Syksysoittolista

musiikki
Jätä kommentti

Ai itku, kesän loppu ja alkusyksyn hämärtyvät illat, vähän viileämpi tuuli ja erilainen valo kodin seinillä. Paras aika vuodesta. Tiedän, että tätä ihanuutta kestää vain hetken ennen kuin kylmyys ja sateet alkavat tuntua tylsältä, mutta ehkä loppukesän taika on just siinä. Ohimenevässä hetkessä ja sen maagisuuden havainnoinnissa.

Fuck, it feels like fall 

Oon aloittanut syysfiilistelyn näköjään jo heinäkuussa (sori not sori), jolloin starttasin Fuck, it feels like fall -soittolistan. Silloin musta on ekan kerran tuntunut syksyltä jossain hetkessä – ja sen takia tuo soittolistan nimikin, että ahaa, nyt jo tuntuu syksyiseltä. Niin ihania kuin ekat syksyfiilistelyt onkin, tuntuu vähänä haikealta jättää taakse huoleton kesä.

Syksysoittolistalta löytyy uusia lempibiisejä (Snoh Aalegra – Someone Like You, Beach House – L’Inconnue, Vampire Weekend – Unbearably White) ja vanhoja lemppareita (The National – The System Only Dreams in Total Darkness, Metronomy – Everything Goes My Way, Big Thief- UFOF). Kuten syksy aina, se on sekoitus uutta ja vanhaa. Sekoitus tuttuja rutiineja yhdistettynä uusiin tunnelmiin, tyyppeihin ja tilanteisiin. ♥

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Sideways 2019 -tärpit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.