En pitkää enkä hyvällä mut mietinpähä kumminki

musiikki
4 kommenttia

paperi t kaikki on hyvin albumi

Paperi T – Kaikki on hyvin 

Ok, en oo kuunnellut viime perjantain jälkeen mitään muuta. En mitään, vaikka tässä on tullut Beyoncen ja Jay-Z:n yhteisalbumikin ulos ja kaikkea.

Itkettää ja naurattaa yhtä aikaa, kun tuntuu, että tää on jotenkin niin oikea levy tähän hetkeen. Vaikka tuntuu ironiselta sanoa näin, niin suorastaan ironinen levy tähän hetkeen.

Molemmat sinkut, nimikkobiisi ja Paniikki ovat soineet aika paljon tän alkukesän aikana ja nyt oon kuunnellut vaan kerta kerran jälkeen albumin seitsemättä biisiä, Yli. Vähän ollut turhautunut ja haikee levyn ekaa biisiä kuunnellessani ja sit myös hymyillyt ajatukselle, että joku ajattelee, että Kaikki on hyvin olis kepee ja ilonen. Mmm niiin. Kai sen niinkin voi ajatella. Sinä jne. on jäänyt mieleen myös, vaikka säpsähdänkin joka kerta, kun se loppuu.

kuva: x 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Toi ”en pitkää enkä hyvällä mut mietinpähä kumminki” vaan imee sisäänsä niin monta fiilistä. Ehdin just keväällä todeta kaverille, että vitsi miten on ikävä Paperi T:n musaa ja seuraavana päivänä ilmoitti et albumi on tulossa ! Ja mikä albumi, vitsiiiiit.

    1. Älä muuta sano!! Siis niin todellakin imee. Siksi just tykkään Paprusta, kun sen jutut on niin monitasoisia ja en voi heijastella omaan elämään ja omiin tilanteisiin niin monella tapaa. Ihan hullun hyvään hetkeen tuli tää levy!

  2. Oi, Yli on ihana! Ja se on mun mielestä ton albumin _yli_voimaisesti paras biisi (pun intented) :D Kaikki on hyvin ja Paniikki onnistuivat myös hurmaamaan, joten odotukset albumille oli korkealla. Kaikissa noissa biiseissä melodiat on keveitä kun taas lyriikat jotain ihan muuta ja siitä syntyy tosi mielenkiintoinen ristiriita, johon jää koukkuun. Ja iloisuutta en kyllä itsekään tuosta albumin nimibiisistä löydä ja siitä Kaikki on hyvin -toistelusta tulee lähinnä sellainen olo, että kaikki ei todellakaan ole hyvin, vaan kertojaminä koittaa hypnoosin lailla saada itsensä uskomaan niin. Upea ja monitasoinen biisi!

    1. Totta puhut, toi ristiriita on just hyvä! eikä ilmeisesti yhtään niin itsestäänselvä ristiriita kuin mikä itsestä tuntuu, kun moni pitää vaan kepeenä mikä tuntuu itsestä absurdilta.