10 x luonnonkosmetiikan luottotuote + arvonta

kauneus, luonnonkosmetiikka
167 kommenttia

Mun on pitänyt kirjoittaa tämä postaus jo pienen ikuisuuden, koska suosikkituotteita kysellään usein, varsinkin Instagramin Dircet Messagen kautta. Ymmärrän täysin; kyselen itsekin tutuilta ja googlailen blogeja läpi, kun etsin uutta tuotetta loppuneen tilalle. 

House of Organicilla on nykyisin todella kattava valikoima luonnonkosmetiikan valikoima, joten nämä suosikkituotteeni saa kaikki heidän sivuiltaan. Ja yllärinä (vähän niin kuin 10 vuoden bloggailun kunniaksi muun muassa) ajattelin hemmotella teitä pikkuisen ja arpoa kaikkien postaukseen kommentoineiden kesken kolme 50 € lahjakorttia. Eli kurkkaapa postaus loppuun saakka, jos luonnonkosmetiikkavarastosi kaipaavat täydennystä ;-) 

Evolve kosteuttava kasvosuihke kasvovesi

1. Evolve Daily Defence Kosteuttava kasvosuihke 24,90 €

Evolven Daily Defence Moisture Mist on pitkästä aikaa sellainen kasvovesi, joka eroaa muista lähiaikoina testaamistani ja erottuu edukseen niin, että aion ostaa tätä itselleni lisää nyt kun testiin saatu puteli on käytetty loppuun. Mulla kävi tuuri, sillä Maj:lla on täällä reissussa samainen kasvovesisuihke mukana niin pääsen suihkimaan tätä iholleni auringossa oleilun jälkeen. Suihke tulee ihanan kevyenä sumuna eikä kastele kasvoja liikaa, joten voisi sopia hyvin myös meikin päällä käytettäväksi. 

Hintakin on kohtuullinen kauniista pullosta ja erittäin hyvästä sisällöstä. Tässä on mm. hyaluronihappoa (sitoo kosteutta) ja kaktusviikunauutetta, joka kosteuttaa tehokkaasti.

Evolve Hyaluronihapposeerumi kokemuksia

2. Evolve Hyaluronihapposeerumi 34,90 €

Evolven hyaluronihapposeerumilla on pysyvä paikka mun kylppärin kaapissa. Se on koostumukseltaan juoksevaa ja nopeasti imeytyvää, mutta huomaan sen tehon hetkessä. Mulla on toka puteli tätä menossa, sillä käytin välissä muita vanhempia seerumeitani loppuun, mutta kun otin tämän tauon jälkeen käyttöön, huomasin nopeasti ihon olevan kimmoisampi ja kosteutetumpi – uurteet eivät näy samalla tapaa mitä joitain muita seerumeita käyttäessäni. Sopii täydellisesti myös meikin alle, sillä tämä seerumi ei ole yhtään öljyinen tai liian täyteläinen, vaan humahtaa ihoon nopeasti. 

NAFHA kosteuttava päivävoide

3. Nafha Kosteuttava päivävoide 29,90 €

Nafhan kosteuttava päivävoide on yksi niistä todellisista ikilemppareista. Olen ostanut tämän kasvovoiteen kerta toisensa jälkeen ja vaikka olen nyt käyttänyt välissä pari purkkia Essen light moisturiseria, on Nafhan kosteuttava päivävoide sellainen, johon palaan aina mieluusti. Senkin hinta-laatu-suhde on mielestäni kohdillaan, sillä en ole löytänyt yhtä hyvää kosteusvoidetta herkälle ja pintakuivalle sekaiholleni edullisempien merkkien valikoimista. Monet muut sekaihon tai helposti tukkeutuvan ihon tuotteet eivät kosteuta riittävästi ja taas monet herkän ja pintakuivan ihon tuotteet eivät imeydy kunnolla tai alkavat puskea öljyjä pintaan liian nopeasti, jolloin meikki alkaa näyttää nopeasti epäsiistiltä. 

Nafhan parhaat puolet ovat siis ehdottomasti kosteutusteho ja nopea imeytyvyys. 

Everyday minerals light 2N medium 4N kokemuksia
4. Everyday Minerals Semi-Matte -mineraalimeikkipohja 

sävyissä Light 2N ja Medium 4N à 19,90 €

Käytin pitkään pelkkää semi-matte-mineraalimeikkipohjaa sävyssä Light 2N, mutta tajusin joskus viime syksynä, että Medium 4N -sävy sopii sekin mulle hyvin. Se on keltaiseen taittava meikkipohja, joka sulautuu ohuena kerroksena hyvin myös mun vaalealle hipiälle.

