the perfect satchel

lifestyle
15 kommenttia
laukku

Joskus parhaat löydöt tekee omasta vaatekaapistaan – tai laukkukätköstään. Laukku on äidin vanha, se on ostettu Kreikasta 80-luvulla, ja se on ollut kertaalleen minunkin ahkerassa käytössäni. Ysiluokalla tuo oli yksi lemppareistani ja nyt löysin sen uudelleen – kaikkia juttuja ei todellakaan kannata laittaa kirpparille! Voi että, voin vain kuvitella miten söpöltä tämä laukku näyttää uuden parkatakkini kanssa ja syksymmällä taiteilijatakkini kanssa! Mitäs tykkäätte ”löydöstäni”, iskeekö koululaukut teihin? :-)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. todellaki iskee:) just eilen ihastelin tollasia netistä. onneks mullaki muutama ton tyylinen laukku löytyy, pitää vaan ettiä ne:-D

 2. IIIDA NYT MIE OON KATEELLINEN TOSTA AINAKIN 200KM/H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. rakastan tollasia laukkuja, ne tuntuu jotenki sopivan melkeen asuun ku asuun :-)

 4. Jennifer, eikö! Nahka alkaa usein näyttää kuluessaan vain paremmalta :-)

  Viltsu, eiks ookki!:-D

  Noona, jeps!:-)

  Anonyymi, Y_-Es_ss!! manbag=satchel yms jne

  Irina, cool, etsi ihmeessä! :-)

  en_anna_sulle_laukkua_mun!!!!, hahaha vai että IHAN ylinopeutta oot kade!!!!!!!!!! X—-D

  MARIA, niinpä, ooii että! Jotenkin niin syksyyn sopiva laukku erityisesti.

 5. hei tää ei nyt liity tähän, mut millä kirppareilla käyt tampereella tai mitkä on hyviä? oon asunu aina tampereella enkä silti tiä juuri mitää kirppareita :D ihan perus radiokirppiksen tiän joo mut en sit oikein muita. joskus harvoin jos bongaan jonkun kirpparin ja meen sinne, se onkin joku mummokirppari :D

 6. Anonyymi, hahah ihana:-D no siis radio on yleensä tarjonnan puolesta ok, mutten tykkää käydä siellä kun ne myyjät/omistajat on NIIIIN nyrpeitä eivätkä omaa mitään asiakaspalvelutaitoja. Itsenäisyydenkadulla on Bonuskirppis, siellä tarjonta ei mun makuun oo ehkä niinkään hyvää mitä radiolla, mutta nuorekkaampaa tavaraa myynnissä mitä "mummokirppareilla" (meinaat varmaan spr:n kirppareita sun muita:D). Bonuksen lähellä on siinä kadulla missä on hese,makuuni,pancho villa yms kaunotar ja kulkuri (2hand, ihan ok tarjonta pieneksi liikkeeksi, mutta melko kallis!) ja vastapäätä sitä fida, josta voi löytää esim laukkuja ja vöitä halvalla:-) Sit metson lähellä on paljon semmosia "mummokirppareita", mutta kyllä niiltäkin voi tehdä hyviä löytöjä jos vaan jaksaa penkoa ja on joku visio siitä mitä haluaa! Esim pitsipaitoja, laukkuja yms kantsii aina metsästää c: sit sammonkadulla siinä jyskin kanssa samassa talossa on yks kirppis missä en oo kyl monesti käyny. Muista en ihan hirveesti tiedäkään sitten! ;o

 7. oi vitsit ku kiva! nuo tuollaiset kuluneet laukut on parhaita :)

 8. anna-elina, kiitos!:- ) tuo laukku on kyllä ihana ja pysynyt lähes kolkytvuotta hyvänä!