Bare Minerals

lifestyle
16 kommenttia
Ihan alkuun suosittelen katsomaan Eevan postauksen mineraaleista, jos niistä ei ole ennestään mitään tietoa. Tuosta postauksesta löytyy kaikki oleellinen ”pohjatieto”, itse keskityn juuri i.d. Bare Mineralseihin, muista mineraalimeikeistä (paitsi pure luxen luomiväreistä) minulla ei ole kokemusta.

Minulla on nyt reilun kolmen kuukauden käyttökokemus Bare Mineralseista. Äiti ja isä toivat mulle jenkeistä Get Started Kitin tammikuun lopulla ja alkuun täytyy sanoa, että jokaista tuotetta on yhä jäljellä, reilun kolmen kuukauden jokapäiväisellä käytöllä! Paketissa tulevien 2g:n meikkipohjien mainostetaan kestävän kuukauden – aika hyvin siis ovat siihen nähden kestäneet!

all

Starttipaketti sisältää kaksi meikkipohjaa (Fair ja Fairly light /2g SPF15). Lisäksi paketissa tulee irtopuuteri mineral veil 2g ja warmth 2g, all over face color joka on toiminut käytössäni aurinkopuuterin tavoin, mutta sitä voi sutia myös koko kasvoille nimensä mukaisesti. Lisäksi starttipaketissa tulee kolme sivellintä -full flawless face (isoin), flawless face (keskikokoinen) ja max coverage concealer (pienin) sekä testerikokoinen Prime Time foundation primer.

Löytyykö mineraalimeikeistä tarpeeksi vaalea sävy suomalaiselle iholle?

Mun ihoni on hyvin vaalea, eikä väriä juurikaan tartu muhun kesällä ja palan mielettömän helposti. Meikkivoiteista en ole löytänyt tarpeeksi vaaleaa sävyä ja tähän mennessä olen kuitenkin kokeillut jo Lumenea, Helena Rubinsteinia, Lancomea, Max Factoria, Maybellinea, Biothermia ja Lorealia. Sen sijaan Bare Mineralsin sävyt fair & fairly light sopivat iholleni täydellisesti!

primers yms

Meikin pohjustukseen käytän starttipaketissa tullutta Prime Time:a, se tasoittaa ihoa ja tekee ihosta mattapintaisemman. Lisäksi käytän joinain päivinä Cliniquen redness solutionia, joka vähentää punoitusta tehokkaasti, mutta nyt keväällä olen todennut ettei tämäkään riitä minulle!:-D Tarvitsen jonkin vielä järeämmän tuotteen… Pure Luxen punaisuutta poistava jauhe toimii ihan ok:sti, muttei mitenkään superhyvin.

bareminerals

Fair on juuri sopiva mun talvi-iholle, mutta nyt kevään tullen käytän myös fairly lightia meikkipohjan tekoon. Talvellakin sipaisin fairly lightia aavistuksen, lopputuloksesta tulee näin luonnollisempi. Käytän siis kumpaakin meikkipohjaa sekaisin. Vaikka Warmth näyttääkin todella tummalta, se sopii minunkin vaalealle hipiälleni, sillä sitä ei todellakaan tarvita paljoa.

how to copy

1. Aluksi pyörittelen fair-meikkipohjaa hieman isoimman siveltimen sisälle ja aloitan meikkipohjan teon sillä. Teen saman fairly lightin kanssa, tässä vaiheessa käytän kumpaakin sävyä hyvin vähän, sillä isoimmalla siveltimellä jälki ei ole peittävää, lähinnä tasoittavaa. Sudin koko kasvot isoa sivellintä käyttäen.
2.
Seuraavaksi siirryn keskikokoisen siveltimen käyttöön ja käytän kumpaakin sävyä ja keskityn erityisesti alueisiin, jotka kaipaavat peittävämpää jälkeä: nenä, leuka, otsa.
3.
Pienimmällä siveltimellä sudin kevyesti silmänaluset ja yksittäiset näpyt, jotka kaipaavat eniten peittoa. Käytän tähän vain vaaleampaa fair-sävyä.
4.
Lopuksi pyörittelen isoimmalla siveltimellä mineral veiliä ja aivan pikkiriikkisen warmthia aurinkopuuterin tavoin.

