Terkkuja Sardiniasta

muoti
4 kommenttia

Terkkuja Sardiniasta! Ollaan täällä perinteisellä syyslomareissullamme Maj:n kanssa ja ollaan yhteistuumin todettu, että tämä on tähänastisista syyslomakohteistamme parhain. 

Joka vuosi me puhutaan, että nyt varataan reissu ajoissa ja katsotaan rauhassa minne mennään, mutta niin vaan kävi tänäkin vuonna, että reissu varattiin vasta muutama viikko ennen lähtöä. Tänä vuonna muutkin ovat tainneet olla lämpöisän syysloman tarpeessa, sillä valinnanvaraa ei ollut paljoa, suurin osa matkoista oli joko tosi kalliita, meille vääränä ajankohtana tai sitten kohteen sääolot syys-lokakuun vaihteessa eivät olleet kovin lupaavat. 

Italian Sardinia osottautui onneksi ihan mahtavaksi löydöksi. Täällä on niin kaunista! Päivisin lämpöä on ollut +24-26 astetta ja iltaisin pyöritään parinkympin tienoilla – paljain säärin pärjää illallakin helposti kun kesämekon ylle vetäisee neuleen. 

Nividas sunglasses aurinkolasit Stockholm tortoise

Sardinia AlgheroTämä pellavainen paitamekko on ollut täydellinen näihin keleihin iltaisin syömään suunnatessa. Se päällä ei tule liian kuuma mutta auringon laskiessa ei liian kylmäkään. Tilasin tämän mekon itselleni kesällä, kun luin lempparinaapurini Ninan postauksen Hongkongissa bongaamastaan brändistä, joka oli tuolloin juuri aloittanut postitukset myös Suomeen.

Nina hehkuttaa brändin silkkituotteita, minä haaveilen mustasta ohuesta ja pitkästä neuletakista syksyksi ja talveksi, sillä hukkasin viime vuonna mun suosikkineuletakkini… Jep, hukkasin, vaikken ikinä hukkaa mitään. 

Nividas Stockholm aurinkolasit

Sardinia Italia

Sardinia Algheromekko – Grana, kengät – Vagabond, Orbit-kaulakoru – Matilda loves Sugar,
laukku – & Other Stories, aurinkolasit – Nividas 

punoslaukku

Matilda loves Sugar Orbit-kaulakoru
kuvat: Maj / Magicpoks

No mutta, tänään ajattelin kuitenkin vielä olla sen kummemmin miettimättä syksyä ja keskittyä lukemaan reissun kolmatta kirjaa rannalla tai altaalla aperol spritz kädessä niin kauan kuin aurinko paistaa. Illalla käpsytellään sitten taas keskustaan syömään ja kurkkailemaan tuliaisia – huomenna on nimittäin vika päivä täällä, keskiviikko menee sitten matkustaessa.

Vitsit miten tykkään tästä syysperinteestä. Kun kaiken kiireen keskeltä pääsee viikoksi lämpöön, tuntuu, että kesä jatkui tähän reissuun asti, vaikka oikeasti kotoa tänne lähtiessä oli jo hetken ollut syksy ja olin ehtinyt kaivaa kaulahuivin ja paksummat neuleet esille. 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihania kuvia ja tosi kiva kesävaate tuo pellavainen paitamekko! Toi sama Granan neuletakki on myös mulla ostoslistalla. Vaikuttaa täydelliseltä. :)

    1. Ja kiitos sulle vinkkauksesta! <3 Tää paitamekko on kyllä best lomavaate.

  2. Onpas kiva! Ja ihania juttuja noiden nettikaupassa muutenkin. Mites mekon koko? Onko Granalla tavallinen mitoitus?

    1. Kiitos Karkki :-) Sanoisin että tää on XS-kokoisena vaatteena reilu 34 – pieni 36 (jos vertaa vaikka H&M:n perusmalliston mitoitukseen tms). Mutta koska tän kuuluukin olla rento ja vähän väljä, ei tämä saisi missään nimessä olla juurikaan pienempi. Mun mielestä kuvauksessa lukikin jotain että ”choose your normal size for relaxed fit” tms. Muuten en osaa sanoa, tämä on mun ainut Granalta tilaamani vaate.