Täydellinen oranssinpunainen huulipuna: Zuii – Paris

kauneus, luonnonkosmetiikka
2 kommenttia

Täydellisten luonnollisten huulipunien kerho sen kuin kasvaa! Mun tähän astiset ykkössuosikkini ovat saaneet uuden kaverin, Zuiin ihastuttavan, aavistuksen fosforisen punaisen Paris-sävyn!

Zuii Paris

Tämä puna levittyy helpommin, kuin muut punat, jotka mulla on Zuiilta – ja tuntuu myös pysyvän paremmin, vaikkei vanhoissa punissakaan mitään moitittavaa ole. Jännä juttu, sillä yleensä liitän kevyehkön koostumuksen ohuuteen ja siihen, ettei tuotteessa olisi tarpeeksi pigmenttiä, mutta siitä tässä ei todellakaan ole kysymys. Puna kestää huulilla yllättävän hyvin myös syömisen ajan, vaikka tietysti syömisen jälkeen kevyen kerroksen lisääminen tulee tarpeeseen.

Zuii Paris huulipuna

kirkkaan oranssi huulipuna luonnonkosmetiikka

Tässä kuvassa sävyn fosforisuus näkyy parhaiten, livenä sävy on kirkkaampi kuin kuvissa. Hylsyssä puna näyttää ihan eriltä kuin huulilla, ei kannata antaa punan sävyn hämätä vaan kokeilla sitä iholle, sillä hylsyssä puna taittaa ruosteeseen. Sen perusteella voisi luulla, että sävy on lämpimään taittava oranssi, eikä kirkas oranssinpunainen.

Uutuussävy ei näytä olevan vielä myynnissä kovinkaan laajasti, mutta ainakin Ruohonjuuren verkkokaupasta ja Kampin myymälästä sekä maahantuojan omasta verkkokaupasta löytyy! Hintaa punalla on reilut 25 €.

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Olen etsinyt juuri tuollaista sävyä luonnonkosmetiikan punista, joten tämä tuli kuin tilauksesta, päivä pelastettu! Kiitos! Marssin tästä seuraavaksi Ruohonjuureen. Rakastuin myös tuohon leopardikuvioiseen paitaasi, saanen udella mistä se on hankittu?
    Ihanaa loppukesää!

    1. Voi itku miten ihana kommentti, kiva kuulla että suositus osui nappiin <3 <3 Tuo paita on kirpparilöytö Uffilta :)