statement necklaces @ asos SALE

lifestyle
9 kommenttia
Image and video hosting by TinyPic

1. £ 16 2. £ 14 3. oops, sold out? 4. £ 32.5, kaikki ASOS

Heii tyttöset, oletteko huomanneet, että Asoksella on monta sievää statement necklacea alennuksessa? Uuden vuoden karkeloihin nuo eivät enää ehdi, mutta ensi vuoden kemuihin kylläkin! Tuo neljäs kaulurityyppinen koru näyttää ihanalta, mutta koska mulla on jo yksi tuon tapainen, jätän sen muille ;- )
Huh, mulla on aikalailla tasan kaksi viikkoa aikaa löytää kiva kemumekko, mutta vaikka oon nyt lähes kaksi viikkoa sellaista etsinyt, en ole kelpuuttanut mitään! :- D Uskomatonta… lisäksi on alkanut mietityttää, kannattaako Briteistä edes yrittää tilata mitään, jos posti ei tulekaan ajoissa?

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. this type of necklaces is adorable an so much cute! I like it, but I haven't got anyone.

  2. oooh, mitkä kemut on tiedos? =) kyllähän 2 viikkoo on aika pitkä aika, itsehän sain asoksen tilauksen jossain 4 päivässä viimeks kun tilasin syksyllä :) jos ei nyt sitten nää kauheet lumikaaokset(…..) vaikuta jotenki..

    1. Nyt asos-tilaukset (ja tilaukset briteistä ylipäätään) ovat kuulemma jumissa ja tosi myöhässä! Miina sai kuitenkin kenkänsä kahdessa viikossa, joten ehkä mä uskallan tilata?:D kai sitä jotain myöhempääkin käyttöä sitten keksii, jos mekko ei ehdikään ajoissa! Se vaan tarkoittaa sitä, että mun pitää tilata viimeistään huomenna:D

  3. uuuu just toi kolmas on tietty sold out, kun sen olisin voinut kelpuuttaa :D!

    1. no niin:- D siis tuo ehti loppua siinä välissä kun tein kollaasin? :D

  4. En tiedä, toivottavasti ehtii sitten briteistä perille, minun tutuille kyllä ei ole vielä tullut edes joulukortit ja -lahjat sieltä, vaikka ne on lähetetty jo monta viikkoa sitten, joku jumi siellä kyllä on! mutta kannattaa varmaan yrittää :)

    1. auauuu, just tuota pelkään!:—( kai ne nyt pian jo helpottais……