Kauniit kumisaappaat

muoti
3 kommenttia

Sain kesällä lahjaksi ihan supernätit kumpparit, Julia Lundstenin Nokian jalkineille suunnittelemat pitkävartiset kumisaappaat kiilakorolla. Ne ovat niin nätit, että mun ei sadesäällä tarvitse arpoa ollenkaan, voinko laittaa näitä jalkaan vai pitäiskö sittenkin laittaa jotkut tavalliset kengät, sillä nämä kumpparit menevät ihan tavallisista saappaista.

Mä aina miellän kumisaappaat sellaisiksi vähän mohloiksi ja kömpelöiksi; mulla on kotikotona punaiset Hait ja hopeiset Tretornit, jotka ovat just sellaiset kotipihalle sopivat kumpparit. Nämä Nokian jalkineet x Julia Lundstenin Wedge High -saappaat on täydelliset myös kaupungille.

Pienijalkaiset huom, näistä saappaista löytyy kokoa 35! Myös muissa malleissa oli pieniä kokoja. Ja jos pitkävartiset kumisaappaat ei iske, niin mitäs sanotte näistä Lace Up Shoes -nilkkureista? Tai Ankle Bikereista?

coat – Monki · wool scarf – Weekday · jeans – Bik Bok · rain boots – Nokian jalkineet x Julia Lundsten (gifted)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Joo just jotkut matalavartisemmat ois enemmän mun makuun! Tykkään Hai-saappaista kovasti, mut mun omat on puoli kokoa liian suuret joten niitä ei voi käyttää ilman villasukkia ja niiden kanssakin vähän lonksuu askel. Sitten seuraavaksi pienin koko menee just ja just ilman villasukkaa, mutta ei mitenkään villasukan kanssa. Ostin sitten sen isomman joskus ja ei niitä kyllä ihan hirveästi tule käytettyä..