Kuunneltavaa & katsottavaa

kirjat, lifestyle
Jätä kommentti

Tämä viikko on alkanut aika hitaasti, pikkuisen alavireisessä flunssafiiliksessä. On ollut aika ryytynyt olo mutta ehkä tämä alkaa pikkuhiljaa helpottaa – toivon että eilisillan migreeni oli viimesilaus tälle sairastelulle ja nyt suunta olisi vain parempaan.

Inhoan kipeänä olemista ihan käsittämättömän paljon. Oon miettinyt miksi kipeänä oleminen tuntuu ihan ekstraturhauttavalta ja tullut siihen tulokseen että se varmaan juontaa siitä, että on vaikea antaa asioiden (työjuttujen, sen vallitsevan flunssaolon jne) vaan olla ja hyväksyä ettei voi siinä olotilassa tehdä niiden eteen paljoa, kun oon tottunut tekemään asioiden eteen aina aika paljon. Ehkä on ihan hyvä opetella tätäkin aina välillä. Asioista irti päästämistä silloin kun niille ei itse voi yhtään mitään.

kerkkälatte

Flunssapotilaan viihdykkeet viikonlopulta: ihanalta Annalta lainassa oleva Ulla Donnerin Spleenish & kupissa Kerkkä-latte, resepti esim. täällä. Hyvä kotimainen vaihtoehto matcha-lattelle.

keraaminen nenäkannu ihohoitola lupaus

Kaunein nenäkannu ikinä, Ihohoitola Lupauksen oma keraaminen. Lupaus on parhaillaan remppaamassa ekan myymälänsä tiloja, eli pian näitäkin voinee ostaa kivijalasta eikä vain hoitolakäyntien yhteydessä. Ihanaa! <3 Oon kirjoittanut Lupauksen Flumine-keramiikkatuotteista aiemmin täällä.

puhdistamo pakurikääpäuute

Pakurikääpäuute ei muuten ole ollenkaan pahanmakuista vaan itseasiassa tosi hyvää teessä ja jopa kahvissa, johon en yleensä halua sotkea yhtään mitään ylimääräistä.

Koska viikonloppu ja alkuviikon illat ovat olleet superrauhalliset, se tarkoittaa muutamia suosituksia katsottavan ja kuunneltavan suhteen:

Kidding -sarja Netflixistä

En yleensä tykkää mistään missä Jim Carrey on, mutta tää on hyvä muutaman ekan jakson perusteella!

Auta Antti Suuri rakkausjakso

Musta on ihan parasta, että Antti puhuu podcast-jaksoissaan tärkeistä aiheista tosi fiksusti. Podcastit perustuvat kuuntelijoiden kysymyksiin ja aiheina käsitellään mm. erilaisia ihmissuhteita, sitä, onko parisuhde saavutus, syyllisyyden tunnetta, meihin kohdistuvia odotuksia, häpeää jne. Antti tavoittanee tosi ison yleisön jonka vuoksi jaksojen aiheet tuntuu erityisen tärkeiltä.

Kantsii kuunnella koko tuotantokausi! En ehkä olisi tajunnut itse tutustua tähän ilman henkilökohtaista suositusta, joten toivon että tämä mun suositus tavoittaa nyt jonkun, joka ei ole aiemmin kuunnellut Holman podcasteja.

Mikä meitä vaivaa -podcast Jakso 41, Osta itsellesi tutti

Mikä meitä vaivaa on ollut pitkään yks mun suosikkipodcasteista Hillan ja Inarin ja Omaa luokkaa -podcastin rinnalla. Kiintoisia ajatuksia mm. ilmastomainonnasta ja uudenlaisesta eliitin käsityksestä.

Hilla ja Inari Lupa ja luksus 

Hilla ja Inari best. Mulle Hillan ja Inarin kanssa vietetyt hetket tuntuu siltä, kuin olisin ystävieni seurassa. Uusimmassa jaksossa puhutaan mm. pikamuodista, ilmastonmuutoksesta, kaukomatkahehkutuksista.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.