Lämmin punajuuri-kvinoasalaatti

ruoka
2 kommenttia

Kuten lupasin, niin täältä tulis ohje jämäpunajuurille! Punajuuret on mun suurinta herkkua näin syksyisin. Yksi suosikeistani on lämmin punajuuri-tofusalaatti pestolla ja pähkinöillä, mutta myös tämä uusin kokeiluni oli valloittava: 

 

valmiita punajuuria tämän reseptin mukaan (mulla n. puolet reseptin määrästä, kylmänä)
1 dl suomalaista kvinoaa (SunSpeltin)
vuohenjuustoa (mä käytin semmoista tosi pehmeää mitä saa ainakin Stockan juustotiskistä, semmoinen pyöreä pala)
lehtipersiljaa
babypinaattia
siemeniä

Keitä 2dl vettä kiehuvaksi, kippaa joukkoon huuhdeltu kvinoa ja anna hautua n. 15min kunnes kvinoa on valmista. Sekoita kvinoan sekaan punajuuret, lehtipersilja, babypinaatti ja murennettu vuohenjuusto. Ripottele päälle siemeniä ja nauti! Huh miten hyvin punajuuret mätsää oikeastaan minkä tahansa juuston kanssa. ♡_♡


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. no tää ois aika helppo ruoka jos vaan jaksaa venaa et punajuuret kypsyy! ;-*