365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

23

kesäkuu 2018

2

COMMENTS

Kesäkuun parhaat

Written by , Posted in Lifestyle

ida365 dr martens

kesäkenkäpläänit – Suomen kesä, u know 

× Pihlajasaari. Vitsit siinä on ihana lomasaari. Lomasaarelta se tuntuu siksi, että vartin laivamatkan jälkeen tuntuu, kuin olisi kauempanakin reissussa. Saarelle saapuessa vastassa on hiekkaranta jolla ottaa aurinkoa ja pidemmälle käppäillessä voi etsiä kivan piknik-spotin kallioilta. Saaresta löytyy myös ravintola, joten omien eväiden pakkaaminen ei ole välttämätöntä. 

× Freskan siivous. Ihana Marta pesi mun ikkunat ja siivosi sillä aikaa, kun olin töissä ja töiden jälkeen hoitamassa asioita. Kun pitkän päivän jälkeen pääsin takaisin kotiin, meinasin itkeä ilosta, kun kotona oli niin siistiä ja raikasta. En voi kuin suositella lämmöllä. Tykkään kyllä siivota, mutta nyt on ollut niin kiireistä, että ikkunoiden pesu tuntui ihan loputtoman uuvuttavalta ajatukselta kaiken muuttohässäkän  ja remontin jälkeen. Lämmin kiitos Freskalle siis tästä luksuksesta. 

× Ruisrock-suunnitelmat! Onneksi tajuttiin varata airbnb joskus ennen joulua, joten majoituksesta ei tarvitse tässä vaiheessa enää stressata. Silloinhan kaikki hotellit olivat jo toki buukattuina… Luultiin olevamme ajoissa, mutta ehei, jotkut muut olivat olleet vielä aikaisemmin liikenteessä.   

× Loma part 1: Kroatia calling! Oon ikuisuuden haaveillut pääseväni Kroatiaan ja nyt sitten vihdoin olis lähtö. Täällä lähtöportilla parhaillaan näpytellään koneita Marin kanssa. Lomalla olis tarkoitus olla myös somelomalla eli mama, jos en vastaa viesteihin niin ollaan vaan jätetty puhelimet hotellihuoneeseen. Tekee takuulla niiiin hyvää! 

× Suostumus2018 -kansalaisaloite. Tuntuu hullulta, että lakia määrittää vain väkivalta ja sen uhka, eikä suostumus. 

All black tuntuu niiiiin omalta – oon kai huomaamattani ollut aika tyttömäisissä vetimissä viime aikoina ja huppari, nahkatakki ja maiharit tuntuivat niiden jälkeen ihanan kotoisilta

× Astrologilla käyminen. Vitsit miten mielenkiintoista ja jännää! Joskus vuosi pari sitten olisin pyöritellyt silmiä nykyiselle next level huruminälleni, mutta nyt kerron suvereenisti niillekin astrokäynnistä, joiden tiedän vastustavan ajatusta ihan totaalisesti. Uusia näkökulmia ja reflektoitavaa! Oman tähtikartan opettelu on jotenkin ihan maagisen kutkuttavaa. 

× Tallinnan reissu. Oli hemmottelua, seikkailuja ja lepoa hyvässä suhteessa. Miten sen aina unohtaakin, että Tallinna on niin ihana ja niin ihanan lähellä? 

× Frantsilassa käyminen. Seurustelin lukioaikoina Hämeenkyrössä asuvan pojan kanssa enkä silti ikinä tullut käyneeksi Frantsilassa. Mikä vääryys! Hämeenkyrön kiinnostavuus nousi mun mielessäni nyt ihan uudelle tasolle, Frantsilan Hyvän olon keskus ja Kehäkukka-ravintola ja -puoti olivat ihastuttavia. Tästä mun pitää kirjoittaa myöhemmin tarkemmin ja jakaa kuviakin reissusta. 

Lisää luettavaa:

2 Comments

  1. lauramarja
  2. ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.