House of Organic MUUTTOMYYNTI – luonnonkosmetiikan aletärpit

luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

 * Kaupallinen yhteistyö, House of Organic  

Yksi lemppariverkkokaupoistani muuttaa – ei siis itse verkkokauppa, mutta heidän fyysinen varastonsa kyllä ja sen kunniaksi kaikki House of Organicin tuotteet saa 3.7. asti -20% muuttomyyntialennuksella! Joten tässäpä tulis House of Organicille luonnonkosmetiikka-aletärppejä! Listasin kaikenlaisia suosikkejani alle ja tätä postausta olisi voinut jatkaa vaikka kuinka, sillä valikoima on ihan mieletön – lähes kaikki suosikkini samassa paikassa.

Alennuksen saa ostoskorin loppusummasta koodilla MUUTTOMYYNTI.

100% Pure naamio

Eka alevinkki: panosta sellaiseen, mihin et muuten raaskisi!

100% Puren naamiot ovat ihan timanttisia. Kertakäyttöiset naamiot ovat arjessa ehkä vähän hölmöjä tai turhaa luksusta, kun naamioita saa tuubeihinkin pakattuna, mutta reissussa tällaiset ovat loistavia. Mulla on täällä mukanani nämä silmien alle tarkoitetut läpyskät. Arvelin että tarvitsisin ne heti käyttööni, sillä vikan työviikon aikana peilistä paistoi sellaiset silmäpussit ettei koskaan. Mutta mitä vielä! Pari hyvin nukuttua yötä täällä eikä silmäpusseista ollut enää tietoakaan. Säästelen nämä siis loppulomaan tai kotiinpaluuseen…

100% Puren naamioista kosteuttava vihreä Pure Green Tea Water Bomb -naamio on suosikkini, kuvassa oleva Pure Caffeine -naamio on sekin toimiva.

Muista kasvonaamioista on ihan pakko mainita Whamisan Kelp-naamio, jonka olen raaskinut ostaa vain kerran kokeiltuani sitä ensin blogin kautta saatuna. Se on suhteellisen arvokas sekin, mutta ihan älyttömän toimiva. Iho tuntuu käytön jälkeen paljon kosteutetummalta ja näyttää kimmoisammalta ja hyvinvoivemmalta, vaikka aluksi ihoa saattaakin nipistellä ja kihelmöidä pikkuisen. Oma helposti herkistelevä ihoni ei kuitenkaan ole ollut moksiskaan, eli ehkä nipistelyä ei kannata säikähtää.

Mossa kasvovesi

Toka aletärppi: hanki hyväksi havaitut arkisuosikit edullisemmin alesta! 

Mossan molemmat kasvovedet ovat hinta-laatu-suhteeltaan enemmän kuin ok (skin solutions -hiilikasvovettä ihon ongelmakohdille ja youth defence -kasvovettä meikinpuhdistuksen viimeistelyyn)  ja ykkössuosikikseni noussutta kosteuttavaa naamiota kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos se ei vielä ole tuttu.

Everyday Mineralseista ostan nykyisin aina Light 2N:n ja Medium 4N:n ja käytän kumpaakin sävyä sekaisin sen hetkisen päivetystilanteen mukaan. Päivetys tulee useimmiten purkista – kasvoille tästä (kallis, mutta riittoisa eikä tuki ihoa!) ja vartalolle tänä kesänä tästä (todella luonnollinen eikä jää helposti rajoja). Nyt reissun jäljiltä en taida hetkeen tarvita itseruskettavia – eikä niitä siis tarvitse tietysti välttämättä ollenkaan, mutta tykkään siitä miten ne saavat ihon näyttämään pikkuisen tasaisemmalta ja kauniimmalta.

Dabba misellivesi Dabba seerumi

Dabban misellivesi on kiva uusi tuttavuus ja seerumit vasta hyviä ovatkin. Suosikkini Dabban seerumeista on kuvasta poiketen Dabban Deepwater Booster kosteuttava tehoseerumi – se on hyaluronihappopohjainen nopeasti imeytyvä seerumi jossa on paljon samaa kuin Evolven hyaluronihapposeerumissa, mutta sillä on vielä Evolvenkin seerumia rauhoittavampi vaikutus. Imeytyy supernopsaa eli sopii myös meikin alle. Jos Dabbat eivät ole entuudestaan tuttuja, niin kantsii tutustua tähän ihanaan latvialaiseen luonnonkosmetiikkabrändiin paremmin täällä.

