Luonnonkosmetiikan peittävimmät meikkivoiteet

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

Jos olette seuranneet mun blogia pidempään, tiedätte mun vannovan mineraalimeikkipohjien nimeen. Everyday Mineralsin semi-matte -mineraalimeikkipohja on mulla edelleen päivittäisessä käytössä (tosin nykyisin käytän sävyä 4N pitkään käyttämäni 2N:n sijaan, sekin sulautuu ihoon kauniisti eikä ainakaan korosta ihon kalpeutta tähän aikaan vuodesta) mutta käytän mineraalimeikkipohjan kaverina myös nestemäistä meikkivoidetta, ainakin nyt lopputalvesta ja alkukeväästä, kun ihon epätasaisuudet kaipaavat enemmän peittoa ja voidemainen meikkipohja tuntuu ihoa suojaavammalta viimassa ja pakkasessa.

Tykkään edelleen kovasti Nui:n meikkivoiteesta, mutta olen löytänyt sen rinnalle myös kaksi uutta suosikkia!

Juice Beauty – Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation -seerumimeikkivoide, sävy 08 Cream

Tämä seerumimeikkivoide on ehdottomasti peittävin luonnonkosmetiikan meikkivoide, jota olen kokeillut! Se pysyy ihan älyttömän hyvin ja vaikka se on peittävin testaamistani meikkivoiteista, se ei tunnu eikä näytä iholla paksulta tai liian peittävältä. Juice Beautyn Phyto-Pigments -seerumimeikkivoide on nimensä mukaisesti seerumimaisen ohut ja nopeasti imeytyvä ja siksi se on paitsi tosi pysyvä, myös hieman työläs työstää ihoon. Se nimittäin kuivahtaa tosi nopeasti! Paras taktiikka levitykseen on levittää meikkivoidetta pieni määrä pienelle ihoalueelle kerrallaan; tätä meikkivoidetta ei todella kannata töpötellä kasvoille ja ajatella levittävänsä vasta sitten – pienet pallurat kuivuvat iholle samantien :-D

Sain Raw Beautyltä testiin tämän meikkivoiteen kahdessa sävyssä ja täytyy sanoa, että olen yllättynyt, että vaaleampi sävy (05 Buff) oli jopa mulle liian vaalea. Voisin käyttää sitäkin, mutta se tekee ihostani selkeästi kalpeamman kun taas tämä sulautuu ihooni täydellisesti.

Juice Beautyn Phyto-Pigments -seerumimeikkivoide 56 € (nyt tarjouksessa 47,60 €!) Raw Beautylta. Hinta on korkea, mutta sen arvoinen.

KorentoVoidemainen meikkipohja, sävy 02 Warm 

Korennon meikkipohja oli ennen Juice Beautyn pohjan kokeilemista suosikkini, mutta Juice Beauty voitti tässä mittelössä koska se on mattapintaisemman pinnan jättävä. Korennon meikkipohja peittää, mutta jotta sillä saisi yhtä peittävän lopputuloksen kuin Juice Beautyn meikkivoiteella, joutuisi sitä lisäämään aikalailla jolloin iho alkaa näyttää meikatulta; eli meikkivoide on hyvä ja peittävä, muttei yllä peittävyydeltään JB:n tasolle. Lopputulos on myös kosteutetumman oloinen kuin Juice Beautyä käyttäessä ja siksi varmasti ihastuinkin tähän tänä talvena.

Korento on kotimainen meikkisarja – ja vieläpä ensimmäinen Suomessa valmistettu värimeikkisarja! Korentoa valmistaa kotimainen Flow Kosmetiikka ja sen kehittelijöinä on siis samat ihanat tyypit, kuin Flow Kosmetiikan tuotteidenkin takana. Olen kehunut Korennon väritöntä viimeistelypuuteria Insta Storieseissani ja olen kuullut paljon kehuja nestemäisestä poskipunasta. Kurkkaa koko Korento-valikoima täältä ja jos haluat tutustua sarjaan tarkemmin, lue Katjan postaus aiheesta.

Korennon Voidemainen meikkipohja 39,50 € House of Organicilta.

///

Levitän sekä Korennon voidemaisen meikkipohjan että Juice Beautyn seerumimeikkivoiteen sormilla; siten meikkivoide sulautuu parhaiten ihoon. Juice Beautyn meikkivoidetta ei mun kokemuksen mukaan oikein edes ehtisi levittää siveltimellä tai meikkisienellä, kun se kuivahtaa iholle niin nopeasti, sen sijaan olen kuullut että Korennon meikkipohjaa voi levittää myös siveltimellä ja sienellä. Molemmat meikkivoiteista ovat myös vegaanisia.

* Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Osa linkeistä affililate-linkkejä. 

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.