Everyday Minerals vihdoin Suomessa!

kauneus, luonnonkosmetiikka
34 kommenttia

Vitsit olen odottanut tätä. Mun suosikkimineraalimeikkisarja kautta aikojen saadaan vihdoin Suomeen!

Kyseessä on Everyday Minerals*, jota olen käyttänyt vuodesta 2010 asti enemmän ja vähemmän säännöllisesti (täältä ja täältä voit lukea viisi vuotta vanhat postaukset aiheesta!). Vuoden 2010 jälkeen mun eniten käytetyin meikkipohjani on Everyday Mineralsin Semi-Matte -mineraalimeikkipohja. Välissä on tietty tullut testattua monet kilpailevat sarjat ja tuotteet sekä muutamia luonnonkosmetiikan nestemäisiä meikkivoiteita, mutta olen aina palannut Everyday Mineralseihin.

Enpä olisi uskonut, että kun viisi vuotta sitten ihastuin jenkeistä tilaamiini Everyday Mineralseihin, että tekisin joskus töitä näiden parissa. Ihan törkeän siistiä! Olen viime aikoina muuten miettinyt usein, että olen tosi onnekas, kun saan tehdä töitä sellaisen asian parissa, johon uskon, ja jonka takana voin seistä. Ja tämä on yksi niistä.

Everyday Mineralsit lanseerataan I Love Me 2015 -messuilla 16.-18.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 7 N 58. Samalta osastolta löytyy myös HURRAW! -huulivoiteet, Skin Blossom -tuotteet, ranskalainen ihonhoitosarja NAFHA sekä latvialaiset Dabba-kukkaisvedet. Lanseerauksen aikana avataan myös kotimainen verkkokauppa everydaymineralssuomi.fi*, (edit. ja kaikki tuotteet ovat myös House of Organicsin valikoimissa!) josta voi tilata koko valikoiman kotiin parissa päivässä. Nyt ei enää tarvitse murehtia tullimaksuja jenkeistä tilatessa eikä odotella tuotteita useampaa viikkoa, huh.

Everyday Mineralsin valikoima on tosi kattava. Mineraalimeikkipohjia löytyy kaikille ihotyypeille; Jojoba* kuivalle, herkälle ja vanhentuvalle iholle, Semi-Matte* normaalille ja sekaiholle ja Matte* rasvoittuvalle ja herkästi kiiltelevälle iholle. Jokaisesta meikkipohjatyypistä on 8 sävyä nollasta seiskaan ja jokaisesta sävystä on kolme variaatiota; neutraali, ruusuinen ja kultainen. Mulla on esimerkiksi käytössäni Semi-Matte Light 2N*, joka tarkoittaa, että tuote sopii sekaiholle ja on kolmanneksi vaalein sävy sekä neutraalin sävyinen (ei siis taita punaiseen tai keltaiseen). Saattaa kuulostaa vaikealta, mutta kun tuota hetken miettii, niin se on looginen. Ensin voidaan valita ihotyypin mukaan pohjatyyppi ja sitten lähteä valkkaamaan sävyä ihon tummuden tai vaaleuden mukaan ja lopulta katsoa taittaako iho punaiseen tai keltaiseen vai onko se neutraalin sävyinen. Mineraalimeikkipohjista löytyy helposti sävy jokaiselle.

Vaikka mulla on ihossani epäpuhtauksia ja punoitusta, koen, että Semi-Matte on mulle tarpeeksi peittävä mineraalimeikkipohja. Jokaista pohjatyyppiä (Jojoba, Semi-Matte ja Matte) voidaan kerrostaa halutun peittävyyden aikaansaamiseksi, joten kaikilla meikkipohjilla saa joko todella kevyen tai todella peittävän lopputuloksen. Mineraalimeikit eivät kuitenkaan koskaan näytä tunkkaisilta ja pakkeliselta ja näillä on käytännössä mahdotonta saada rajoja aikaiseksi jos tuotteen levittää oikein. Tärkeintä on levittää mineraalimeikkipohjaa ohuin kerroksin ja kerrostaa, kunnes peittävyyttä on halutusti. Mineraalimeikkipohjan hinta on 19,90€.

Valikoimista löytyy neljä erilaista korjausväriä, joista Mint* on kuulunut meikkipussini vakivarusteisiin vuodesta 2010. Viileä mintunvihreä taittaa ihon punaisuutta ja häivyttää myös yksittäisiä näppyjä. Punastelen paljon ja ihoni reagoi herkästi lämpötilan muutoksiin ja kosketukseen, joten Mint-korjausväristä on ollut iloa. Levitän sitä ohuen kerroksen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä. Korjausvärin voi levittää joko pienellä peiteainesiveltimellä* ongelmakohtiin tai sitten suuremmalla siveltimellä (esim. long handled kabuki* tai flat top -sivellin*) laajemmalle ihoalueelle.

