HOX tamperelaiset & lähikunnissa asuvat!

/// lifestyleTags: , ,
Image and video hosting by TinyPic
Tiedättehän, että sunnuntaina Pakkahuoneella järjestetään jouluinen Designtori? Sinne siis kaikki, sillä tarjolla on mm. SUPER MUKAVAA, Camilla Mikamaa, Polkka Jamia, My o My:ta, Melodicaa sekä monia muita ihania juttuja! Kattavan listan osallistujista ja muun tarpeellisen tiedon löydät täältä. Liput ovelta 4e, ennakkoon ostettuna Super Mukavasta, Vintage Gardenista tai Design Boulevardista 3e. Minä olen oman lippuni jo hakenut, joten Designtorilla nähdään!

2 kommenttia

  1. Avatar Sivi /// 04/12/2010 / 16:47:16

    Hööh, olin perjantaina treellä :-(

    Vastaa
  2. Avatar Ida /// 05/12/2010 / 10:31:54

    sivi, voihan nenä, äkkiä takas!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.