Sideways 2019 -tärpit

musiikki
6 kommenttia

* Pääsen festareille pressilipulla 

sideways 2019 vinkit

Oon missannut Sidewaysin kahtena vime vuonna, eli oon viimeksi ollut fiilistelemässä Sidewaysia silloin kun se vielä järkättiin Teurastamolla. Jännää! Mulla on ekoista Sideways-meiningeistä todella kultaiset muistot. Muutenkin kaikki pienemmät festarit kiinnostaa. Ootteko te tulossa? Lippuja näyttää vielä olevan!

Kokosin mun Sideways-vinkit yhteen postaukseen ja listailin eilen Instagram Storiesiin artistitärppejä myöskin, sieltä on helppo siirtyä kuuntelemaan suoraan suositeltua biisiä Spotifyhin. Mun oma Sideways 2019 -fiilistelysoittolista löytyy täältä.

Torstai: 

21:00-22:00 Forest Swords

21:45-23:00 NAS

Torstain meininki ei ole mulle se ehdottomin, odotan eniten perjantaita ja lauantaita mutta aion kyllä torstainakin mennä alueelle fiilistelemään ja eksyä kiinnostavan oloisille keikoille. NASin ja Forest Swordsin lisäksi myös IDLES ja Eleonoora Rosenholm kiinnostavat.

Perjantai: 

17:00-17:45 Onni Boi

18:45-19:45 Pykäri feat Ahjo Ensemble

19:45-20:45 Cass McCombs

21:45-22:45 Empress Of

22:45-00:00 Suede

01:00-02:00 Ruusut

Odotan perjantain ja lauantain kattauksia aika tasapuolisesti; kumpanakin päivänä esiintyy artisteja, joiden keikoilla olen ollut useampaankin otteeseen, mutta myös sellaisia, joita en oo nähnyt livenä koskaan aiemmin. Cass McCombs on sellainen, samoin Empress Of, jota ystäväni just suositteli mulle ja jota tajusin kuunnelleeni yksittäisiä biisejä joskus aiemmin jo. Suede kiinnostaa nostalgiamielessä, hahaa.

Lauantai: 

21:45-22:45 D.R.E.A.M. Girls

22:15-23:30 Jesse Markin (Upstairs)

22:45-00:00 Hot Chip

00:00-01:00 Ibe

01:00-02:00 Vesta

Lauantailta odotan eniten Jesse Markinia ja Iben livemeininki kiinnostaa kanssa. Toivon niin, että Vesta soittais ehkä jonkun uuden kappaleenkin vanhojen ihanien lisäksi. Ja Hot Chip on kans nähtävä, sekin nostalgiamielessä. D.R.E.A.M. Girls -spektaakkelia en myöskään halua missata. Noiden lisäksi ei haittaa yhtään, jos eksyn Jaakko Eino Kalevin, Maustetyttöjen tai Danny Brownin keikoille.

Ruoka: 

Sidewaysin ruokatarjonta vaikuttaa hyvältä. En oo vieläkään testannut Bun2Bunia ja Sandro, Pizzarium ja Levant toimivat takuulla festariruokana. Veikkaan että Sideways Fries kiinnostaa viikonloppuna kanssa.

Muu ohjelma:

Alueella on myös vaikka mitä muuta ohjelmaa: mm. Mimmit peinttaa, Long Playn paneelikeskusteluja, Karaoke 3000…

Ps. Kantsii ladata Sideways-sovellus, se on supersöpö ja bongasin instasta, että kaverini on ollut tekemässä sitä, kivaa. Sinne saa talletettua omat suosikkikeikat ja sovelluksesta on helppo kurkata aluekartta.

kuvat: artistit / Sideways 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Bongasin sut pariinkiin otteeseen, söpö Ida. :)

    Kurt Vile oli mainio, ylitti odotukset, mutta ehkä se oli myös ne olosuhteet joihin sopi kuin nenä päähän. The war on drugs oli vähän erilaisempaa musiikkia, mutta nyt viimeistään tuli huomattua tuollaisen juurevammankin toimivuus Kurt Vilellä. Lowilla oli myös hetkensä! IDLESiä en käynyt katsomassa, jos kiinnostaa kunnon meininki, niin Hot Snakes lauantaina! Tätä odotan eniten, samoin Olavi Uusivirtaa. Ja Suede ja Hot Chip lähinnä nostalgian vuoksi, Suede nyt enemmän (vaikka se ärsyttääkin ajoittain, mutta mikäpä/kukapa nyt täydellinen onkaan. ;) Lisäksi vois Snail Mailia käydä katsomassa jos on ajoissa liikkeellä.

    Ruokajuttuja pitää kyllä miettiä. Thai Papayan jackfruit panang curry oli ainakin todella hyvä (suositukset niin multa kuin David Hasselhoffilta) mutta mitä seuraavaksi jos ei halua pizzaa, raneja tai hampurilaisia. :D Kukkakaaliwingsit kiinnostaisi kyllä! Ehditkö sä jo maistamaan jotain?