Etenkin jos olen käyttänyt Eco by Sonyan kasvoille sopivaa itseruskettavaa kasvovettä, näyttää iho raikkaamalta Medium 4N:llä tehdyn pohjan kanssa. Yleensä käytän molempia – teen pohjan 2N:llä, sillä sitä voi laittaa useamman kerroksen jotta epäpuhtaudet jsaa piiloon ja sitten viimeistelen meikkipohjan parilla ohuella 4N-kerroksella. 

5. Everyday Minerals meikinpohjustusaine sävyssä Yellow 22,90 €

EDM:n meikinpohjustusaine on sellainen tuote, että ilman sitä pärjää kyllä, mutta kun pitkän tauon jälkeen otin tämän taas käyttöön, tajusin miten paljon parempana mun meikkipohja pysyy kun pohjustan sen Yellow-primerilla, joka tasoittaa ihonsävyä aavistuksen. Primeri auttaa mulla siihen, että iho pysyy mattapintaisempana pidempään. 

Jos laitan iholle Avrilin bb-voidetta ja Hyntin peitevoidetta kosteusvoiteen jälkeen, levitän sitten EDM:n yellow-primerin ja teen kunnollisen meikkipohjan semi-matte 2N:llä ja 4N:llä. 

Avril luonnonkosmetiikka puhdistava naamio

6. Avril Organic Puhdistava kasvonaamio 9,90 €

Avrilin puhdistava kasvonaamio on kunnon budjettilöytö! Alle kympin maksava naamio puhdistaa ja tasapainottaa ihoa, muttei kuivata eikä saa ihoa punoittamaan. Tämä on ihan hullun hyvä löytö, sillä olen huomannut että mulla on aika kallis maku ihonhoitotuotteiden suhteen enkä ole kovin usein valmis panostamaan poispestäviin naamioihin yli 30 euroa – ja moni suosikkini todellakin maksaa niin paljon. Panostan seerumeihin, öljyihin ja päivävoiteisiin mieluusti, mutta jostain syystä naamioiden kohdalla hinta kirpaisee enemmän, vaikka näkisin eron selvästikin, joten siksi tällaiset toimivat budjettituotteet ilahduttavat kovasti.

Tekee mieli testata seuraavaksi Avrilin kosteuttava kasvonaamio – onko kukaan teistä testannut sitä vielä? 

Neal's Yard Remedies Clarifying Mahonia Skin Gel -näppygeeli

7. Neal’s Yard Remedies Clarifying Mahonia Skin Gel -näppygeeli 25,90 €

NYR:n näppygeeli on superhyvä. Se on ehdottomasti kalleimpia näppytuotteita joita olen testannut, mutta se on tämän testin perusteella eurojensa arvoinen. Olen käyttänyt geeliä useamman kuukauden ja sitä on vieläkin reilusti jäljellä. Mahonia Skin Gel kuivattaa ja hoitaa näppyä kuivattamatta ihoa sen ympäriltä. Hellävarainen ja tehokas keino kukistaa sellaiset näpyt, joita ei viitsi alkaa puristella arpien pelossa. 

Organic Shopin vartalonkuorinta kokemuksia

8. Organic Shop Kaneli & hunaja -vartalonkuorinta 5,50 €

Organic Shopin vartalonkuorintatuotteet on mun ehdottomia suosikkeja! Ne ovat ihan hullun edullisia moniin muihin luonnonkosmetiikan kuorintoihin verrattuna ja vaikka raaka-aineet eivät ehkä ole yhtä hoitavia tai kosteuttavia mitä jollain muulla brändillä, ajavat nämä asiansa loistavasti nimenomaan ihon kuorinnassa. Iho kannattaa kyllä kosteuttaa erikseen kosteusvoiteella, sillä näistä ei jää sellainen kosteutettu tunne, kuten vaikka Flow kosmetiikan tai Evolven ihanista vartalokuorinnoista jää, mutta hyvän kuorinnan näillä kyllä saa tehtyä.

