Testissä: Zuiin itseruskettavat

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti
* Tuotteet saatu testiin &
postaus sisältää affiliate-linkkejä

En oo lähiaikoina testaillut mitenkään hirveästi uusia luonnonkosmetiikkatuotteita, kun oon totta puhuen ollut aika ähkyssä kaikesta tuotepaljoudesta ja tajunnut, että oma ihoni on voinut paremmin, kun olen pitäytynyt ainoastaan muutamassa tuotteessa. Ihonhoitotuotteet ovat siis pysyneet tosi samoina edelleen, mutta näihin uusiin luonnollisiin itseruskettaviin ihastuin tänä keväänä.

Zuii Organic, joka tunnetaan laadukkaista & luonnollisista värikosmetiikkatuotteistaan, lanseerasi tänä vuonna uudet itseruskettavat tuotteet ja nappasin nämä testiin varmaan jo kaksi tai kolme kuukautta sitten. Nämä mun testiin valkkaamani tuotteet ovat kevyesti päivettävät itseruskettavat kasvoille ja vartalolle ja olen tosi tykästynyt kumpaankin.

Mun ihoni on melkoisen vaalea, mutta mitä ilmeisimmin ei kuitenkaan ihan valkoisin (käytössä mm. nämä meikkivoiteet, joiden sävyt antavat suuntaa ihonsävystäni). Vaalea hipiä on musta kaunis eikä mua haittaa etten juuri rusketu, mutta kyllä pieni päivetys (purkista) tekee ihmeitä iholle. Ihon sävy tasoittuu ja pienet näpyt ja tummat silmänaluset korostuvat paljon vähemmän, kun iholla on vähän sävyä.

Zuii organic itseruskettavat

Asteittain päivettävä vartalovoide ja itseruskettavan levityskinnas ovat täydellinen pari! Kun itseruskettavan levittää kintaalla, on paljon hankalampi saada aikaiseksi läikkiä tai rajoja.

Kannattaa rasvata ihon kuivimmat kohdat ennen levitystä (nilkat, polvet, kyynerpäät), jotta sävy ei tartu niihin liiaksi ja jos muistaa, voisi ihon kuoria päivä tai pari ennen itseruskettavan levitystä. Asteittain sävyttävän itseruskettavan kanssa tämä ei ole ihan niin tarkkaa, mutta lopputulos on siistimpi, jos jaksaa nähdä vähän vaivaa.

Vartalovoide imeytyy nopeasti, ei sotke eikä värjää eikä tahmaa eikä tuoksu voimakkaalle.

Zuii organic itseruskettavat kokemuksia

Tuo kasvoille tarkoitettu asteittain päivettävä kasvovesi on todella laadukas ja hoitavan tuntuinen. Kerran viikossa levitettynä iho saa kivan kevyen sävyn ja parin päivän välein käytettynä mun vaalea hipiäni päivettyy hieman. En usko että tällä saa vedettyä övereitä kovinkaan helposti, mutta terveen sävyn kylläkin.

Levitän tämän iltaisin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle vanulapulla ja pesen sen jälkeen sormeni huolella. Kun kasvovesi on imeytynyt, levitän päälle yövoiteen tai seerumin.

Jos oot tykännyt esim. Eco by Sonyan itseruskettavasta kasvovedestä, niin luulen, että tykkäät tästäkin!

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.