ANSWERS

lifestyle
40 kommenttia

mmmmmm

Noniin, vastauksia kysymyksiinne!


onko sulla pikkusiskoa, joka ois syntyny -95? :D

♥ Ei ole :- D

kerro hyviä puolia tampereesta! tämän kevään abina mulla on kohta hakeminen ajankohtasta ja tampereella olis muutama koulu mihin haluaisin hakea, itte kaupungista en tiä yhtään mitään eikä siellä asu ketään tuttuja niin olis kiva tietää kaupungista ja ihmisistä siellä jotain! :)

♥ Vai että hyviä puolia, no täältä pesee! Tampere on nopea oppia ”tuntemaan”, kun lähes kaikki on tuon pääkadun varrella tai sen sivukaduilla. Täällä on helppo liikkua paikasta toiseen, sillä bussit kulkee joka paikkaan. Tampere on loppujen lopuksi tosi pieni paikka, hyvässä ja pahassa, mutta ainakin täällä tuntuu turvalliselta :- D

leave

opiskeletko vai piätkö välivuotta? tai ookko töissä jossaki? sul on tosi kiva blogi! :)

♥ Olen töissä kahdessa paikassa, eli välivuotta vietän :-)

Milloin viimeks puhuit tuntemattoman ihmisen kanssa ja missä/miksi?

♥ Haha, puhun lähes päivittäin tuntemattomien ihmisten kanssa, mun työ sisältää asiakaspalvelua :-)

Noloin pukeutumisjuttu?

♥ No bilemuija-kauden vaatevalinnat on kaikista noloimpia, kamalia ripellyksiä ja turhan pieniin vaatteisiin änkeytymistä… ja kaikki paita+toppi-yhdistelmät, yök:- D Ei enää ikinä: puoleen sääreen loppuvat legginsit (legginsit ylipäätään….), nyppyisiä halpistrikooviskoosi-paitoja, lantiomallisia minihameita…

kauanko oot kasvattanut noita hiuksia ?

♥ Hmmm, mulla oli viimeksi lyhyet hiukset seiskaluokalla, joten siitä alkaen vissiinkin?

parhaimmat ystävät?

♥ nooo esim eräät ashacucu-tytöt ja kaipsuli!♥

cewc

onko sulla enemmän kavereita kuin ystäviä? vai toistepäin?

♥ nooooo kamui varmastikin enemmän kuin ystäviä, mutta toki noita ystäviäkin on enemmän ku noi bestikset:- )

coolit biksut

lemppariblogit?

♥ Ikisuosikit: Niotillfem, Colour Me!, my LOUDspeaker, Pupulandia, Hanna MW, kisskissbangbang, kaikki mitä rakastin, moderniteter, Helmi otsalla, mariannan, jutta miina linda, Thelman blogi, yes dear + Miljan uus blogi Utopia tulee varmasti oleen suurimpia lemppareita myös, kuten edeltäjänsäkin!

jaa sitte viel et mite kuvailisit sun tyyliäs ? (:

♥ Haha, viime kesänä Jutta ja Linda kuvaili mun tyyliä ”sailored&tailored”, nyt siihen voisi lisätä tyttömäisyyden ainakin. Mun profiilissa on vähän pidempi kuvaus!

kuinka pitkä olet?

♥ 159cm

haluaisitko jatkossakin asua Tampereella vai jossain muualla?

♥ Tampere on ihan kiva, mutta voisin haluta asua joskus jossain muuallakin, esim Turussa!

sun lempivaatekauppa ?

♥ Urban Outfitters, Zara, ASOS, Topshop, Calings, Super Mukava

mikä kamera sulla on ja objektiivit ?

♥ Canon eos 400d ja se perus 18-55mm. Oon nyt pohtinu uuden objektiivin ostoa varmaan kaks vuotta, ja oon alkanu miettiä, että kantsiiko sijottaa 50mm f 1.4 monta sataa, vai ostaa satasella se 50mm f 1.8? Riittääkö sen valovoima tarpeeks hyvin ja onko se niin hepponen rakenteeltaan, mitä väitetään? Help me?

strawberries

lempiväri?