Kaneli & hunaja on uusin suosikkini, mutta suosittelen lämmöllä myös raikasta Sitruunaruohoa ja makeaa Mangoa

Avril hohtava kuivaöljy

9. Avril Organic Hohtava kuivaöljy 18,90 €

Avrilin hohdetta sisältävä kuivaöljy kropalle on täydellinen kesä-, loma- ja juhlatuote. Tällä saa ihosta upean hohtavan ja terveen näköisen. Kimalle näyttää kauniilta ja kimalteet ovat sopivan hillittyjä, mutta juhlava fiilis on silti taattu. Pullo on kaunis ja se näyttää arvokkaammalta kuin onkaan. 

Tässä on pääraaka-aineina auringonkukkaöljyä ja manteliöljyä jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Tämä on mun mielestä niin kiva tuote, että voisin hyvin kuvitella antavani tällaisen jollekin lahjaksi. Itselle ei ehkä ekana tule mieleen panostaa tällaiseen, mutta sitten kun tällainen löytyy kaapista, ei halua lähteä esim. lomareissuun ilman. Olen sivellyt tätä iltaisin sääriini ja käsivarsille antamaan kevyttä hohdetta iholle. 

Algamaris aurinkorasva kokemuksia

10. Algamaris Aurinkovoidespray SPF 30 26,90 €

Algamariksen aurinkosuojatuotteet ovat ihan timanttisia ja veikkaan, että tuttuja myös monelle teistä. Tämä aurinkovoidespray 30 suojakertoimella on täydellinen; se sopii sekä vartalolle että kasvoille ja on koostumukseltaan ihanan ohutta ja nopeasti imeytyvää.

Tuoksu on trooppisen makea ja moni sellainenkin, joka käyttää yleensä synteettisiä tuotteita, on innostunut tästä sillä eroa tavalliseen synteettiseen aurinkosuojatuotteeseen ei juuri ole. Minulle tämä on ehdottomasti paras luonnollisista aurinkovoiteista. 

///////////

Arvonta:

Kolme onnekasta voittaa 50 € lahjakortin House of Organicille!

Mitkä ovat sun luonnonkosmetiikan suosikkituotteita? Linkkaa (tai kommentoi) kommenttiboksiin oma suosikkisi House of Organicin sivuilta ja olet mukana arvonnassa. Muista kirjoittaa kommenttilomakkeen tietoihin toimiva sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajat kiinni mailitse. Arvontaan voi osallistua 1.10. asti. Lycka till! xx 

* postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Everyday mineralsin tuotteet! Oon ihan rakastunu niihin. Semi-matte meikkipohja ja poskupunat on kovassa käytössä mulla :)

 2. Evolve Hyaluronihapposeerumi, tätä haluaisin päästä kokeilemaan!!

 3. Tuo Nafhan päivävoide on myös mun suosikki. Evolven tuotteita haluaisin testata seuraavaksi.

  Ps. Aivan ihanat tuotekuvat tässä postauksessa! :)

 4. Ehdoton menneen kesän suosikki oli Algamariksen aurinkovoide SK30 pumppupullossa!

 5. Ehdottomasti Madaran Pihlaja Daily Defence DD-voide, koska SUOMEN SÄÄ sekä Unique Haircare Argan Hair Oil takkupäähän.

 6. eniten rakastan kaikkia öljyjä! noista kiinnostaa eniten tuo hohtava kuivaöljy sekä kasvosuihke!

 7. EDM:n meikkipohjat ovat munkin suosikkeja ja jokapäiväisessä käytössä. Niiden lisäksi saman sarjan Multi-tasking-peiteaine on ihan huippu!
  Lisäksi Madaran Noora Shingler nokkossuihke ja Urtekramin shampoot on suosikkejani luonnonkosmetiikan puolelta :)

  Kiitos Ida, juuri sun blogin kautta oon aikanaan päätynyt vaihtamaan mineraalimeikkeihin ja muutenkin luonnollisempaan kosmetiikkaan ja takaisin vanhaan ei ole enää paluuta :)

 8. Huh, en muistanutkaan kuinka montaa mun luottotuotetta (ja -merkkiä) House of Organic myy!

  Parhaimmistoa ehdottomasti nämä:

  – Algamariksen sävyttävä aurinkovoide kasvoille. Aivan paras, selvisin tällä viime kesän +35 asteen kaupunkiloman kasvoja polttamatta, eikä muuta pohjameikkiä kaivannut!

  – Hurraw’n huulirasvat. Toimii aina, muita en enää käytäkään :) Suosikkeja sävyttävä kirsikka, sun balm ja moon balm.

