animal prints

muoti
19 kommenttia
piss me offfffffffffff

 

Mulla kävi eilen tuuri kirpparireissuni suhteen, tein kolme erittäin onnistunutta ostosta, vaikken odottanut löytäväni mitään! Löysin yhden jutun, mitä olin jo pidemmän aikaa etsinyt, nimittäin ison kevyen huivin! Kotiutinkin sellaisen kaksin kappalein, kahdessa eri eläinkuosissa. Tuo eka leopardihuivi on juuri sellainen mitä etsinkin: kevyt, iso ja kivasti asettuva. Seeprahuivi sen sijaan on täydellinen kevääseen, se on pashimaa, joten se on sopivan paksu viileinä päivinä, muttei kuitenkaan yhtä tukala kuin talvella käyttämäni ympyrähuivit. Molemmat vaikuttavat lähes uusilta, mitään jälkiä käytöstä ei näy. Myyjäkin oli niin mukava, että päätin ostaa molemmat pois, vaikka olisinkin ehkä pärjännyt vain toisella…. en tosin olisi osannut päättää kumman otan, joten parempi näin ;–) 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hitsi, mäki haluun tollasen leo-huivin :( toi on ihana! missään kaupoissa ei tosiaan oo näkyny, pitäs vissiin alkaa kierrellä kunnolla kirppareita :p

 2. ihania kumpanenki! :) tollaset vois tulla tarpeeseen täälläkin suunnalla.

 3. Oi kivoja noi molemmat :) muuten ois kiva kuulla sun lemppari kirppiksistä ja muista shoppailupaikoista tampereella, ihan näin vinkkinä vaan.

 4. tiiku, i feel u! mä etin omaani ennen tän löytymistä ebaysta, joten kantsii ehkä kurkata jenkkiebay, siellä oli jotain kivoja suht edullisesti :–)

  laura, kiitos!:-)) huiveja tarvii aina:-D

  Anonyymi, kiitos! Ja joo, tuota on toivottu ennemminkin ja on idealtaan ihan kiva, voisin koittaa toteuttaa tuollaisen kesällä tai keväämmällä, kun viitsii kuvatakin ulkona:-D

 5. Vitsit noi on ihania, erityisesti leo-huivi. Pitääpä lähteä kirpparille kiertelemään jos kävis yhtä hyvä mäihä ku sulla :-)

 6. noona, kiitos!:–)) mee ihmeessä, olin jo ehtinyt unohtaa kirpputorien ihanuuden ja sen ilon minkä saa, kun tekee hyviä&edullisia löytöjä!

 7. Heii missä kirpparilla siis kävit? Kun mainitsit että myyjä oli mukava… niin oliko kyseessä siis sellainen ihan perinteinen kirppis missä tavaroita ollaan ihan itse myymässä pöydän takaa? :) itsekin olen siis Tampereelta, ja haluaisin myymään sellaiselle perinteiselle kirppikselle! :D

 8. frou, ikävä kyllä en puhunut semmoisesta! Olin ihan vaan radiolla (jossa kassaneidit eivät ole erityisen mukavia……), mutta pöydän "omistaja" oli siinä järjestelemässä tuotteitaan kun saavuin paikalle:–) Olispa täälläkin tosiaan joku kirppis, jossa voisi itse myydä! Olis niin paljon parempi….

 9. Haha joo radion kassaneidit on ihan omaa luokkaansa… Harmi, olin jo ihan innoissani että pääsis itse myymään! :D

 10. frou, voiiieii!:—(( huh huuh, tulispa joku iso missä vois ite myydä tavaroitaan, olis niiiin kivaa:-D mihin me voidaan lähettää tää toive?! aamulehden mielipidekirjotuksiin?!:D hehehe

 11. Joo vois lähettää aamulehteen sellasia kärkeviä mielipidetekstejä esim. just radiokirppiksen asiakaspalvelusta, ja samalla vaatia et päästään ite myymään tavaramme! :D koska myynti parantuis ihan varmasti ;p

 12. frou, no varmasti parantuis!:–D Mulla olis niin hyviä myyntilauseitaki mielessä… Lappuihinkin kirjottelen aina kaikkia kivoja adjektiiveja, kuten "hurmaava", "ajaton" ja "imarteleva":–D kyllä myyyy!!