shiny

lifestyle
7 kommenttia

jewellery

Heippa hei! Aikamoista hulinaa ja vilinää on ollut tämäkin päivä, vaikka vapaata onkin töiden suhteen. Aamusta roudasin suuren määrän huuto.net -tavaraa postiin (ja sitä ennen tietysti pakkasin ne). Nyt on enää parit housut postittamatta. Postireissun jälkeen treffasin tyttökamuja keskustassa ja kiersin parit kaupat heidän seurassaan. Sitten suuntasinkin kotiin irrottamaan tietokonetta johdoistaan, jotta se voitaisiin kuskata huoltoon – Windows 7:n päivitys ei oikein lähtenyt sujumaan – koneeni cd/dvd-asema ei pyörittänyt mitään levyjä?! Sama ongelma oli ollut aiemminkin, mutten juuri ole kiinnittänyt siihen huomiota kun niin harvoin käytän koko cd/dvd-asemaa. Sain koneen takaisin saman päivän aikana ja mikä parasta, aseman vaihto meni takuuseen. Ehdin treffata poikaystävääkin ja laittaa yhdessä herkkuruokaa. Nyt illalla Windowsia päivittäessäni olen näperrellyt ylläolevassa kuvassa näkyvän koristeen kanssa, ehkäpä tulette joskus näkemään do it yourself -tuunaukseni kokonaisuudessaan! Nyt odotan malttamattomana että yksi ebay-kohde sulkeutuisi. Toivottavasti Topshopin upeat ballerinat ovat muutaman minuutin päästä minun! ;–)
edit. JEEEEEE ne ballerinat on mun!! aiaiiii

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hyvä juttu, että meni takuuseen! Yleensä just se vika, mikä on niin, takuu ei juuri sitä kata. :-DD

  Hnmh, kiinnostaa kanssa, että mitä olen näperrellyt!

 2. Anonyymi, näytän myöhemmin kun saan tuunauksen valmiiksi ;-)

  Tanni, jep, thank god!:-D koko asema vaihdettiin, veikkaan että se oli oikeastikin viallinen tms, ei se oo ikinä toiminu kunnolla….

  ja jep jee, laitan kuvia kun saan projektin valmiiki, hihii!;- )

 3. Apua, nyt alko pelottaan mun koneen puolesta! Jo jonkun aikaa sitten asensin tähän sen uuden Windowsin ja pari viikkoa sitten piti kattoa jotain kuvia cd:ltä ja se vaan piti jotain ääntä mutta ei kuitenkaan lukenut niitä… Eikä, en kyllä tykkää jos tää ei toimi enää. Nyt just ei ois rahaa kauheesti korjauttamiseen. Pakko saada tää toimimaan! :D

 4. Auuutts!:o mulla se cd/dvd-asema on ollut kyllä sökönä jo aika kauan, se ei tosiaan soittanu mitään, eikä koskaan ole kunnolla mitään soittanutkaan! :s onko sulla mitään takuuta vielä jäljellä? ;o

 5. Piti äkkiä käydä kaikki pikkulaput läpi mitä tallessa on, näyttäis olevan 2.6. asti takuuta! Ens viikolla varmaan pitää heittää tää jollekin joka osaa sanoa, missä on vika.

 6. ritu, HUH! vie ihmeessä!mulla ne meinaan vaihto koko levyaseman kun sanoin ettei pyöritä kaikkia levyjä olleskaa :-) JEE, vie ihmeessä korjattavaks!