♥ Nää vaihtuu ihan fiiliksen mukaan, mutta nyt sanoisin varmaan punaisen ja mintunvihreän

Jos sun pitäis ostaa koko lopun elämää vaatteet yhdestä ja samasta liikkeestä, mikä liike se olisi? :-) Tiedän, kamala kysymys.

♥ Urban Outfitters!

aamupalasi koostuu?

♥ Yleensä ruispuurosta+hillosta tai marjoista ja kahvista. Puuro ja kahvi maidolla, totta kai.

lempivuodenaikasi?

♥ Loppukesä ja alkusyksy

cake

mille asialle nauroit viimeksi?

♥ Mun, Miinan ja Jutan kakkupohjaleipomuksille:–D ei oikein osattu….. (no okei oon nauranu tonkin jälkeen, mutta toi oli niin huvittava…:D)

Kuinka hoidat hiuksiasi?

♥ Nooo perusshampoo + hoitoaine, jätettävät hoitoaineet ja muut vastaavat hiusmömmöt. Föönaan hiukset ehkä kerran pari puolessa vuodessa ja kiharran kerran parissa kuussa – eli koetan välttää hiusten turhaa rasittamista – ja sillon ku föönaan tai kiharran, käytän lämpösuojasuihketta.

Onko sulla mitään ”rutiineja” tai sellasia, että jotkut asiat on pakko tehä aina samassa järjestyksessä? :D

♥ No on! Esim arkiaamut ovat varsin rutinoituneita: herätys, pesut, aamupala, aamukahvi, meikkaus, pukeminen, laukun tsekkaus ja lähteminen :-D Jos jokin muuttaa rutiinia, mulla saattaa kestää paljon kauemmin mitä yleensä, haha!

Mitä kasvojenpuhdistustuotteita käytät tällä hetkellä?

♥ Clinidermin meikinpoistoöljyä, Herbinan meikinpoistovaahtoa ja Cliniquen meikinpoistomoussea sekä sebamedia -kaikkia tilanteen mukaan. Ekaa silloin kun iho on kuiva ja kiristävä, tokaa aamuisin ja silloin kun en ole käyttänyt meikkiä mutta haluan puhdistaa ihon, Cliniqueta silloin kun iho tuntuu oikein rasvaiselta ja vikaa muutoin. Lisäksi joskus kasvovettä, mutten päivittäin.

Mitkä olis sun sellasia perustyyli / vaatevinkkejä, eli sellasia perusjuttuja mitä kannattaa olla ja yhistellä ja omistaa että olis sellanen hyvä perustyyli, verraten vaikka omaan tyyliin?

♥No ei tähän voi oikein antaa yleispätevää vastausta, sillä tuohan riippuu täysin omasta tyylistä:-) Mutta mun tyylin perusjuttuja on korkeavyötäröiset alaosat (näyttäisin entistä lyhyemmältä matalalanteisissa alaosissa, ja korkeavyötärö on muutenkin melko imarteleva), tyttömäiset puserot ja topit, söpöt mekot, kiilakorot ja aidot materiaalit – hyvät materiaalit ikään kuin viimeistelevät lookin :- )

Mitä aineita kirjoitit yo-kirjoituksissa?

♥ Äidinkieli, lyhyt matikka, englanti, psyka ja terveystieto

food

Mitä haluat elämältä?

♥ Rakkautta, onnistumisen tunteita, tavoitteiden saavuttamista, perheen, uran, uuden oppimista, kivoja muistoja ja hyviä hetkiä

Mitkä on sun suurimmat intohimot?

♥ Kahvi ja herkuttelu:D

Mikä on sun lempi kauppa ja/tai paikka tampereella?

♥ Super Mukava Ojakadulla

Asutko kotona vai et?

♥ En asu kotikotona perheen kanssa, vaan asun Laurin kanssa Tampereen keskustan tuntumassa

dddd

harrastushistoriasi?

Soitin viulua 6-7 vuotta ja siihen liitty orkesteri- ja teoriajutut. Oon ollu kuvisleirillä, musiikkileirillä ja valokuvauskurssilla, sekä harrastanu tansseja elektrotangosta mtv danceen :–D Oon myös harrastanu pilatesta, ja sen haluisin aloittaa uudelleen, en vaan yhtään tiedä missä – en haluis sitä varten sopia kallista kuntosalisopimusta vuodeksi…

Oletko onnellinen?