  – Mossan misellivesi. Pelasti mun pintakuivan ihon, käytän tätä aamuisin vesipesun tilalla ja iho tykkää selvästi.

 9. https://www.houseoforganic.fi/product/683/avril-organic-huulipunakyna—rose-charme Nämä avrilin huulipunakynät on ihania, eikä hinnallakaan pilattu. Nyt on vain yhtä sävyä, kun eri merkkisiä huulipunia on tullut hamstrattua… :D

  Myös Hurraw-huulirasvat on ihan bestei!

  Olen superlaiska ihon hoidon suhteen, joten ainoat tuotteet mitä juuri käytän, ovat jonkinlainen punhistusvaahto ja kasvovoide. Tällä hetkellä Madar-merkkiset. Ihonhoidossa olisi kyllä petrattavaa, mutta ehkä jos arvonnassa voittaisi…. :)

 10. Everyday mineralsin mineraalimeikit, ovat olleet käytössä jo pitkään!

 11. Käytän vaihtelevasti eri tuotteita ja suosikitkin vaihtuvat tiuhaan tahtiin.. käytetyimpiä merkkejä kuitenkin Madara ja Avril. Neal’s Yard Remedies -merkkiä en ole vielä testannut, se houkuttelusi seuraavaksi! :-)

 12. Huomasin juuri, että House of Organicin valikoimassa ei ole hirveästi omia suosikkejani, vaan enemmänkin sellaisia tuotteita / brändejä, joita haluaisi päästä testaamaan, esim 100%pure ja Avril. Tosin, en olekaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa aktiivisesti kuin tämän vuoden. Jotakin omasta kaapista löytyviä suosikkeja valikoimasta kyllä löytyy, esim. NYRin ruusuöljy, Algamariksen after sun ja juuri tuo Organic Shopin mangokuorinta kiinnostaa kyllä tuo kanelihunajakuorinta näin syksyä kohden! Evolven suklaakuorintakin on mielettömän huumaavan tuoksuinen, mutta tällä hetkellä iho herkistelee vähän liikaa sen käytölle.

 13. Ehdottomasti Argilin vihreä savinaamio. Ollut luotto pitkään, mutta uutena todellisena ”luonnon kaunistajana” kylmät suihkut! Ihan mieletön vaikutus hiuksiin ja ihoon, suosittelen kokeilemaan.

 14. Olen aika hyvin päässyt siirtymään luonnokosmetiikan käyttäjäksi melkeinpä eniten juuri sinun blogisi kautta, suuri kiitos siitä :) lemppareiksi noussut Nafhan kosteuttava naamio, jonka jätän aina yöksi vaikuttamaan. Mossan misellivedellä pyyhin kasvot aamuisin ja laitan Laveran kosteuttavan seerumin. Nafhan päivävoide on ollut joskus käytössä myös sekä Madaran happokuorinta ja superseed oil. Hakusessa olisi täydellinen putsari meikeille, Madaran vaahto tuntui aikoinaan hyvältä mutta en osannut käyttää sitä oikein säästeliäästi :D

 15. Mun lemppareita ovat EDM:n jojoba-meikkipohja, Madaran pihlajavoide sekä Avrilin Volume ripsiväri. Ruusuvesi kasvovetenä toimii myös mun herkälle iholle tosi hyvin, kuten myös Weledan Skin food. Nyt syksyn ja kylmien kelien saapuessa pitäisi saada vähän talvivoiteita varastoon atooppiselle iholle. :)

 16. Mun uusi ihan lemppari on Evolven Daily Renew Facial Cream! Ihanan kosteuttava ja ihana tuoksu! Ikisuosikkeja on Hurrawn huulirasvat ja Everyday mineralsin meikkipohjat :)

 17. Madaran puhdistusmaito ja kasvovesi on huippuja! Raikkaita ja hellävaraisia, eikä hintakaan kirpaise liikaa opiskelijan kukkaroa.

 18. Ehdoton lemppari on Mossan vaahtoava valkoherukka kasvojenpuhdistusaine! En pärjäisi enää ilman tätä :) Avrilin ripsiväri on myös jatkuvasti ostoslistalla.

