red lips & stripes

lifestyle
26 kommenttia
mattahhh
k

Kokeilin heti meikkipaketin saapumispäivänä paria meikkiä ja heti ihastuin, nimittäin Oriflamen veryme– sarjan lip stain:iin, aivan loistava tuote! Huuli”kiilto” joka ei kiillä eikä tahmaa, mutta pysyy ja siinä on reilusti väriä. Tämä on tuotteena jotain huulipunan ja huulikiillon väliltä, en oo koskaan aiemmin törmännyt vastaavanlaiseen koostumukseen, sillä väri on huulilla aivan mattaa kuivahtaessaan levityksen jälkeen – oon   innoissani! Ei muuten lähde pois syödessäkään, pussailusta puhumattakaan, hah hah. Kuulostaa läpinäkyvältä mainostukselta, mutta kuten ehkä tiedätte, en mainosta juttuja joista en oikesti tykkää ihan superpaljon. :–) Tämän jälkeen odotukset ovat aika korkealla muiden tuotteiden suhteen… Eyeliner vaikutti testikokeilun perusteella hyvältä, huulipunat ovat vissiin jokainen pikemminkin kiiltopunia ja ripsivärin & meikinpoistoaineet & rasvat otan kokeiluun vasta edellisten loputtua – niistä mahdollisesti lisää myöhemmin.

Harmillista, ettei tuota lip stainia saa kuin kahdessa värissä – punainen ja vadelma (miksei mansikka ja vadelma, häh?), olisin niiiiin valmis tilaamaan oranssinpunaisen ja vaaleanpunaisenkin, jos sellaisia vain olisi valikoimissa. Onko kukaan teistä törmännyt vastaavaan, eri merkiltä? Jos olette, niin kertokaa, mä haluun muitakin sävyjä, oon aivan myyty tuolle koostumukselle!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ootpa söpö!

  onko ne molemmat sävyt tossa samassa siis vai miks siinä on 2 päätä?

 2. Anička / Rozárka, many many many thanks!♥

  Svenja, thank you so much! :- )

  J, voi kiitos<3!

  Taina, haha kiitos! c:

  tuossa veryme-sarjassa on tommosia tuotteita, jotka voi ostaa erikseen (nuo päät siis) ja yhdistää sitten tuommoiseen keskuskohtaan jolloin kaksi tuotetta kulkee kätsysti samassa setissä mukana:- ) on myös huulikiiltoja(ihan normi), eyelinereitä ja ripsivärejä tuohon sarjaan!:-)

 3. hami, ei oriflamea kai voi kuin tilata, mikäli oikein oon ymmärtäny:D ?

 4. max factorylta löytyy ainakin noita "huulimaaleja". Sellasia kaksipäisiä. Toisessa päässä väri ja toisessa päässä sen kiinnittäjä, kirkas neste.

 5. Roosa, haha omasta mielestäni näytän hieman kreisiltä sillä hymyilen niiin harvoin hammashymyä :D kiitos silti söpöliini♥!

  Anonyymi, dunno :-O

  Irina, kiitos!:- )) tuo sävy sopii kyllä passelisti, kaikki eivät suinkaan.

  Anonyymi, ooh, taidan tietää ne, mutta oon luullu niiden olevan perus kakspäisiä huulikiiltoja.. Ahh, pitää tutustua niihin!:–D kiitos vinkistä!

 6. Oi vitsi, oot niin kaunis tossa kuvassa :) ♥

  Ja sitten tuolle yhdelle anolle ylempänä; Muistelisin, että oriflamen sivuilla lukee, että tuotteet ovat eläinkokeettomia ja mahdolisimman luonnonmukaisesti valmistettuja. Animalian sivuilla ei ole kuitenkaan mitään mainintaa oriflamesta listalla, jossa lukee merkeistä ja valmistajista, jotka ovat eläinkokeettomia. Joten ei voi oikein varmaksi tietää…

 7. Ei liity nyt mitenkään postaukseen, mutta mikä tuon modepassin idea on ? :D

 8. Supernätti toi eka kuva! :) Ja kuulostaa sen verran hyvälle, että pitää mennä varmaan itsekin tilaamaan :D

 9. miten ihmeessä sait noi meikit oriflamelta ? :——–) oot muuten tosi sulonen tyttönen (:

 10. Heli, ooh hyvä tietää! Mulla tosin tuo vadelmanväri taitais olla aika lähellä punajuurta… :s

  Ada, kiitos, ja kiitos informaatiosta!:- )

  emm, ooh olettepas te avuliaita, kiitos!:-)

  Jennifer, no se on omalla tapaa kuin chictopia, vaatteista/löydöistä/inspiksistä kuvia … :D ei oo niin tarkkaa kuin vaikka lookbookissa!

  Elina, hihi kiitti!

  Emilia, jos tuollaisesta tuotteesta tykkäät niin SUOSITTELEN for real! :-D Oon ihan innoissani, sillä oon saanut semmosiakin testisettejä joista yksikään tuote ei oo kolahtanut – siksi en oo niitä esitellytkään…

  rewind and play again, kiitos söpöliini♥!

  Anonyymi, no blogin kautta tietysti, halusivat lähettää testiin koska saavathan he lisänäkyvyyttä jos tuotteista tykkään ja niistä kirjoitan :- ) haha, kiitos vain!

  animal, thanks babe!

 11. Noita staineja saa monelta merkiltä sieltä täältä. Esim. Benefitillä on benetint (punainen) ja posietint (vaaleanpunainen). Noita saa mun mielestä aika hyvin kerrostettua ja tykkään laadusta. Löysin kesällä Kicksin alekorista myös Make up storen stainin. Se on sellainen geelimäinen punainen, mutta on vissiin ollut joku kausituote. :(

  Kokeilin myös Elizabeth Ardenin vastaavaa puikkoa, mutta se maistuu ihan hyttysmyrkyltä ja lähtee pois helpommin niin en kehtaa suositella.

  Myös Body shopilla oli joku vastaava, oliskohan ollut joku huuli- ja poskikuulton, en ole kokeillut, mutta sieltäkin löytyy. :)

  -ele

 12. ele, voi että, kiitos superisti kommentistasi, en todella tiennyt että monilla merkeillä on vastaavia tuotteita! Benefit on mulle merkkinä ihan uus, vaikka moneen kosmetiikkablogiin meni heti linkkiä kun googlailin :- D posietint näyttää hyvältä!

  Bodyshopia vinkkas joku muukin niin siellä täytyy nyt käydä pyörähtämässä sävyjen takia, toivoisin löytäväni oranssihtavan lip tintin jostain! AH ja make up storen tsekkaan myös! tuhannesti kiitoksia!<3

 13. E.l.f.illä on myös lip stain, siinä sävyjä useampia (http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~159.htm). Oriflamen lip stain näyttää aika houkuttelevalta, mutta ehkä itse tilaan tuon elfin version, kun sinne on suunnitteilla jossain vaiheessa taas tilaus :)

  Oonkin ollut harmissani, kun Nivean ikivanha lip stainini on mennyt sellaiseen kuntoon, ettei sitä enää ilkeä käyttää. Upea ja kestävä väri siitä tuli, joten onneksi löytyy nykyään sille seuraaja :) oon muutenkin ihastunut lip stainiin, koska se on kestävä ja tuntuu, kuin huulilla ei olisi mitään <3

 14. Suuri, herkkä meikki. Pidän todella siitä. Mielestäni paljon kauneutta väreissä että pidät löytyy verkkosivuilta Yves Rocher