Olen:-)

Missä kävit yläasteen?

♥ Seiskaluokan Anna Tapion sisäoppilaitoksessa ja kasin ja ysin olin Tammerkosken yläasteella kuvisluokalla

Ootko asunu Tampereella koko ikäs?

♥ En oo, oon syntyny Helsingissä ja asunu myös Vantaalla ja Kangasalla, mutta suurimman osan elämästäni kylläkin Tampereella.

ämyy

millanen sun lukioaika oli, olitko kova bilettämään vai vähän rauhallisempi persoona?

♥ Kai vähän molempia :- D

Kauanko sä käytät aikaa päivässä bloggailuun?

♥ Riippuu päivästä, 0-3h normaalisti, jos mukaan lasketaan kaikki valokuvaamisesta postauksen julkaisemiseen?

Valitsetko koskaan kirjaa vain kannen perusteella?

♥ Joo, joskus – eivät ole olleet välttämättä kovin hyviä valintoja :- D Viimeisin kannen perusteella valittu jäi kesken.

ice

Miten kohtelet kassatyöntekijöitä, kun käyt kaupassa?

♥ Hyvin, sillä oon itsekin tehnyt kassahommia, eikä nyreet asiakkaat oo kivoja :- D On paljon kivempi lörpötellä pikkuisen!

Joisitko mehun vaikka tietäisit, että siinä olisi hetki sitten ollut desinfioitu torakka?

♥ No hyi en!!!

Huuh, siinäpä se satsi! Nyt olen toivon mukaan Helsingissä shoppailemassa eräitten kivojen tyyppien kanssa, illalla sitten Indiedaysin kemuihin! Mukavaa viikonloppua :- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pakko kysyä tuosta sisäoppilaitoksesta, eli miksi opiskelit siellä?:) (siis vain jos haluat kertoa syyn) …. Niin ja olisiko mahdollista, että esittelisit joitakin taideteoksiasi/töitäsi? Olettaen, että olet jotakin taidetta tehnyt, kun olit kuviskoulussa:)

  1. En oikeastaan ole varma itsekään- kai halusin vain vaihtelua, enkä halunnut sille yläasteelle, johon olisin muutoin ”joutunut”. Hahaa, mun ”taideteokset” eivät todella tule päätymään tänne blogiin, ei se ole sellainen osa-alue, joita haluaisin esitellä. Ainoa miten mun taiteellisuus edes ilmenee, lienee valokuvaus…

 2. Mistään muusta en mitään tiedä, mutta tohon objektiivi-asiaan voin antaa subjektiivisen näkökantani:

  Mulla on ittelläni tuo 50mm/1.8. Hintaansa nähden (100 euroa) se on hyvä vehje. Mua ei oo hirveesti haitannut se linssin heppoisuus ja muovisuus, kun sitä kohtelee niinkun objektiivia kohdellaan. Toki joillain se on hajonnut käsiin ihan muutenkin, netistä löytyy juttua. 1.8 valovoima riittää varmasti, ero tohon 1.4 ei oo niin suuri. Ton 50/1.4 suurin etu onkin sitten toi USM tarkennus, ja rakennekin taitaa olla vähän parempi.

  P.s. Sulla kun on kroppikenno tossa 400D:ssä niin katselisin ehkä ennemmin vaikka 35mm. 50mm käy ahtaaksi, varsinkin sisällä. Mutta potrettilasina mainio.

  1. Mä oon miettiny tota 35mm mutten oo oikein perehtyny asiaan, ehkä pitäis, kun tosiaan nyt pari kertaa kaverien 50mm ”testanneena” oon tullu siihen tulokseen, että se on pikkuisen hankala kun kuvaan niin paljon just sisällä…… mun tarvii ottaa enemmän selvää noista 35mm, onko sulla mitään kokemusta niistä? :-D ja suurkiitos omasta näkökannastasi, se auttoi!