 19. Absolutionin Le Brume Systemique-kasvovettä en vaihda! En käytä mitään kosteusvoidetta tai seerumia päivisin, pelkkää LBS:ää. Lisäksi Iroisien BB-voide, joka on kauhistuksekseni parhaillaan valmistajalta loppu. Kure Basaarin kynsilakat ja erityisesti kynsilakanpoistoaine ovat myös pysyviä suosikkeja. Liputan myös Alga Marikselle, olisin varmaan vieläkin hummerin sävyinen Rooman-matkamme jäljiltä. NYR:n avokado yövoide on myös ollut aika kauan käytössä – se jättää ihanan sileän pinnan iholle.

 20. Omia luonnonkosmetiikan suosikkeja ihonhoidossa ovat Madaran tuotteet! uudet Pihlaja dropsit houkuttelisivat testaamaan, joten kentis ainakin ne lähtisivät ostoskoriin, mikäli onni suosii:)

 21. Oi, ihana arvonta! :) Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ihan kaikessa. Jos jotain suosikkia pitää valita, niin erilaisista kasvoöljyistä on tullut päivittäisiä luottotuotteita. Myös tykkään ekologisista luomiväreistä, joilla saa piristystä päivään.
  Tuolta lähtisi varmaan ainakin Avril-ripsiväri, olen kuullut siitä hyviä kokemuksia.
  https://www.houseoforganic.fi/product/873/avril-organic-ripsivari—volume-musta#reviews

  Nautitaan syksystä!

 22. Ehdottomasti Flow:n kanerva hiushuuhde – pitää luonnonkiharan tarpeeksi kosteana ja hyvänä eikä rasvoita liikaa, tullu käytettä jo hyvä tovi! :-)

 23. Omat suosikit ovat Neal’s Yard Remediesin Orange flower daily moisture (ihana!) ja Argitalin savinaamio. Molemmat tuotteet ovat vielä super riittoisia. :)

 24. Organic shopin mango-sokerikuorinta on lemppari! Se on omalle kukkarolle sopivan hintainen ja laadultaan tehokas.

 25. Evolven shampoo, Hurraw-huulirasvat ja organic shopin kuorinnat on ihan lemppareita <3

  Tän postauksen jälkeen tilaukseen lähtee kyllä tuo evolven seerumi!

 26. Oma suosikkini on ehdottomasti avrilin silmänympärysvoide.

 27. Voi tämä sarja on minulle aivan uusi tuttavuus joten kelpaisi mikä tuote vain!

 28. Mun lemppareita on mm. Flow Kosmetiikan shampoopalat ja sheavoi. Ettei tuo sheavoi olis tullut itse asiassa sieltä Inchin pikkujoululahjapussukasta mulle alunperin! Sopii hyvin esimerkiksi kuivien kohtien ja jalkojen rasvaukseen sekä hierontaan, kun on niin tymäkkää! :)

 29. Mun lemppareita luonnonkosmetiikassa ovat Madaran SOS -sarjan kosteuttava naamio (tekee mun pintakuivalle sekaiholle ihmeitä yön aikana), Flow-cosmeticsin mineraalimeikkipohja (ivory on täydellinen sävy mun kasvoille kaikkina muina vuodenaikoina paitsi kesällä), Organic Shopin algae & clay -shampoo sekä hoitoaine (en oikeasti ymmärrä, miten ne voivat olla niin edullisia hinnaltaan, mutta samalla hoitavat hommansa mulle riittävän hyvin), Organic Shopin vartalokuorinnat (tällä hetkellä lemppari on organic bamboo & sea salt, i h a n a!) sekä OliviaKleinin hydra spray toner (ihanasti kosteuttava ja raikastava ”supsutettava” hoitovesi, jota käytän useamman kerran päivässä. Ainut huono puoli tässä tuotteessa on se, että se addiktoi!).

 30. EDM:n meikit on ehdottomasti mun lemppareita! Täydellinen peittävyys ja sopii hormonaalisesti oikuttelevan ihon meikkaamiseen ilman pelkoa, että meikki tukkii ihon.

 31. Lemppari on ehdottomasti 100% Puren brightening concealer corrector korjausväri! Sopii mun vaalealle iholle ja peittää tummat silmänaluset tosi hyvin. Tällä hetkellä käytössä on sävy peach, jota ei kyllä taida House of orcanicilta saada. Kaapissa odottaa myös vanhan meikkivoiteen loppumista 100% Puren fruit pigmented healthy foundation, uskon kyllä olevan hintansa väärti, sen verran oon lukenut hyviä arvosteluja. :) Oon kans tykänny Organic shopin shine ja strengthening shampoista. Eco By Sonyan tuotteita oon jo pitkään halunnu testata, mut ei oo vielä tullu ostettua.

