Asteittain ruskettava kasvovesi / Eco by Sonya

kauneus, luonnonkosmetiikka
14 kommenttia

Eco by Sonyan luonnolliset itseruskettavat tulivat tutuiksi viime vuonna ja kuten aiemmin kirjoitin, olen tykännyt niistä todella paljon! Olen käyttänyt Invisible Tania* pari kertaa kalpeisiin jalkoihini, jotta voin ennen hamekelejä testata, montako kerrosta uskallan levittää sitten kun ulkona todella pärjää paljain säärin. Invisble Tan antaa jo yhdellä levityskerralla selkeän ja tasaisen rusketuksen, joka on mielestäni jopa jokseenkin luonnollisempi mitä kerrostettavalla, asteittain päivettävällä Winter Skin* -voiteella. Ehkä se johtuu siitä, että Invisible Tanissa on sen verran voimakas lopputulos, että se ei näytä epätasaiselta ja epäluonnolliselta, vaan oikeasti ruskettuneelta? Winter Skin on takuulla varma valinta kelle tahansa, mutta näköjään Invisible Tan sopii loistavasti myös meille vaaleille, kunhan edellisenä iltana kuorii jalat huolella ja sitten kosteuttaa ne, jottei rusketus tartu kuiviin kohtiin.

Eco by Sonyan tuotekavalkaadi on laajentunut ja valikoimissa on nykyisin superkätevä asteittain päivettävä kasvovesi! Ihan loistotuote!

Tilasin tämän testiin Biodellyltä*. Tuotetta myy myös Jolie *, kummassakin paikassa hinta on 42€. Kasvoveteen kostutetulla vanulapulla pyyhitään huolellisesti koko kasvot ja kaula sekä dekoltee-alue. Yksi kostutettu lappu riitti koko kasvojen läpi käymiseen, joten arvelen tuotteen olevan melko riittoisa.

Aloitin kasvojen läpikäymisen otsasta ja pyyhin huolellisesti erityisesti hiusrajasta ja kävin korvatkin läpi kevyesti. Päivetys alkaa kehittyä kahdeksan tunnin aikana, joten tuote on täydellinen käytettäväksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Kasvovesi ei tuki ihoa ja sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, sillä pääraaka-aineena on kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -mehu sekä kosteuttava glyseriini. Kun kasvovesi on kuivahtanut, kannattaa kasvoille lisätä ihan normaalisti yövoide tai öljy yön ajaksi.

Aamulla mua katsoi peilistä luonnolliset, mutta selkeästi päivettyneet kasvot. Veikkaan tämän olevan täydellinen tuote luonnollisen rusketuksen pidentämiseen ja toisaalta meille kalpeakasvoisille antamaan kevyttä päivetystä. Vaikka Eco by Sonyan tuotesarja on kokonaisuudessaankin huikean hyvä, on tämä ehdottomasti paras ikinä kokeilemani itseruskettava! Tuotetta suositellaan levitettäväksi 2-3 kertaa viikossa, mutta veikkaan että itselleni sopiva tahti on 1-2 kertaa viikossa, jotta lopputulos pysyy tarpeeksi luonnollisena.

Eco by Sonyan tuotteita myy kaksi lemppariani, Biodelly* ja Jolie* ja Tampereelle Keidas by Lumo.

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oo, nää kyllä kiinnostaa! Tekis mieli jonkinlaista kevyttä päivetystä nyt, kun vois jo mennä lyhyemmissä lahkeissa menemään!

  1. No niiiinpä! Tää on kasvoille aivan täydellinen ja suosittelen tota Invisible Tania myös lämpimästi. :-) Winter Skiniä myös, jos haluaa pelata varman päälle.

 2. Hmm… voiskohan tää olla mullekin passeli.. Mä niin kammoan kaikkia itseruskettavia tuotteita kun pelkään aina et tulee liian tumma, mutta vähän kuitenkin väriä kaipaisin kalpeaan naamaani.

  1. No uskon, ehdottomasti kokeilun arvoinen! Mä sain yhdellä levityksellä kivan sun kissed -lookin :-) nyt en oo laittanut lisää, vois koettaa ottaaa ennen – ja jälkeen kuvat kun päivetys on ehkä viikossa jo haalistunut tarpeeksi pois kun en ylläpitänyt tätä! :D

 3. Ida moi!
  Kunpa kirjoittaisit muustakin kuin uusista tuotelöydöistä. Ymmärrän että se on osa työtäsi mutta tuntuu kuin olisit kadonnut kaiken tämän alle. Kaipaan sua. Tuu takasin!

  1. Pohdiskelin sun kommenttia aika kauan, koska tiiän että oot niin oikeassa. Blogiin takuulla heijastuu aina sen hetkinen elämäntilanne ja nyt tämä kiire näkyy siten, että ei ole ollut aikaa pohtia mitä itselle kuuluu. Uusin postaus kirjoitettu sun kommentin inspiroimana :)

   1. Voih! Mukava kuulla että pysähdyit hetkiseksi kuulostelemaan tilannetta. Kirjoitit juurikin niin kuten arvelin tilanteen karrikoituneen. Ajattelin pitkään että kyllä tämä tästä, nyt on vain joku juttu meneillään, ellei useampi, mikä johti siihen että menetin kiinnostukseni blogiasi kohtaan. Mutta vain hetkeksi! Annat parhaimmillaan niin paljon iloa ja söpöyttä päiviin että väistämättäkin tunsin jonkin puuttuneen. Muista pitää huoli hoidettavien asioiden ohella ennen kaikkea itsestäsi, joohan? Ihanaa kun kirjoitit:)

 4. Kasvovesi ja itseruskettava? :D Eipä koskaan olisi käynyt itsellä mielessä.

  Itse en itseruskettavia harrasta, mutta tää kuuloistaisi jo niin helpolta, että jos kokeilisin jotain, kokeilisin tätä. Jääkö muuten tyynyliinaan tahroja, jos tämän laittaa illalla?

  1. No niinpä, ihan huikea keksintö!! :-D Ei jää mitään tahroja.

 5. Tilasin tän asap kun luin tän ! :)) vähän jänskättää saanko levitettyä tarpeeksi tasaisesti tän ja jääkö mun vaaleisiin ohimohaituviin oranssia, tai tuleeko mun kulmakarvoista hullun väriset.. :”D