiinnoistais kokeilla tuota, kerran kosteuttaa hyvin ja on vieläpä luonnonkosmetiikkaa!

  Ps. Kiitos, kun vinkkasit madaran night salesta, tuli vaihdettua kerralla naamaputsari, naamio, kasvovesi ja kosteusvoide luonnollisiin:)

  1. Kiiitos!:–) Toppi on Asokselta.

   Pysyy mulla ainakin hyvin, mutta jos toi liukuminen on iso ongelma niin siten ehkä ne normihuulipunat voisivat olla sua ajatellen parempia? Niiden koostumus on jämäkämpi, joten ne ei ainakaan liu’u. :-) Tää sheer stick on kuitenkin selkeästi Zuiin normipunia pehmoisempi.

   Ja hei jes, ihan mahtavaa! :—) Siitä se kuule lähtee – nuo ihonhoidontuotteet on tärkein vaihtaa kun ne eniten vaikuttaa iholla. Hyvähyvä, mainioo! :-))

 3. Ihana toppi ja puna ja sä ja vou vou vouuuu! Toi kolmas kuva on ihan super-duper-kaunis! <3
  Ps. Pitää mennä sinne kaffille, kun ehditään ja ollaan samassa kaupungissa. n__n

  1. KIIIIITOS beib!! :-* JOOO MENNÄÄN! Joulukuun puolelle menee, sillä mulla ei oo ennen sitä _yhtäkään_ tyhjää päivää kalenterissa :D ens viikolla on mm. loppunäyttöä, reissua x2 ja seuraavalla viikolla koko viikko Virossa. Sit onkin jo joulukuu….. O___O sit nähdään! Mennään glögille!

  1. Voi kiitos! Pysyispä ne tolleen minuuttia kauemmin nutturan avaamisen jälkeen :- D

 4. Oih mitä huulipunaa ja tuo toppi ! Mistä tuollaisen kauneuden löytää? :3

 5. Toisiksi viimeinen kuva susta on aivan järjettömän kaunis! Oli pakko oikein pysähtyä hetkeksi tuijottamaan.

 6. Onko paita kuinka vanha ostos, vieläköhän löytyis asokselta? (En haulla löytäny). Sopis aika kivasti pikkujouluihin! :)

  1. On tuon ostamisesta jo jonkin aikaa, ostin jostain kesän alemyynneistä juurikin pikkujoulukautta ajatellen :-/ voi olla että on siis loppunut.