 32. Loistavia budjettilöytöjä ja uusia lemppareitani on juurikin mainitsemasi Avrilin puhdistava naamio sekä saman merkin puhdistusöljy. Myös Madaran Aha Peel kuorintanaamio ja Hurraw’n huulirasvat ovat luottotuotteitani.:)

 33. Evolven hyaluronihapposeerumi uusi lempparini myös, Madaralta lemppareita mm. kosteuttava SOS-naamio ja Sukin vaahtoava sokerikuorinta myös aivan ihana.
  [email protected]

 34. Mun suosikkituotteina on jo jonkin aika paistatelleet Dabban siankärsämö-kukkaisvesi, Avrilin puhdistusöljy ja tietty Hurraw -huulirasvat (erityisesti kahvi ja kookos)! Näissä kaikissa on sopiva hinta-laatusuhde, kiva simppeli ulkonäkö, sopiva koko ottaa mukaan kaikkialle tarpeen vaatiessa ja tietysti toimii mun iholle ja pitää sen tasapainossa. Meikeistä en ole kokeillut vielä kuin Flow kosmetiikan mineraalipuuteria, josta kyllä tykkään, mutta en tarpeeksi että jäisin siihen. Haluisin kovasti testata luonnonkosmetiikan huulipunia ja meikkipohjia seuraavaksi!

 35. Monista Mossan tuotteista olen tykännyt tosi paljon. Esim. valkoherukkapuhdistusaine on sopivan lempeä ja tuoksuu ihanalle. Tällä hetkellä ykkössuosikki on Intense rehydration energizing day cream -päivävoide, joka on juuri passeli pintakuivalle sekaiholleni; se ei ole mitään paksua tönkköä mutta kuitenkin kosteuttaa ihanasti. Bonuksena herkullinen, hedelmäinen tuoksu, joka haihtuu melko pian eikä jää häiritsemään nenää.

 36. Providan kasvoöljy, weledan granaattiomena sarja, suki päivävoide…

 37. Toivoisin, että jonain päivänä kaikki käyttämäni kosmetiikka olisi luonnonkosmetiikkaa, mutta koska opiskelijan budjetti on varsin tiukka, tulee luonnonkosmetiikkana ostettua vain silloin tällöin kaikista edullisimpia juttuja. Tämä Laveran vartalovoide ei ole opiskelijalle halpa, mutta silloin tällöin sorrun siihen, koska se tuoksuu niin ihanalle: https://www.houseoforganic.fi/product/1391/lavera-exotic-vartalovoide-kookos–vanilja

  Madaran -40%-aleista olen myös noin kerran vuodessa raaskinut hankkia Peel-kuorinnan sekä Sos-seerumin, jotka hormonaalisesti oikutteleva sekaihoni on ottanut kiitollisuudesta huokaisten vastaan :)

 38. Hurraw! kookoshuulirasva, Avrilin volume ripsari ja Dabban siankärsämö kukkaisvesi. Ehdoton luottotrio :) ..ja pakko lisätä vielä Lily Lolon Blush away, ihan loistava tuote!

 39. Evolve Organic Beauty African Orange Aromatic Wash -vartalonpesuainetta on mennyt jo monta pulloa, se on ihanan tuoksuista kuten muutkin Evolven tuotteet!

 40. Olen täysillä ihastunut Boho Cosmeticsin tuotteisiin :) Etenkin poskipunat ja kynsilakat ovat yllättäneet laadullaan! Puuterina käytän Dr. Hauschkan mineraalipuuteria, joka on todella riittoisa ja levittyy kuin unelma.

 41. House of Organic onkin tuttu itselle, koska heidän valikoimansa on hyvä! Omia lemppareita ovat juurikin Evolven tuotteet, erityisesti tuo seerumi ja sitten kasvovoide sekä suklaanaamio. Ja hubba buban tuoksuinen Evolven kultahippuöljy!

  Jos voittaisin lahjakortin, niin voisin tilata joitain uutuustuotteita testiin. Esimerkiksi tuo Evolven kasvosuihke kiinnostaa, olen oikea kasvovesillä ja -suihkeilla lotrailija :)

 42. Tykkään ainakin Laveran limentuoksuisesta roll-onista ja Avrilin ripsarit ovat hyviä :)

 43. Ehdottomat suosikit on Juice beautyn hedelmähamppokuorinta (full strength) ja NYR:in Orange Flower kosteusvoide, joka on tukkeutuvan mutta pintakuivan ihon pelastaja!

