baby oil & rapid clear treatment

/// lifestyleTags:
Mulla on muutamia suosikkituotteita mitä kosmetiikkaan tulee, mutta useimmiten ostan uuden tuotteen kokeiluun, kun edellinen loppuu. Joskus innostun myös jostain aivan uudesta ja hyvä niin, sillä muuten en olisi varmaankaan ostanut baby oilia ihan vain kokeillakseni, miten se toimii. Olin kuullut sen auttavan mm. kuiviin sääriin kosteusvoiteita paremmin ja päätin kokeilla sitä – ja kyllä, se toimii!

Image and video hosting by TinyPic

Kun iho tuntuu erityisen kireältä tai siinä on kuivia läiskiä, sivelen tätä pumpulilla puhdistetuille kasvoille ennen nukkumaan menoa ja aamulla iho on sileä ja hehkeä. Öljyä käyttäessäni en laita päälle yövoidetta, sitä ei yksinkertaisesti tarvitse. Ennen ylppäreitä sivelin tätä myös sääriini ja kyynärpäihin, jotta jalat ja kädet olisivat sievässä kunnossa ja olivathan ne, kun kuivat kohdat olivat kadonneet. Baby oililla lähtee myös meikki, mutta siihen tarkoitukseen sopisi varmaan ihan perusoliiviöljykin – oliiviöljyä en viitsisi levitellä kasvoille ihan jo sen tuoksun takia…

Image and video hosting by TinyPic

Toinen tuote, johon olen ollut tyytyväinen, on Neutrogenan visibly clear-sarjan Rapid Clear Treatment-aine, joka lupaa vähentää punoitusta ja epäpuhtautta jopa 8tunnissa. En tiedä kauanko tuotteen vaikuttamiseen menee aikaa, mutta olen todennut tämän toimivaksi, sillä tämä ei kuivata ihoani! Lähes kaikki vastaavat tuotteet kuivattavat ihoa ikävästi, jolloin harmi yhdestä näpystä ikään kuin tuplaantuu – näppy saattaa kuivahtaa hieman, mutta iho sen ympärillä kärsii pahasti ja näyttää huonolta meikin kanssa. Tämä tuote on siis ollut oikein hyvä mun kuivahkolle ja herkälle iholle, johon välillä kuitenkin ilmestyy ärsyttäviä näppyjä :-( Mun iho reagoi kovasti mm. apteekeista saatavaan Basiron-geeliin punoittamalla ja ärtymällä, mutta tämän tuotteen kanssa ei ole vastaavia ongelmia ollut.

7 kommenttia

 1. Avatar Anonymous /// 24/06/2010 / 11:51:26

  Baby Oilia käytin myös itse paljon ennen, mutta sen ympäristövaikutuksien takia en halua sitä enään käyttää. Muutenkin mielestäni luonnonöljyt ovat parempia kuin mineraaliöljyt! Vaikka tuo kosteuttavaa onkin:)

  Vastaa
 2. Avatar Anonymous /// 24/06/2010 / 12:09:36

  Ja babyoili on myös ihan ykköstä hierontaöljynä! :D

  Vastaa
 3. Avatar mariya /// 24/06/2010 / 12:42:14

  oi toi babyoil kuulostaa supersiistiltä:D:D:d haluun tota!! mul on niin kuivat jalat ja naamakin välillä

  Vastaa
 4. Avatar sannero /// 24/06/2010 / 18:49:22

  vitsit mulla on niin kuiva iho, että pistän tosiaankin baby oilin muistilistalle!

  Vastaa
 5. Avatar Ida /// 24/06/2010 / 19:29:02

  Anonyymi, Enpäs tullut ajatelleeksi, mutta hyvä ottaa ens kerralla huomioon, jospa löytyis joku parempi vaihtoehto. Mitä sä suosittelet?:- )

  Anonyymi, totta!:-D

  mariya, hihii, se on aika tehokasta!

  sannero, kantsii!

  Vastaa
 6. Avatar Josefin /// 24/06/2010 / 22:18:51

  mä käytän baby oilia joskus ku otan aurinkoa, se saa mulla ainaski rusketuksen tarttumaan paremmin :)

  Vastaa
 7. Avatar Ida /// 25/06/2010 / 08:43:54

  Josefin, niinhän ne öljyt vissiin auttaa!:-) mä itse rusketun todella kehnosti ja palan helposti, että ei auta paljoa auringossa makoilla….

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.