HOX tamperelaiset & lähikunnissa asuvat!

lifestyle
2 kommenttia
Image and video hosting by TinyPic
Tiedättehän, että sunnuntaina Pakkahuoneella järjestetään jouluinen Designtori? Sinne siis kaikki, sillä tarjolla on mm. SUPER MUKAVAA, Camilla Mikamaa, Polkka Jamia, My o My:ta, Melodicaa sekä monia muita ihania juttuja! Kattavan listan osallistujista ja muun tarpeellisen tiedon löydät täältä. Liput ovelta 4e, ennakkoon ostettuna Super Mukavasta, Vintage Gardenista tai Design Boulevardista 3e. Minä olen oman lippuni jo hakenut, joten Designtorilla nähdään!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.