Pelkkä mineraalimeikkihin siirtyminen on auttanut ihon punoittavuuden kanssa, sillä mineraalimeikkipohja tasoittaa jo sellaisenaan ihoa. En käytä mint-korjausväriä päivittäin, vaan tarpeen mukaan ihon ollessa ärtynyt tai kun haluan meikkini näyttävät erityisen tasaiselta ilman mitään luonnollisiakaan punoituksia.

Korjausväreistä löytyy myös keltainen Sunlight*, joka sopii tummille silmänalusille ja oranssihtava Cover*, joka on täydellinen peiteaine keskivaaleasta ihosta keskitummaan ihoon. Kirkas Brighten* sopii tummalle iholle silmänalusien peittoon ja vaalealle iholle korostusväriksi. (13,90€/kpl)

Everyday Mineralsin valikoimissa on myös seitsemän perinteistä peiteainetta, joita voi käyttää ihon epäpuhtauksien ja ongelmakohtien peittoon ja häivyttämiseen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä. Seitsemän sävyn joukosta löytyvä Multi-tasking-peiteaine* on monikäyttöisin ja useimmille sopiva. (12,90€/kpl)

Everyday Mineralsin poskipunat on mun heikko kohtani, tekisi mieli ostaa useampi uusi sävy, apuaa! Mulla on käytössäni Primrose-sävy*, jonka veikkaan sopivan useimmille vaaleahipiäisille, sillä se on todella luonnollinen. Myös Peony Petal* ja All Smiles* -poskipunat houkuttelevat, mutta niin houkuttelevat pinkimmät Fresh Rose Blossom* ja Tea Rosekin*… Everyday Mineralsin poskipunat ovat mattaisia, niissä ei ole kimalteita tai glitteriä. (15,90€/kpl)

Luomiväreistä löytyy hurjan monta sävyä. Tavallisten mattaluomivärien* lisäksi valikoimissa on satiiniluomivärejä, jotka ovat silkkisempiä lopputulokseltaan, mutta niissäkään ei ole kimalteita tai glitteriä.

Everyday Mineralsin valikoimiin kuuluu myös todella pigmenttiset silmänrajausvärit. Niitä voi käyttää myös luomivärinä tai kulmavärinä – luomiväreihin verrattuna ne ovat todella voimakaspigmenttisiä, vaikka pigmenttiä löytyy myös luomiväreistä. Rajaus tehdään kostealla siveltimellä. Mulla on sävy Brown Eyed Girl* kulmavärinä. (Luomivärit ja silmänrajausvärit 14,90€/kpl)

Ja vielä yksi ylpeydenaihe; 100% vegaaniset ja ympäristöystävälliset meikkisiveltimet*! Siveltimien harjakset on valmistettu laadukkaasta taklonista ja varret ovat bambua, joka on ekologinen materiaali siksi, että se tuottaa satoa paljon nopeammin mitä muut vastaavaan käyttöön hyödynnettävät puulajit. Everyday Mineralsin filosofiaan kuuluu ajatus siitä, että eläinten ja ympäristön ei tarvitse kärsiä kenenkään kauneuden takia, joten eläinperäisiä raaka-aineita ei käytetä missään tuotteissa, ei siveltimissäkään.

Siveltimet ovat todella laadukkaita ja kestäviä; muutamaa jaksoa lukuunottamatta viisi vuotta päivittäisessä käytössä olleet Flat Top -sivellin ja Long Handled Kabuki ovat kestäneet mulla käyttökelpoisina ja ehjinä. Liimaukset eivät ole pettäneet vaikka olen pessyt nämä monia kymmeniä kertoja ja siveltimet ovat yhä pehmeät ja tuuheat.

Jos olette tulossa I Love Me -messuille niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Minä ja meikkien ammattilainen Maj ollaan pe-su Everyday Mineralsin (7 N 58) osastolla esittelemässä ja testauttamassa uutuussarjaa ja meidän osastolta löytyy myös paaaaljon muita luonnonkosmetiikkatarjouksia. I Love Me -messut on ylipäätään ihan älyttömän hyvä paikka tutustua uusiin juttuihin ja luonnonkosmetiikkaan. Luonnollista-puolelta löytyy monien luonnonkosmetiikan maahantuojien pisteitä ja mahtavia messutarjouksia totta kai. Ja kantsii seurata #iloveme2015 -messutägiä Instassa, jos messuvinkit kiinnostaa.

Ja hei, löytyykö täältä muita Everyday Mineralsin nimeen vannovia? En malta odottaa että pääsen esittelemään teille omia suosikkituotteitani myöhemmin paremmin ja kuulisin mieluusti, jos te olette löytäneet lempparituotteita Everyday Mineralsilta.