Weleda vartalonkuorinta

Weledan tuotteista monetkin kuuluvat mun suosikkeihin; yksi sellainen on Skin Food, joka kestää ikuisuuden käytössä ja ajaa samaa asiaa kuin Bybin Babe Balmkin. Siinä missä Skin Foodia ei usein joudu ostamaan uutta, tulee suihkugeelejä ja -kuorintoja ostettua useasti vuodessa.

Weledan koivu-vartalonkuorinta on ihan ehdoton reissussa, sillä sen kuorivat rakeet eivät ole liian isoja mutta niiden avulla saa aurinkovoiteen pois iholta suihkugeeliä tehokkaammin. Suihkuvoiteista suosikkejani ovat sitruuna ja granaattiomena – kosteuttavat ihoa ja sopivat geelejä paremmin myös kuivalle iholle. Pakko myös mainita, että Weledan suihkutettavat dödöt toimivat täydellisinä festaridödöinä; spray-pullossa olevaa dödöä on helppo lisätä bajamajassakin hullujen keikkojen jälkeen, kun olotila kaipaa freesausta. Oma suosikkini on sitrus.

Aurinkovoiteista suosikkini on tietysti Algamariksen Spray 30 suojakertoimella – jos pitäisi valita vain yksi luonnollinen aurinkovoide, se olisi ihan ehdottomasti tämä.

Evolve kokemuksia

Jos mikä tahansa ihonhoitotuote on päässyt loppumaan, voin lämpimästi suositella Evolvea. Siinä on sellainen brändi, jonka jokaikisestä tuotteesta tykkään aidosti – ainoastaan hiustenhoitoaine jättää toivomisen varaa, kaikki muut tuotteet ovat olleet mielestäni priimaa. Yksikään tuote ei ole tuntunut epäsopivalta iholleni, hinta-laatu-suhde sekä estetiikka on kohdillaan. Tuoksuista nyt puhumattakaan, ne ovat yhtiä luonnonkosmetiikan herkullisimpia.

Viimeisimpänä olen ihastunut Evolven uuteen silmänympärysvoiteeseen ja täällä reissussa on kulunut Daily Defence Mistiä, jota olen suihkinut kesken päivän kasvoille viilentämään.

BYBI BEAUTY KOKEMUKSIA

Kolmas alevinkki: testaa uutta brändiä, jota et ole aiemmin raaskinut testata. 

Bybi Beautysta mun on pitänyt kirjoittaa teille jo viime syksystä saakkaa – siitä kertoo tämä viime syksynä napattu kuvakin :D Sain sarjan tuotteet testiin ennen kuin niitä edes kunnolla sai mistään Suomesta mutta koska fiilikseni olivat ristiriitaiset (osa tuotteista omalle iholleni timanttisia, osa vähemmän), jäi kirjoittaminen kokonaan. Mutta tässäpä tulee suosikkini: ylläolevan kuvan Babe Balm, joka on kuin luonnonkosmetiikan 8hour cream eli sopii kuiville kantapäille, huulille, kyynärpäille, kynsinauhoille ja rohtuneille nenänpielille.

Bybi Beauty Detox Dust

Muita suosikkejani Bybi Beautylta ovat Mega Mist, joka on ihana kukkaisvesipohjainen hyaluronihappokasvovesi (kasvoveden sijaan tämä on pikemminkin hoitovesi) ja Detox Dust, joka on jauhemaisessa muodossa oleva kasvonaamio, joka sisältää mm. savea ja hiiltä, eli on siis puhdistava.

Sarjan kuorinnasta olen kuullut muilta tosi paljon kehuja (niiltä, joille aha-kuorinnat ovat the thing) ja jotkut ylistävät seerumia ihan totaalisesti, mutta omille kasvoilleni se oli jotenkin liikaa, eikä ihoni tykännyt siitä. Jos ihosi on kuivempi kuin omani, luuilen, että voit innostua seerumista ihan eri tavalla – kantsii lukea vaikka Tuubitoleranssin arvostelu tuotteesta, jos sarja kiinnostaa enemmänkin.