En taida tehdä meikkipohjaa samassa järjestyksessä miten starttipaketin mukana tulleessa dvd:ssä neuvotaan, mutta tämä toimii minulla. Lintun & Charin blogeista olen lukenut, että he laittavat mineral veiliä ihan ensimmäiseksi kasvoilleen ennen meikkipohjan tekoa – sitä aion kokeilla seuraavaksi ja katsoa, olisiko lopputulos eri. :- )

Saako mineraalimeikeillä aikaiseksi peittävän lopputuloksen? Kuinka hyvin meikki kestää?

Meikki on sopivan peittävä, mutta luonnollinen ja tuntuu siltä kuin iholla ei olisi ollenkaan meikkiä! Peittävyyttä voi itse säädellä tarpeen mukaan eri sivellinkokoja käyttämällä ja annostelumäärää vähentämällä tai lisäämällä. Peittävyys on oikeastaan kiinni siitä, miten hyvin jaksaa pyöritellä meikkipohjan kasvoille. Meikin teko Bare Mineralseilla on superhelppoa, samalla voi juoda aamukahvin, sillä peiliä ei tarvita! En ole kertaakaan saanut aikaiseksi ikäviä rajoja kaulalle tai hiusrajaan ja lopputulos on aina luonnollinen, mutta myös tarpeeksi peittävä. Meikin pysyvyydestä ei ole mitään huonoa sanottavaa, päivän mittaan ei tarvitse lisäillä meikkiä, mutta puuteripaperit mulla on aina mukana jos alkaa nenä tai otsa kiiltää liikaa ;-)

Kuivattavatko mineraalimeikit ihoa?

En ole huomannut kuivumista, mutta sen olen huomannut, että jos ihoni on jostain syystä tosi kuivan oloinen, tulee meikistä helpommin ”suttuinen” juuri niiden kuivien kohtien kohdalta. Tällainen on vähentynyt kun otin päivävoiteeksikin hieman tuhdimman voiteen, aiemmin käyttämäni Garnierin päivävoide ei ollut riittävän kosteuttava mineraalimeikin alle! Luin joskus Karkkipäivä-blogista sellaisen vinkin, että iholle voi meikkipohjan teon jälkeen suihkauttaa hieman vettä ja ”kireys” katoaisi näin. En ole testannut, mutta uskoisin että varsin toimiva vinkki!

ennen ja jälkeen

Ennen ja jälkeen kuvat, olkaa hyvät :-D Kuten kuvista näkee, olen melkoisen punertava ilman meikkiä ja mun ripset ja kulmat ovat hyvin vaaleat. Bare Mineralsit peittävät punaisuutta ja yksittäiset näpyt saa hyvin piiloon pienimmällä siveltimellä. Jälkeen -kuva on otettu vasta äsken kun tulin kotiin, mutta siitä näkyy
myös se, että meikki pysyy – luonnollinen punoitukseni tosin tulee näkyviin meikin alta aina päivän mittaan jos olen ulkona tai auringossa, kuten esimerkiksi tänään.

Paljonko Bare Mineralsit kustantaa?

Suomessa Bare Mineralsit ovat törkeän hintaisia, get started kit:llä taitaa olla hintaa 99e Kickseissä ja yksittäinen meikkipohja maksaa 49e (tosin 9g paketti, ellen ihan väärässä ole!). Netistä (lookfantastic ja feelunique) get started kitin saa n. 45 punnalla, eli n. 53eurolla. Se ei ole paljon jenkkihintaa kalliimpi, mun setti maksoi n. 47e jos oikein muistan. :-)