 44. Flow Kosmetiikan Piparminttu Himalajansuolakuorinta on ehdoton lemppari! :—-)

 45. Mossan Cleansing Creme-Mousse puhdistusvaahto ja Dabban Siankärsämö-kukkaisvesi on mun lemppareita!

 46. Olen ihastunut Mossan tuotteisiin joista taisin alunperin ekaa kertaa täältä blogistasi lukea! :) Merkin kasvoivoiteet ja puhdistusvaahto ovat päässeetkin päivittäiseen käyttöön; toimivia ja luonnollisia yhdistettynä hieman (esimerkiksi Madaraan verrattuna) mukavampiin tuoksuihin.

 47. Toi Algamariksen aurinkosuojavoidespray spf 30 on kyllä niin paras, huumaava tuoksu!
  Avril volume ripsiväristä on tullut myös suosikki synteettisen tilalle!

 48. Lempparinaamioni on Argitalin savinaamio. Myös otsonoitu oliiviöljy on auttanut huonoon ihooni, vaikka tuote haiseekin karmealta. Madaran SOS-seerumi on myös huippu! Siirryin luonnonkosmetiikkaan kokonaan muutama vuosi sitten ja olen kyllä löytänyt paljon huippuja tuotteita.

 49. Minäkin olen löytänyt Mossan tuotteet alun perin sun blogin kautta ja niistä on kyllä tullut ihan mun suosikkejani!

 50. Ehdottomia suosikkejani House of Organic:lta:

  ¤Avril ripsivärit – ne vaan kestää ja luo kunnon ripsuräpsyt!
  ¤Avril huulikynät – kauniit sävyt ja hyvä kesto, omistan kaikki värivaihtoehdot :)
  ¤Evolve hyaluronihapposeerumi – pelastaa välillä hilseilevän ihoni parissa päivässä ja se tunne…aaah..
  ¤Pur03 otsonoitu oliiviöljy – käy paikkaan kuin paikkaan ja ongelmat korjaantuu!
  ¤Inika Organic – luultavasti tuleva rakkauteni <3 odotan niin sitä primeria…..

 51. Lempparit tällä hetkellä löytyvät madaralta ja mossalta. Mutta haluaisin kokeilla everyday mineralsia, jota house of organic myy :)

 52. Ostin juuri tuon Avrilin puhdistavan kasvonaamion ja se on ollut ihana! Myös Madaran tuotteet ovat ikisuosikkeja. ❤️

 53. Olen myös tykästynyt Algamariksen aurinkovoiteeseen sekä Organic Shopin vartalokuorintoihin. Lisäksi atoopikkona syys- ja talvisuosikkeihini kuuluu Flow kosmetiikan hamppu vartalovoi.

 54. Monta mun luottotuotetta löytyy House of Organicin valikoimista, mutta ykkönen on NAFHA Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio. Tämän helmen taisin muuten löytää sun suosituksella :)

 55. Luonnonkosmetiikka on rakkautta ♥ en enää vaihtaisi pois! Evolve hyaluronihapposeerumi houkuttelisi täällä ;)

 56. Olen tykännyt Madaran tuotteista, yksi suosikkini on Madara Pihlaja DD-voide.

 57. Mun lemppareita on Evolven hyaluronihapposeerumi, Everyday Mineralsin Matte -meikkipohja ja Fair -peiteaine, Hurraw’n Moon Balm, Laveran Basis Sensitiv -puhdistusmaito sekä Mossan misellivesi ja Cleansing Creme-Mousse -puhdistusvaahto.

