Nudge, vastuullisten lifestyle-tuotteiden pioneerimyymälä ja verkkokauppa

muoti
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö Nudge

Vitsit olen innoissani, että pääsin tekemään yhteistyötä Nudgen kanssa. Vastuullisiin brändeihin erikoistunut kivijalkakauppa ja verkkokauppa Nudge juhli juuri viime kuussa 10-vuotissyntymäpäiväänsä ja siksi haluan kertoa teille tarkemmin tästä vastuullisten lifestyle-brändien suunnannäyttäjästä. Onko Nudge tuttu teille?

Nudge Helsinki kokemuksia

Neule – Armedangels, farkut – MUD jeans, tennarit – VEJA
kaikki kuvauslainassa Nudgesta

Mulle Nudge on ollut vakkaripaikka kurkata, mitä vaatteita valikoimassa on kun tarvitsen jotain uutta, hakea pientä täydennystä kosmetiikka- ja sukkisvarastoihin ja fiilistellä lahjaideoita muille, sillä valikoimassa on kattava valikoima naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, asusteita, alusvaatteita, uima-asuja, koruja, luonnonkosmetiikkaa, hajuvesiä, sisustusta, ekologisia ja kauniita kodinpuhdistustustuotteita ja muutamia lapsille suunnattuja tuotteitakin. Nudgea voisikin hyvin luonnehtia vastuullisen lifestylen tavarataloksi valikoiman monipuolisuuden ja tarkan kuratoinnin ansiosta.

Vuonna 2010 kahden kaveruksen toimesta perustettu yritys aloitti toimintansa sellaiseen aikaan, kun vastuullisten lifestyle-tuotteiden löytäminen Suomesta oli nykyistä haasteellisempaa ja valikoima oli huomattavasti suppeampi. Ei ihme, että Nudgesta tuli nopeasti alansa edelläkävijä ja että se edelleen toimii suunnannäyttäjänä niin isommille kuin pienemmillekin toimijoille. Kannattaa tutustua Nudgen tarinaan tarkemmin täällä.

Nudge Helsinki

Nudgen valikoimissa olevat tuotteet ja brändit valitaan huolella vastuullisuus monesta eri näkökulmasta huomioon ottaen. Yksi Nudgen tärkeimmistä arvoista onkin avoimuus & asiantuntijuus, joka näkyy tuotevalikoimassa hyvin; tuotteet ja niiden taustat on tarkistettu Nudgen toimesta mahdollisimman hyvin, jotta asiakkaan ei tarvitse selvittää näitä asiota jokaisen tuotteen kohdalla. Kaikkea saa kysyä ja asiakkaiden toiveita, kommentteja ja ehdotuksia kuunnellaan tarkasti – tämä, jos mikä, on aitoa vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä ja siksi tuen Nudgea mieluusti silloin kun tarvitsen jotain uutta.

Nudgen myymälä laajentui

Helsingin Yrjönkadulla sijaitseva Nudgen myymälä on vastikään laajentanut, kun tuttu myymälä on saanut lisätilaa myymälän takaosaan. Nudgen valikoimassa on yli 100 vastuullista tuotemerkkiä Suomesta ja maailmalta ja yllätyn joka kerta positiivisesti valikoiman monipuolisuudesta myymälässä vieraillessani.

Nudge farkkuvalikoima

Nudgen vastuullinen farkkuosasto & farkkujen kierrätys

Erityiskehut annan niin ikään laajentuneelle farkkuosastolle: Nudge myy luonnollisesti vain vastuullisia farkkubrändejä ja valikoima on loistava. Mua vuosia palvelleen Nudien lisäksi valikoimasta löytyy Kings of Indigon, MUD Jeansin ja Armedangelsin laadukkaita ja ajattomia farkkuja sekä leveälahkeisina, mom jeanseina että pillifarkkuina.

Nudge ottaa vastaan ja myy edelleen hyvässä kunnossa olevia merkkifarkkuja – voit siis kierrättää hyväkuntoiset farkkusi Nudgessa ja saat uusien ostoon 20€ lahjakortin. Kurkkaa tarkemmat ohjeet farkkujen kierrättämiseen täältä.

Nudgen isompi myymälätila on avara 

Siinä missä vielä parikin vuotta sitten tuskailin, etten mitenkään voisi löytää oman tyylisiä vaatteita vastuullisilta brändeiltä, voin nykyisin hyvillä mielen sanoa, että nykyisin moinen on aivan täysin mahdollista. Vastuullinen muoti on kaukana siitä, mitä se oli vielä vaikka viisi vuotta sitten ja valikoima on nykyisin todella monipuolinen.

Tämän postauksen kuvitusta varten kokosin Nudgen valikoimasta kolme oman tyylistä asukokonaisuutta – toivottavasti ne inspiroivat teitäkin!

Nudge

Tämä Laniuksen naisellinen ja imartelevasti leikattu pitkä mekko kiinnitti huomioni heti; täydellinen sekä kesään, syksyyn että talveen, koska pituutensa ansiosta sen alle voi hyvin pukea paksummatkin sukkikset. Talvella alle saattaisi mahtua jopa ohut villapoolo tai päälle muhkea neule.

Ida365 Nudge

Luomupuuvillasta ja silkistä valmistettu pitkä pilkkumekko on ihana. En olisi napannut ruskeaa mekkoa rekistä sovitukseen, ellei mustasta vastaavasta olisi ollut koot loppu, mutta mitä ihmettä, tämä ruskeahan on tosi kauniin sävyinen sekin?! Kannatti kokeilla päälle.

