Syksysoittolista x 4

musiikki
Jätä kommentti

Mulla oli viime kesänä vaihe, jona en löytänyt uutta kuunneltavaa ja vanhat soittolistat kyllästyttivät – onneksi nyt taas syksyn myötä on löytynyt vaikka kuinka paljon uutta ja vanhaa fiilisteltävää. Tekee mieli jättää kesän kepeät biisit taakse ja vaihtaa listat tunteellisempiin ja suloisen melankolisiin.

Syksysoittolista x 4

• pure & honest autumn – tämän soittolistan kokosin tänä syksynä.

• fuck, it feels like fall – tämä on vuosi sitten koottu syksylista.

• cold hands, warm heart – vuoden 2017 & 2018 syksymusiikit samalla listalla.

• feeling feelings – tänne oon koonnut kaikki feeling all the feelings -moodiin sopivat biisit. Herkät ja voimakkaat, kaikki, joihin liittyy paljon tunteita. Oon aloittanut listan kokoamisen jo vuonna 2011, joten sieltä löytyy vanhempaakin kuunneltavaa.

Lisää luettavaa

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Sideways 2019 -tärpit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.