Nyt kun oon parina päivänä tätä postausta kirjoitellut, tuntuu että olen sokeutunut omille kirjoitusvirheilleni ja postauksesta tuntuu puuttuvan jotain oleellista, mutten keksi mitä. Kertokaa jos huomaatte puutteita ja kysykää ihmeessä jos on lisäkysymyksiä, vastaan mielelläni!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuulostaa kyllä ihan tosi hyvältä, pitää alkaa harkita tosissani noiden hankkimista! :-) Itelläni muuten on täsmälleen samalta kuulostava ja näyttävä punakka iho enkä oo tähän mennessä löytänyt mitään millä sen sais kunnolla piiloon, tälläki hetkellä käytän vaan vihreetä peittaria meikin alle mut ei sekään pitkään peitä. Eli kerro ihmeessä jos löydät jonku tosi hyvän punasuuden peittävän aineen! :-)

 2. mua houkuttais kamalasti kokeilla jotain kunnon mineraalimeikkejä, mutta mua ei houkuta maksaa niistä niin hirveästi :-( vaikka laatuhan kyllä maksaa, mutta silti mua hirvittää maksaa viiskymppiä jostain purkista :-D

 3. Kiira, voi mä todellakin kerron, koska sitten kun sellasen löydän niin oon TODELLA iloinen :-D toi punoitus ei oo kauheen hauska juttu, ei oo kiva näyttää aina siltä että on juonu jo pari siideriä alle…

  Baremineralsit on kyllä superloistavia, en enää palaisi nestemäiseen meikkivoiteeseen. Ja hei, tuu säkin vinkkaan mulle jos löydät jonku hyvän punasuuden poisto -tuotteen!;-)

  Petra, Katsopa tuolta Eevan (kaikki mitä rakastin) blogista linkkiä ja vinkkiä Everyday Mineralsien sivuille, sieltä voi tilata edullisia testereitä jotka kestää arkikäytössä kuukauden ainakin, eli tosi ok hinta-laatu -suhde! Ne ovat kuulemma laadukkaita:-)

  Ja tosiaan jos näitä tilaa netistä, saa paljon halvemmalla. Tilasin just uuden meikkipohjan kun fair alkaa olla kohta finaalissa, ebaysta uutena tullut tuote oli postareineen 13,3e!:- ) tosin siis vain se 2g tuote, mutta silti, sekin kestää mulla sen kolme-neljä kuukautta, saman minkä lancomen meikkivoide jota käytin varmaan 2v ja se maksaa 49e……. :D

 4. Voi että! Sun punaisuutesi ei ole mitään muhun verrattuna! Näkisitpä vaan! :-DD Ounou.. Mä käytän juurikin kauheata pakkelikerrosta varsinkin nenässä, poskissa ja leuassa, joten en yhtään ihmettele, että mun iho on muutenkin mennyt ihan kauhean näköiseksi.

  Onko noissa mineraalimeikeissä öljyä tms? Pitäisi varmaan kokeille öljyttömiä meikkejä, kun nykyinen Grimasin meikkivoide, joka on juurikin maskeeraukseen tarkoitettu, on todella tuhtia ja öljyistä tavaraa. s:

  Muakin hirvittää kyllä hieman tuo hinta. Mutta kai se sitten on laadukasta tavaraa? En kuitenkaan uskaltaisi ostaa sikaa säkissä, jos nuo ei sopisikaan minulle. Ehkä tässä täytyisi jo kääntyä kosmetologin tai ihotautilääkärin puoleen. (:

 5. Tanni, voiettä, ikävä kuulla:-( Mä suosittelisin että testaat baremineralseja, sillä moni on kokenut ihonsa parantuneen näiden käytön ansiosta – mullakin on nykyisin vähemmän mustapäitä :-)

  Baremineralsin paketin takana lukee näin: "It's makeup that performs like a skincare treatment. In fact, clinical studies have proven that bareMinerals SPF 15 Foundation produced a significant improvement in the appearance of skin affected with acne and rosacea after just two weeks of regular use.

