raspberry&mint nails

lifestyle
19 kommenttia
Tylsyyksissäni tein yhden kynsilakkakokeilun, joka mun oli pitänyt jo pitkään tehdä, nimittäin sekoittaa vanhoista kynsilakoista uusi sävy, mintunvihreä. Oon kysellyt mintunvihreän kynsilakan perään jo Puukkohupparityttöjen aikoihin, ja nyt kun niitä löytyy kaupoista, ei minua yhtäkkiä kiinnostakaan enää!? Pari vuotta sitten kaikki kaupat läpi kolunneena olen jo jotenkin ehtinyt kyllästyä koko sävyn tavoitteluun. En ole kuitenkaan tainnut päästä mintunvihreät kynnet -fiksaatiostani vieläkään ylitse, kun huomasin jälleen haaveilevani niistä – ei muuta kuin kynsilakkasävyä sekoittelemaan!
valkturk

Äiti lainasi Revlonin valkoista kynsilakkaansa kokeiluuni. Tumman turkoosi L.A. Girl -lakka, joka on jenkkituliainen Lindalta, pääsi myös mukaan uuden sävyn sekoitteluun.

minttukynnet

Tadaa, maailman söpöimmän väristä kynsilakkaa! Sormieni kynsiin en ehkä tätä uskaltaisi laittaa, mutta varpaankynsissä mintunvihreä (tai vaaleanturkoosi hammastahna?!) näyttää supersöpöltä. Uutta lakkasävyä varten tyhjensin vanhan kynsilakkaputelin ja puhdistin sen kynsilakanpoistoaineella. Toimii!

vadelmakynnet

Kynsilakoista innostuneena lakkailin sormenkynnet vadelmanpunaisiksi pari kesää sitten ostetulla Nivean Calcium power gloss -lakalla, joka on vieläkin juoksevaa ja nopeahkosti kuivuvaa. Testailin myös äidin Revlonin Quick dry top coat -lakkaa, joka vaikuttaa melkoisen hyvältä. Lopputulos on superkiiltävä, joka sopii ainakin tämän vadelmalakan kanssa yhteen. Kynsiä sai Quick dry -ominaisuudesta huolimatta varoa aika pitkään, meinas mennä lakka rullalle pariin otteeseen kun en huomannut varoa kynsiä. Jos jollain olis vielä päälly(s?)lakka-suosituksia, saa heittää niitä vaikka tänne tai sitten kommenttiboksiin!

all of them

L.A. Girl Flare, Revlon 050 White on White, —- , Revlon 960, Nivea 99 Lilly Gloss

Sitä must have -harmaatakin vois sekoittaa itse hyödyntäen mustaa ja valkoista lakkaa, vaikka kestävämmän sävyn saa luultavasti ostamalla sellaisen valmiina… Ehkä munkin tarvii ostaa se Isadoran mintunvihreä lakka, jos tää alkaa osoittaa kuivumisenmerkkejä yhtä pian kuin muut mun lakkasekoitukset. Mitäs muita väriyhdistelmiä kannattais kokeilla, hmmmm?

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aika sulonen väri! mäkin on kalastellu mintunvihreetä lakkaa kaupoista jo jonkin aikaa. china glazella on jonkin sortin mintunvihreetä, mutta en tiedä onko ennemminkin vaaleenvihreetä. :–)

 2. laura, olen tehnyt saman havainnoin ja itseasiassa jopa H&M:stä saa mintunvihreää lakkaa – se vain ei ollut niin peittävän näköistä, että olisin ostanut. :-)

 3. en oo ikinä ite ees tajunnu että lakkojahan vois sekotella! pitääpä testata, saa nähdä mitä syntyy :p söpöltä näyttää tuo mintunvihreä :)

 4. Johanna, hihii kantsii kokeilla, hyvä että inspiroin!:-D oon tehny myös eri vaaleenpunasen sävyjä valkosta ja pinkkiä sekotellen :-) toimii, mutta kuivuu aika nopeasti – kantsii siis tehdä pieni satsi kerralla.

  Anonyymi, yyyes;-)

  Trop Rouge, Yes, indeed! Love it.

  Emma, eiks ookki! Supersöpö!c:

 5. colour me:n iahan keksi ja toteutti ton niksin jo ennen sua ;)

 6. Anonyymi, i know i know! Kommentoinkin silloin Juulialle että miksi joka paikassa on nyt mintun vihreetä kun mä en ole erityisen kiinnostunut siitä enää… :-D tosin nyt taas iski kiinnostus. Ja mä oon kyllä sekoitellut värejä aiemminkin, sen tietää jos on lukenut blogeja aiemmin :–)

 7. Ihana toi väri! Mavalan mavadry kuivattaa super nopsaa lakat, ihan paras :)

 8. mä en oo pitkään aikaan käyttäny lakkaa, koska ne tuhoutuu mun kynsissä aina parissa päivässä, mutta jospa tuleva sandaalikausi houkuttelis värivarpaat esiin :–) ja pienoisista hammastahnaviboista huolimatta ihana sävy !

 9. Anonyymi, noup.

  Karol, kiitti! Ja hei, pitääkin tosiaan varmaan ostaa tuo testiin, sitä on joku muukin mulle suositellut :–)

  noray, hihii ymmärrän:-D mullakin oli pitkään taukoa kynsilakan käytössä, mutta kevät selkeesti inspiroi käyttämään:-) ja varpaankynsissä lakka pysyy vaikka kuinka kauan hyvänä, ainakin nyt vielä!

 10. SIIS HYI ETTÄ NOI VARBAKYNNET RUMAT JA SIT SORMES ON NAGIT

  ei vais oot oikeesti kiva ja anonyymit haisee paitsi jotkut

  ps kiva toi väri

 11. Anonyymi, ei PIRU vie nyt itkettää!! Sehän se tossa olikin pointti – varpaitteni kauneus.

  Emma, puolustaja_93:::::::D hahahah söpö!