hyväksi todettu: volume million lashes

/// lifestyleTags:
Kosmetiikan, kuten monen muunkin jutun suhteen, en ole kovinkaan merkkiuskollinen – mieluummin ostan eri tuotteen kokeiluun vanhan loputtua, ellei aiempi ole ollut ihan super. Nyt musta kuitenkin tuntuu siltä, että tähän ripsariin palaan uudelleen – kyseessä on  L’Oréalin Volume Million Lashes. Se tuuheuttaa, pidentää ja erottelee, eikä ripsiväri ole kuivunut eikä loppunut lähes kolmen kuukauden käytön aikana. Miinukseksi tosin lasken sen, että pullean harjan käyttäminen oli aluksi outoa ja tein sillä paljon sotkua, mutta nyt, kun siihen on tottunut, se toimii loistavasti. Harjaan tulee sopivasti väriä, ei liikaa, joten ripsistä ei tule kökköisiä. Ripsari kestää koko päivän, mutta illalla se saattaa sohvalla nyhjätessä alkaa varista alaluomille – tosin niin tekee lähes kaikki kokeilemani ripsivärit, joten se ei ole iso miinus. Yhdenkään juhlaillan jälkeen ei ole tarvinnut katsoa peilistä alaluomille varisseita ripsivärejä, joten olen varmaan itse hinkannut silmiäni niinä iltoina, kun ripsari on alkanut varista.
mascaraa
halfnhalf
meikkaamaton vs meikattu silmä, pelkkä ripsiväri

with mascara

Mun mielestä ero on aika suuri, sillä mun ripset ovat melko vaaleat ja lyhyehkötkin. Tätä ripsiväriä aion todella ostaa jatkossakin, sillä sen hinta-laatu-suhde on loistava. Hieman hintavampihan tämä on markettiripsariksi, mutta aika usein näitä on näkynyt kanta-asiakastarjouksissa, jolloin hinta jää vähän reiluun kymppiin. Seuraavaksi testiin pääsee Oriflamen ripsiväri, joka näytti harjansa perusteella lupaavalta. Jos se ei vakuuta, kipaisen ostamaan uuden Volume Million Lashesin, mutta ei tässä vielä kiirettä ole, sillä nyt käytössä oleva väri ei ole osoittanut mitään loppumisen merkkejä… :-D

15 kommenttia

 1. Avatar Aija /// 13/12/2010 / 12:00:46

  näyttää hyvältä! pitäisikin ostaa uusi ripsari, mutta musta tuntuu että mun ripsille ei oo olemassakaan sopivaa :-(

  datailen muuten tässä koulussa just ja mun vieressä istuva kaveri totes ku luin tätä postausta että "vau onpa kaunis tyttö!". totta ;)

  Vastaa
 2. Avatar Siiri /// 13/12/2010 / 12:23:44

  joo toi on ihan paras ripsari, saa jopa munki vaaleet lyhkäset ripset näyttämää joltaki :-D ja oot niin nätti taas noissa kuvissa

  Vastaa
 3. Avatar Petra /// 13/12/2010 / 13:54:52

  itseasiassa just tänään kattelin tota töissä ja mietin et onkohan toi hyvää.. ihan tilauksesta tuli tämä siis :-D täytynee ehkä koklailla!

  Vastaa
 4. Avatar anni /// 13/12/2010 / 14:41:05

  mä oon ollu vähän skeptinen ton suhteen koska mulla oli joskus tosta se vanhempi versio, joku collagen tms, ja se oli täyttä kuraa. Nyt oon vannoutunu Loreal telescopicin käyttäjä, en suostu ostaa mitään muuta, koska se on vaan paras, kannattaa kokeilla ! Mutta ehkä vois kokeilla tuotakin (;

  Vastaa
 5. Avatar Emilia /// 13/12/2010 / 15:34:28

  vautsi, näyttää tosi hyvältä :) Ehkä pitäisi testata itekin tota :)

  Vastaa
 6. Avatar Anonymous /// 13/12/2010 / 16:16:57

  Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Semmoinen tuli vain vielä mieleen, että kuinka hyvin ripset pysyvät taivutettuina?

  Vastaa
 7. Avatar mymlan /// 13/12/2010 / 16:48:24

  vaaauu toihan saattas tehä munki tynkäripsistä nätit. mulle tuli toi oriflamen ripsari viime viikolla ja se on kyllä musta ihan jeez. :>

  Vastaa
 8. Avatar Anonymous /// 13/12/2010 / 17:29:42

  aaaAAAAAA oot maailmansöpöin

  Vastaa
 9. Avatar Nema /// 13/12/2010 / 18:07:04

  mullakin on tota ja se on ihan super, paras ripsiväri mikä mul ikin on ollu :D mut mul vaan meinaa silmät alkaa vuotamaan, jotenki se "haju" on niin voimakas :c muuten ihan huippu.

  Vastaa
 10. Avatar silvia Navarro /// 13/12/2010 / 19:43:50

  love your blog!!
  amazing post!!
  xx
  follow u

  Vastaa
 11. Avatar AnsQ /// 13/12/2010 / 20:11:17

  Mä oon ymmärtänyt, että tuosta tulee tosi helposti paakkuja, mut sä osotit luuloni vääriksi! :>

  Vastaa
 12. Avatar Minna /// 14/12/2010 / 00:12:04

  Oon kattellu tota samaa ripsaria, mutten oo vielä uskaultautunut testaamaan. Ostin just Max Factorin 2000 Calorien taivutetulla harjaspäällä…sekin on yllättävän hyvä kuitenkin suht. edulliseksi ripsariksi! Mut täytyypä varmaan välissä ainakin testata tuota Volume Million Lashesiakin :)! Hyvältä ainakin näyttää sun ripsissä!

  Vastaa
 13. Avatar Elina /// 14/12/2010 / 09:26:28

  huomasin kanssa, että kun päätin antaa tolle uuden mahiksen niin oon kyllä tykännyt! aluks just sotkin ihan törkeesti sillä ja siihen se into sitten loppukin, mutta onneks kokeilin uuestaan :) tekee kyllä iha loistavaa jälkeä.

  pst. kaunis toi vika kuva!

  Vastaa
 14. Avatar Emmi /// 14/12/2010 / 09:38:19

  heeei minkä merkkiset noi sun ripsentaivuttimet on? =))

  Vastaa
 15. Avatar Roosa /// 15/12/2010 / 21:48:31

  täytyy varmaan seuraavaksi sitten kokeilla tuota, kun mulla näyttäis olevan aika saman pituiset ripset ku sulla ja toi piedentää kyllä tosi hyvin:) Pitääkö se ripset taivutettuina koko päivän ku mulla on ollu sitäkin ongelmaa että ripset lässähtää jossain vaiheessa..?:- )

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.