Everyday Minerals -verkkokauppa:

everydaymineralssuomi.fi 


*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi jesjes, mulla on just meikkivoide ostoslistalla, joten täytyypä tulla testailemaan! Ja Dabbaa pitää ainakin tulla hakemaan lisää,heheh pitää varmaan miettiä joku budjetti valmiiks teijän pisteelle :D

  1. NONIIIN! oli ihana nähdä messuilla! :-D <3 Ja meikkipohjakin löytyi, jipii!

 2. mä käytin noita meikkipohjia joskus lukioikäisenä, mutta siirryin takaisin normi meikkivoiteeseen, koska en osannut laittaa tarpeeksi ohutta kerrosta! näytin aina siltä että on sentti pakkelia naamassa. varmaan harjoituksen puutetta, harmi sinänsä :-(

  1. Höh, kuulostaapa hassulta! Musta näillä on mahdotonta saada tuollainen look. Idis on koputella mineraalimeikkipuuteria ihan pieni määrä purkin kannelle ja sitten pyöritellä puuteri siveltimen sisälle. Ja sitten pyöritellä se kasvoille. Peittävyyttä saa lisää kun lisää useamman ohuen kerroksen iholle. Ehkä sulla on ollut liikaa puuteria tai et ole pyöritellyt sitä siveltimen sisälle tarpeeksi hyvin, jolloin se tulee iholle liian paksulti? :-/ yksi vaihtoehto on myös se, että sulla on ollut liian tiivis sivellin käytössä. Mineraalimeikkien kanssa täytyy olla joku kabuki tms, jotta jälki ei ole liian kevyttä tai liian peittävää.

 3. Kiitos kiitos kiitos! Oon pitkään miettinyt, että haluan siirtyä täysin luonnolliseen vegaaniseen kosmetikkaan, mutta en ole tiennyt miltä merkiltä saisi iholleni sopivia tuotteita ja nyt tärppäsi :) Ja vielä alennuksien ja ilmaisten postareiden kanssa tää on super hyvä diili!

  1. JEEE, mahtavaa! <3 Nämä ovat täysin vegaanisia, siveltimet mukaan lukien. :-) Sitä paitsi nuo mineraalimeikit on tosi riittoisia, pohja kestää mullla kovaa, päivittäistä käyttöä 3-4kk ja poskipunat varmaan 1,5 vuotta, hahah :D

 4. Vaikuttaa superhyvältä!! Hitsi kun ei varmaan nyt kannata tilata vaikka alennuksilla lähes kaiken ostanki (:D) koska en oo moneen kuukauteen oikeen meikannut ja vanhoja oottaa vielä käyttämättöminä.. Ehottomasti nää pitää kyllä muistaa siinä vaiheessa, kun tarvii uusia tuotteita :-)

  1. Hahaa, joo :-D tilaat sit kun edelliset loppuu :-) Kannattaa tilata uutiskirje, sitä kautta saa alennuksia jatkossakin!

 5. Ai että, tuntui ihan kuin oma lapsi olis lähtenyt maailmalle, kun ensimmäisen kerran bongasin maininnan EMstä Main blogista <3___<3 Näitä on kulutettu varmaan yli viisi vuotta jo (? en edes muista) ja aina vaan rakastun uudelleen. Ihanaa, että merkki on saamassa nyt enemmän näkyvyyttä, niin loistava se on!

  1. NO JOOO ÄLÄ?! <3 mäkin oon käyttänyt reilut viis vuotta, tykkään näistä niiiiin paljon! Toivotaan että moni löytää nämä, sillä voin sydämestäni suositella. :-)

 6. ihanaa että EM tulee suomeen, mutta oon käyttänyt jojobaa sävyssä sand, ja sille ei ilmeisesti ole vastaavaa näissä uusissa sävytaulukoissa :–( harmittaa, se oli mun kummallisen keltaiselle iholle just täydellinen. muuten siis kyllä ihan loistava merkki!

  1. Voihan :-( joo lueskelin tuota että Sandille ei oo korvaajaa, hmm. Mä selvittelen että voidaanko me ottaa noita pieni erä tilaukseen vai ei ja palaan sulle!