 58. Mossan mustikkapäivävoide on mun ikisuosikki, oon testannut vaikka mitä muita mutta tää on vaan paras kaikista, iho jää ihanan mattapintaiseksi ja tuntuu että tää on ainoa mun iholle tarpeeksi kosteuttava. https://www.houseoforganic.fi/product/1809/mossa-moisturising-antioxidant-day-cream
  Santen hoitoaineeseen päädyin itse asiassa alun perin sun suosituksesta ja hyvä niin, on nimittäin kaiken hehkutuksen arvoinen ja antaa ihanaa kiiltoa. https://www.houseoforganic.fi/product/2140/sante-shine-conditioner-hoitoaine

 59. Hurraw huulirasvat, Essen nourish moisturizer talvella, logonan rose&aloe kasvovesi ja Madalon uusi nokkosvartalovoide. :)

 60. Oon kans ehtinyt vuosien varrella testaamaan yhtä ja toista luonnonkosmetiikan tuotetta. Luottotuotteiksi ovat vakiintuneet Bohon meikkivoide ja Zuiin meikkipuuteri. Aivan täydelliset yhdessä ja erikseen. Luulen, että Avrilin Volume Mascara on kans uusimpana tullut meikkipussiini jäädäkseen. :)

 61. Yksi pisimpään käytössä olleista on Santen shine-hoitoaine, toimii. Uusin tuttavuus on Organic shopin kuorintavoide, superhyvä hinta-laatusuhde :)

 62. Mielestäni vastasin jo, mutta olen sitten varmaan nähnyt unta kun en enää löytänyt vastaustani. : D Eli mossan puhdistusvaahto on suosikkini. :)

 63. Schmidt’s Bergamot & Lime deodorantti best <3

  Myös Mossan vadelmamisellivesi on ikuisuuslemppari!

 64. Lily Lolon mineraalimeikkipohjat olleet jo vuosia käytössä. Algamariksen after sunia ostin tänä kesänä ensimmäistä kertaa, ja se on myös tosi hyvä!

 65. Haluaisin kovasti kokeilla Avrilin suloisen näköisiä ja huokeahintaisia tuotteita.

 66. Evolven hyaluronihapposeerumi, urtekramin kookosdeodorantti ja everyday mineralsin meikkipuuterit, halleluja! <3

 67. Itselläni on kokemusta vain Hurraw’n huulivoiteista, jotka ovat kaikki aivan ihania. Vanilja on ehkä suosikki.
  Mieli tekisi kokeilla kaikkea muutakin, näyttää tosi lupaavalta valikoimalta.

 68. Mun suosikkejani ovat Neal´s Yard Remedies Roll On deodorant Peppermint & Lime, Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumi, DABBA Kamomilla-kukkaisvesi ja NAFHA Luomu Arganöljy.

 69. Everyday mineralsin tuotteet kiehtovat. Mossa ollut käytössä

 70. Olen aika uusi luonnonkosmetiikassa mutta olen hurahtanut Madaran tuotteisiin, olisi kiva kokeilla myös muuta merkkiä :)

 71. Heissan! Suosikki, eli tuotteita mitä voisin aina ostaa uuden, ovat mm. tuo sinultakin löytyvä Nafhan päivävoide. Se on ihana! Lisäksi Dabban kukkaisvedet, esim. Koivunlehti https://www.houseoforganic.fi/product/129/dabba-koivunlehti-kukkaisvesi
  sekä Neal’s Yard Remediesin balmi (tehotuote kaikkiin ongelmiin) https://www.houseoforganic.fi/product/1475/neals-yard-remedies-wild-rose-beauty-balm-monitoimivoide
  ja meikkipohjana käytän jo ihan spf-suojan takia Lily Lolon pohjaa joka toimii muutenkin hyvin sekaiholleni https://www.houseoforganic.fi/product/1153/lily-lolo-mineraalimeikkipuuteri-spf-15-in-the-buff

 72. Madaralta mm. KAIKKI :D Järkyttävän hyvä hinta-laatusuhde, varsinkin Peel ja Detox ovat supersuosikkejani <3

 73. Evolven Organic Beauty Liquid Crystal misellivesi on aivan ihana uus ihastus!

 74. Avrilin tuotteet on ollu ihan huippuja. Toi NYRin epäpuhtauksille tarkoitettu täsmävoide ois tosi tarpeellinen, jostain ihme syystä kesän jälkeen iho aina pukkaa epäpuhtauksia. :/

 75. Yleensäkin kaikki öljyt..niin mun ihoni kuin hiuksenikin tykkää =)

 76. Everyday Minerals on ihan lemppari pohjameikin teossa, niin luonnollinen ja kerrankin hyvät vaaleat sävyt! Laveralta ja Urtekramilta löytyy myös erittäin lompakkoystävällistä tuotetta, mutta moniin juttuihin kiinnostaisi tutustua enemmänkin, ainakin seerumi ja silmänympärysvoide etsinnässä :)