  Mineraalimeikit ovat öljyttömiä, hajusteettomia ja lisäaineettomia, joten ne sopivat herkällekin iholle. Bare Minerals valmistaa erikseen matte- versiota meikkipohjastaan, se vois olla sun juttu?:-) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, ei tuo testipaketti nyt järkyttävän kallis ole kun ottaa huomioon sisällön ja keston, lisäksi sävyjä voi käydä testailemassa kicksissä ja kysyä erikseen että sopiiko mineraalimeikit heidän mielestään sulle :- ) uskoisin niin!

 6. Ihan vielä sellanen vinkki joka mulle sanottiin kicksissä, elikkä ilmeisesti sitä "puuteria" ei saisi käyttä samalla sudilla kuin muita, sillä se sisältää maissijauhoa joka härskiinnyttää sitten ne muut. :) Enempää tämän tiedon oikeellisuudesta en tiedä.

 7. Noi sun ennen ja jälkeen -kuvat näyttää ihan samalta! :D Sulla on nimittäin tosi hyvännäköinen iho ilman meikkiäkin! :)

 8. tilasin just feeluniquesta tuon get startedin ja 45e maksoi :)

 9. Kuuluuko tuo Prime Time kaikkiin starttipakkauksiin kun en löydä siitä mainintaa?

 10. Noi starttipakkausten tuotteet vaihtelee, joten kaikissa ei tule juuri tässä esiteltyjä tuotteita :)

  Esim. juurikin toi Prime Time on korvattu Vitamins Skin Rev-er Upperilla ja sun isoin suti kabukilla jne…

 11. Anonyymi, ohooops, näemmä sisältääkin, tosin en ole kyllä huomannut mitään "härskiintymistä", tai siis siveltimet eivät haise ja meikkipohjat levittyvät samalla lailla kuin aiemmin, en sitten tiedä miten tuo käytännössä ylipäätään näkyy mutta pitänee tarkkailla ja ottaa selvää! Kiitos tiedosta:- )

  Annie, voi ei se aina oo noinkaan "hyvässä" kunnossa, eihän tuossa ne pikkuiset ihonvirheet näy jotka silti omaan silmään näkyy:-D mutta onneks ei juuri muita ongelmia ole kuin tuo ainainen punoitus!

  Anonyymi, hyvä juttu, ei ollenkaan paha hintakaan!:–) Kerro sitten millaiset sun kokemukset on ku oot testaillu :-)

  suskiä, se tosiaan riippuu paketista, paketteihin kuuluu erilaisia "minituotteita" ekstrana :-) joissakin voi tulla myös sutien pesuaine yms.

  Anonyymi, hyvä tietää! :- )

 12. Itsellänikin tuppaa kasvojen iho punoittamaan ja verrattavasti paljon pahemmin kuin sinulla :) Levitän EDM:n mint color correctoria kasvoille ja sen päälle myös EDM:n pohjan, eikä punaisuudesta ole enää tietoakaan! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä tuotetta :)

 13. sopsa, superiso kiitos vinkistäsi! mulla on pure luxen vastaava ollut testissä, enkä oo ihan täysin tyytyväinen – kokeilen tuota edm:n versiota seuraavaksi!:-) millaisella siveltimellä sä sudit sen mint correctorin, isolla, pienellä? En tiedä onko sillä vaikutusta juurikaan, hmmmh :-D

 14. Itse käytin ensin ihan kabukia, kun sillä tuntui saavan intensiivisimmän tuloksen, mutta sitten sen sudin harjakset ärsyttivät ihoani niin siirryin ihan tollaseen isoon face brushiin ja hyvää jälkeä tulee silti! :)

 15. sopsa, oukhei, sounds good, koska mullakin on semmoin iso suti. :-) kabukikin kyllä kieltämättä houkuttelis…… anyhow, laitoin sun innoittamana eilen tilauksen menemään, jee!:- D toivottavasti tulevat suht pian, hihii.

 16. Hienoa, toivottavasti siitä on sitten yhtä paljon apua kuin minullekin! :)