Lanius silkkimekko

Mekko – Lanius, laukku – Miiko, bootsit – Kavat

Henkäyksen kevyt mekko sopii sekä bootsien että sirojen nilkkureiden kaveriksi. Mulla on olalla pohjoismaisesta hirvennahasta valmistettu Miikon laukku, johon sujahtaa helposti läppäri ja muut tarpeelliset tavarat. Laukkuun saa myös pidemmän, irrotettavan olkahihnan. Jos olet etsinyt mustaa isoa, arkeen sopivaa tyylikästä nahkalaukkua ilman näkyviä logoja, kannattaa kurkata olisiko se tämä!

Iso musta nahkalaukku eettinen

Hirvennahkalaukku – Miiko

Kavat -bootsit

Mekko + bootsit on kyllä mun vakkariasu ja Nudgen mekkovalikoima on sellainen, että sieltä olisi löytynyt monta omannäköistä vaatetta – esim. tämä Armedangelsin neulemekko jäi kutkuttelemaan mieleeni. Naisten kenkävalikoimasta löytynyt ruotsalainen Kavat ilahdutti myös saapas- ja nilkkurivaihtoehdoillaan.

Toiseen asukokonaisuuteen valkkasin ihanan, pehmoisesti laskeutuvan neuleen, rennot mustat farkut ja Vejan tennarit.

MUD JEANS ROSE JEANS

Tämä asu voisi olla suoraan mun vaatekaapista ja itseasiassa nuo MUD jeansin Relax Rose -farkut on monella tapaa samantyyliset, kuin mun kesällä ostamat Nudien Breezy Britt -farkut, joita myös Nudge myy. Nämä MUD jeansin farkut ovat malliltaan suorat ja rennot, mutta vyötäröltä hyvin istuvat. Jos kaipaat täydellisen napakoita ja korkeavyötäröisiä pillifarkkuja, kurkkaa Kings of Indigon pillifarkut. Jos taas leveämpi malli kiinnostaa, kurkkaa nämä ihanat Leilat.

Armedangels kokemuksia

Armedangelsin alpakasta valmistetun kauniisti laskeutuvan neuleen valitsin tähän asukokonaisuuteen siksi, että Armedangels on sen verran iso merkki, että vaikka he tuottavat tuotteensa vastuullisesti, he pystyvät tuotantomääriensä vuoksi pitämään hinnat maltillisina. Joten jos vastuulliseen muotiin siirtyminen hinnan puolesta tuntuu isolta kynnykseltä, kannattaa tutustua esimerkiksi tähän brändiin. Tätä neuletta saa myös harmaana. Alpakasta puheenollen, Nudgen valikoimasta löytyy nykyisin myös kotimaisen Alpan neuleita!

VEJA TENNARIT KOKEMUKSIA

Jos en jo omistaisi Vejan kokovalkoisia tennareita, ostaisin nämä, joissa on kuminvärinen pohja. Ihanat, melkein kivemmat kuin ne mun kokovalkoiset, mutta mun omani kestänevät vielä useamman vuoden käyttöä, joten tyydyn vain ihastelemaan näitä.

Kolmannessa asussa pääroolissa on pitkä villakangastakki ja ihana yksinkertainen neulemekko:

Takin alta näkyy tämä kotimaisen Aarre-merkin ihana Filipa-merinovillamekko, jonka lunastamista harkitsen erittäin vakavasti.

LangerChen takki

Pitkä harmaa villakangastakki – LangerChen

Pitkä harmaa villakangastakki vastuullinen eettinen

poolomekko – Aarre label, takki – LangerChen, bootsit – Kavat 

Takkiosastoltakin olisi löytynyt useampi lemppari; Nudgen valikoimassa on vastuullisia untuvatakkeja sekä lämpöisiä toppatakkeja, joissa on vegaaneille sopiva täyte untuvan sijaan ja villakangastakkeja luomuvillasta valmistettuna. Osassa LangerChenin villakangastakeista on säänkestävä pinnoitus takin sisäpuolella, joka tekee takeista vettä hylkivän ja tuulta kestävän. Täydellistä Suomen, etenkin Helsingin, talvessa! Mm. tämä takki on säänkestävä.

Tämä LangerChenin pitkä villakangastakki ei ole säänkestävä, vaan ihana klassisen mallinen pitkä villakangastakki. Minulle malli on nilkkapituinen, pidemmälle midi-mittainen.

Aarre label Filipa merinovillainen mekko

Kotimaisen Aarre labelin merinovillainen Filipa-mekko 

Ihanaa, että vastuullinen muoti on ottanut niin isoja harppauksia eteenpäin ja tuntuisi hullulta, jos joku vielä tällaisessa maailman tilassa yrittäisi tulla markkinoille uudella, ei-vastuullisella brändillä. Myös isot toimijat ovat tajunneet vastuullisuuden tärkeyden ja kilpailu ja viherpesu lisääntyy. Siksi musta on ihanaa, että voin kuluttajana luottaa siihen, että Nudge on tehnyt vastuullisuusselvityksen puolestani ja että heiltä jotain ostamalla tuen pientä yritystä ison jätin sijaan.

Jos Nudgen arvot ja valikoiman brändit puhuttelevat suakin, kurkkaa Instagramista arvonta, josta voit voittaa lahjakortin Nudgelle! ♥ Ja pst. jos pohdit jonkin tuotteen ostoa, kantsii tilata etusivun alareunasta uutiskirje, niin saat ensimmäisestä tilauksestasi -10%.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.