100% pure pretty naked luomiväripaletti

Jos Bybi Beauty on brändinä jo tuttu, niin onko 100% Pure tai Lily Lolo? Entä onko Avril tai Neals Yard Remedies tuttuja?

100% Puren Pretty Naked -luomiväripaletti on superihana! En oo ennen tätä vuotta ollut yhtääään luomivärityyppi, mutta oon pikkuhiljaa alkanut opetella. Paletissa on kolme luomiväriä ja kaksi poskipunaa, joista toinen on hohdepuna ja toinen tavallinen. Sävyissä on kivasti pigmenttiä ja neutraalit sävyt sopivat hyvin tällaiselle aloittelijallekin. Kiinnostaisikohan teitä meikkipostaus luomiväreistä, jos saisin sellaisen väsättyä?

Lily Loloista kirjoittelen teille myöhemmin perusteellisemmin, mutta tämä kulmaväriduo sävyssä medium on hyväksi havaittu jo vuosia sitten ja samoin tämä luomiväripaletti on osoittautunut tosi kivaksi.

Avril kimaltava vartaloöljy

Avril on niin edullinen brändi, ettei tätä melkein tarvitsisi tässä yhteydessä vinkatakaan, mutta jotkut tuotteista ovat aavistuksen kalliimpia sarjan muihin tuotteisiin nähden, joten hohtava kuivaöljy vartalolle ansaitsee erityismaininnan! Öljy on niin ihana ja pullo niin nätti, että tämä menisi helposti lahjastakin.

Jos kaipaatte enemmän tuotesuosituksia House of Organicille, niin täältä löytyy top 10 luonnonkosmetiikkasuosikkini vuoden takaa. Valikoima oli silloin suppeampi, mutta lista on silti täysin relevantti! Kosmetiikan lisäksi kantsii katsoa House of Organicin lisäravinne ja hygieniatuotevalikoima, niistä muutama vinkki alla.

Aletärppi nro 4: korvaa synteettiset arkisuosikit luonnollisilla tuote tuotteelta: 

Ecodenta Papaya hammastahna

Jos luonnolliset hammastahnat on uusi juttu, niin Ecodentan fluoria sisältävä Papaya-hammastahna on suositusteni arvoinen, kirjoitin siitä jo aiemmin täällä. Muut Ecodentan tahnat taitavat olla fluorittomia, jos etsii mieluummin sellaista.

Hammasharjoista taasen voin suositella lämmöllä Berlin BioBrusheja – ovat edullisia ja nättejä.

NORDIQ NUTRITION Female Complex

Lisäravinnevalikoimasta kotimainen NORDIQ Nutrition on yksi suosikseistani. Kun lopetin pillerit, söin kaksi purkillista Female Complex -valmistetta tasapainottamaan sekaisin olevaa hormonitoimintaa. En tiedä oliko siitä hyötyä, mutta kuten tiedätte, en kärsinyt ihan kamalasti mistään oireista lopetettuani pillerit. Tiedän myös useampia, jotka ovat saaneet tästä tai vastaavasta valmisteesta apua esim. epäsäännöllisiin kuukautisiin tai pms-oireisiin.

NORDIQ Nutritionin lisäksi olen kirjoittanut aiemmin myös Terranovan lisäravinteista ja vitamiineista, nekin ovat tosi toimivia. Kävin just ennen reissua ostamassa Terranova probiootit tänne mukaani ja mietin, pitäisikö tilata uusi purkki jo jemmaan alennettuun hintaan, kun näitä kuitenkin kuluu.

Onko teillä jotain timanttisia tuotesuosituksia tai jotain tuotteita mielessä, joita olette pitkään halunneet testata?

KOODILLA ”MUUTTOMYYNTI”HOUSE OF ORGANICILLA
KAIKKI TUOTTEET-20% ALENNUKSELLA

29.6.-3.7. VÄLISENÄ AIKANA.

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.