 7. Ihan huippu-uutinen allekirjoittaneelle, vaikka en tällä hetkellä Suomessa oleilekaan, tietää ainakin mitä hamstrata palatessa! Tilasin viime keväänä netistä Semi-Matte-pohjan ja koin että oli paras kokeilemani esim. BareMineralsin ja Lily Lolon rinnalla, tällä hetkellä käytössä kylläkin hyvänä kakkosena tuleva Flow Cosmeticsin pohja – mutta esimerkiksi Everyday Mineralsin sävyvaihtoehdot koin paremmiksi :)

  1. Jeee, ihan mahtavaa! Munkin mielestä Everyday Mineralsit on parhaita ja voittavat koostumuksen ja värien suhteen Lily Lolot, Bare Mineralsit, Barefaced Beautyt, Inikat jne. Flow:ta oonkin kokeillut vaan testerien verran, mutta silloin fiilistelin että koostumus oli paksumpi kuin EDM:ssä enkä sitten tilannut isokokoista putelia testiin. :-)

 8. Hih, juuri viime viikolla tilasin heti kaksi pohjaa ettei tarvitse kohta olla tekemässä uutta tilausta. Mahtavaa, että ensi kerralla saan tilattua Suomesta :)

 9. Ihanaa! Muistan että joskus lukiossa tilailin näitä ja testailin, mut sit jotenki unohtu. En oikein eilen keksinyt miten noita pystyy tilailemaan, pitääkö siis luoda jälleenmyyjätili, ja onnistuuko se ilman y-tunnusta?

   1. Hei pahoittelut tuosta, ettei verkkokauppa heti toiminut! Oot ihan oikeassa, siellä oli hetken joku bugi minkä takia olisi pitänyt luoda jälleenmyyjätili, ei ollut todellakaan tarkoitus. Hyvä että myöhemmin onnistui! <3

 10. Hei mietinkin eilen messuilla, että kylläpä näytät tutulta..! Toki oli jäänyt tämä postaus näkemättä ennen kuin ryntäsin kuolaamaan EDM:n juttuja heti aamupäivällä. :D

 11. Voi ei tää on menny multa messuilla ohi ihan kokonaan! Haluisin testailla näitä, mutta enhän tiedä yhtään mikä sävy esim. meikkipohjista olisi oikea kun niitä on niin paljon!

 12. Ihana juttu, että sarjaa saa nyt myös Suomesta. On vaan taidettu taas hinnoitella pieleen, niinkuin kaikki muukin täällä. Niin surullista kun se onkin, niin piti laittaa tilaus Jenkkeihin, kun tuli halvemmaksi kuin tilata Suomesta. Go Posti ja Suomen kulurakenne! :(

  1. Hei Saija.

   Kun tuotesarja tuodaan Jenkeistä Suomeen, eivät hinnat koskaan voi olla samat mitä valmistus- ja alkuperäismaassa. Kun tilaat tuotteet Suomesta, sinun ei tarvitse huolehtia tulleista, saat tarvittaessa neuvot ja vinkit suomeksi ja ennen kaikkea tuet suomalaista työtä. :-) Nämä ovat valintakysymyksiä, että missä haluaa eurojensa vaikuttavan. Itse valitsen mieluummin sen pienen putiikin, jossa maksan farkuistani kympin enemmän kuin verkossa, mutta jossa tuen suomalaisia yrittäjiä ja heidän työtään.

 13. Tarvii kyllä myöntää että aikamoinen homma osata tuolta valita tarvittavat asiat :D Värin osaan ehkä juuri ja juuri valita mutta onko kuinka tarpeellinen tuo viimeistelypuuteri? Vastaako se samaa kun normi meikeissä puuteri.. ? :D entäs pystyykö näiden kanssa käyttämään silmien alla tavallista voidemaista peiteainetta kun omistan maailman mustimmat silmänaluset.. terveisin, tyhmä ;)

  1. heippa tyhmeliini<3 Et kyllä lainkaan kysele tyhmiä, valinnan varaa nimittäin HIPPASEN on :-D

   Et tarvitse välttämättä erikseen viimeistelypuuteria, se siis vastaa tosiaan samaa asiaa kuin tavallinen puuteri, eli käytetään meikin kiinnittämiseen ja kiillon tasoittamiseen. Mineraalimeikkipohjan kanssa voi käyttää tavallista puuteria ja kaikki eivät käytä puuteria ollenkaan, etenkin jos on kuiva iho niin sille ei ole tarvetta.

   Ja voit käyttää nestemäistä peiteainetta näiden alla, kunhan laitat sen tosiaan ensin ja sitten teet meikkipohjan! Magicpoks-Maj tekee just näin :-)

   Puspus!<3 Mä autan livenä sit myös mielelläni!!

   1. Hihhhi kiitos ! ^,^ Joo kiinostaa kyllä kokeilla näitä.. katoin jonkun youtube videon ja sit se tyttö käytti niin montaa eri tuotetta et menin ihan sekasin :’D
    Taidan tilata tuolta muutaman näytteen meikkipohjaa alkuunsa !

    1. Uuu ja niin mikä olis paras sivellin meikkipohjan levitykseen.. ? :)))

     1. Long Handled Kabuki tai Flat Top -sivellin molemmat on tosi hyviä, eka on vähän pehmeämpi ja toka tiiviimpi=vielä vähän peittävämpi jälki, mutta ekan tuntuma kasvoilla kivempi. Haha :-D