Vaaleanpunainen seinä

sisustus
2 kommenttia

Lupasin jo viime kesänä näyttää miltä mun eteisen vaaleanpunaiseksi kalkkimaaleilla maalattu seinä näyttää, vaikken ollut lopputuloksesta täysin innoissani. Kerroin, ettei siitä tullut ihan sellainen kuin olin alunperin ajatellut – mulla oli mielessäni jotain rosoisempaa kuin tämä tasaisen vaaleanpunaiseksi maalattu seinä.

Olin alunperin ajatellut jotain tämän kaltaista, mutta nyt miltei vuoden tuijottelun jälkeen olen alkanut tykätä tästäkin versiosta.

Ostin Idalta kaapin eteiseen ja tuntuu kuin se olisi aina ollut tuossa. Kun vaaleanpunaisen seinän peittää osin valkoinen kaappi, se on paljon harkitumman oloinen. Kaapin päälle saa kauniisti seinään kontrastia luovia huonekasveja. Tummanvihreät viikunapuun lehdet näyttää ihanalta vaaleanpunaista vasten!

Onneksi bongasin tuon kaapin kaimaltani, se nimittäin kätkee sisäänsä melkoisen määrän kirjoja ja kaikki tärkeät paperit ja valokuvat, jotka ennen lojuivat pinoissa mun vaatekomeron lattialla.

Tämän kalkkimaalin sävyn nimi on Madame Pomp. ja se on selkeästi vaaleanpunainen, kuten kuvista näkyy. Jos kaipaa hyvin hennosti vaaleanpunaiseen taittavaa maalia, niin esim. Candyfloss voisi olla oikea sävyvaihtoehto.

Jos kalkkimaalit kiinnostaa enemmän, kantsii lukea aiempi postaukseni aiheesta ja kurkata kämpän ennen ja jälkeen -kuvat. Nämä maalit sponssasi vuosi sitten Värisilmä ja Vintro.

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ida, auta! Mistä lähtisit etsimään eettisesti valmistettua iltapukua?

    1. Vitsit, second handina! Tai sitten vaatevuokraamosta? Halo from northilla vois olla jotain tyyliin sopivaa pitkää mekkoa tms?