 3. olinkohan jo valmiiks tosi nälkänen vai miten musta tuntu että tää oli ihan täynnä ruokakuvia :-D (alko muuten kauheesti tekee mieli kesätuoreitamansikoita! noi tällä hetkellä kaupasta saatavat on ihan mauttomia…..)
  ja muuten, kivoja bileitä! :-)

  1. Haha, taisin valkkaa ruokakuvia……:D nams nams, kesämansikoita aiaii:-(

 4. herranjestas, susta paljastu aivan mulle uusia puolia!
  en tiennyt että säkin olet käynyt 7lk. atk:ssa, miks sä lopetit sen?
  kävin itekin siellä seiska luokan, tosi monta vuotta sun jälkeen, mutta silti:D
  pidä hauskaa helsingissä ja tee hyviä löytöjä;)

  1. Hahaa, voi kuule, on niiiiiiiiiiin paljon asioita joita ette tiedä!:– D
   Lopetin siksi, ettei se tuntunut mun paikalta – ihmiset eivät olleet mun henkisiä ja parhaimmat kaverit lopettivat suurin osa myös sen ekan vuoden aikana. (siis ne uudet parhaat kaverit, en tuntenut ketään entuudestaan) :-) Miksi sä lopetit?
   KIITOS, pidin ja tein!

   1. vähän sama syy lopettamiseen, muutkin lopettivat ja se meno oli siellä muutenkin jotenkin… villiä ehkä:D en vaan jaksanu sitä ja sitten mun vanhat kaverit oli kaikki toisessa koulussa

    1. true:—D tuntu että osa porukasta oli varsinaisia ongelmatapauksia, haha : D

 5. Kivoja kuvia ja mukavat jutut sulla! Hauskaa iltaa ja huomista!

 6. Koska sä oot ollu MTV dancessa ja olitko Hip Hop Housella? Jos oltiin vaikka samaan aikaan? :))

  1. Hip Hop Housella hyvinkin!:-D Oisko se ollut 2008? Linda muistais varmaan paremmin… lukion ykkösellä tai kakkosella!

   1. On sitten varmaankin oltu yhtä aikaa..! :D Olitko tiistain vai lauantain ryhmässä? :)

    1. Apua, en mä muista mikä päivä se oli, mutta tiistai siis varmaankin, kun viikolla käytiin :–D haha hassua!

 7. Suosittelen 50 mm f/1.8 ! Hyvin toimii, eikä oo liian hepponen hintaansa nähden. Tietysti jos on rahaa hyvin käytettävissä, niin onhan 50 mm f/1.4 parempi, mutta ite oon tän vuoden kuvailun jälkeen ollu enemmän kun tyytyväinen 95 euron sijoitukseeni :–)

  1. Hyvä tietää, nyt tuntuu siltä, että jos ostan 50mm niin se on f/1.8 sitten.

 8. ef 50m f/1.8 on hyvä ostos. se on oikeasti hintansa väärtti. siinä on hyvä valovoima ja bokeh. ainut mikä on heikkoa on sen muovinen olemus, piirto ei mitään loistoluokkaa, kuvankäsittelyssä terävöitystä niin sekään ei varsinaisesti ole ongelma ja automaattitarkennus sahaa vähänkin pimeässä. mutta 100e ei oo iso raha tuosta lasista. 18-55mm on kätsy perusputki, mutta kyllä tossa f/1.8 lasissa jälki on paljon parempaa vaikka samassa hintaluokassa ovat.
  jos 50mm polttovälille on käyttöö niin suosittelen :) koska itse kuvaan eniten luontoa, 50mm ei oo mikään kätevin, niin putkilo on jäänyt vähän ostin-kun-halvalla-sain kaapintäytteeksi, mutta hämärässä yleiskuvaukseen se on ihan kätevä.

  1. Juuri noin oonkin pohtinut, mutta täytyy nyt kans katsoa pitäiskö mun ostaa joku muu objektiivi, sillä tuota 50mm käyttäessä tarvii kyllä kuvata tosi kaukaa – se voi koitua mun ongelmaksi, vaikka valovoimasuus onkin heti superimpi! Pitää pohtia… mutta suurkiitos asiantuntevasta kommentista!:- )

 9. mitä ihmettä oikein teit sisäoppilaitoksessa?? miks sellaiseen menit?

 10. Täytyy sanoa että sulla on tosi kiva blogi, jota oon lukenu jo pidemmän aikaan :) Ja pisti silmään toi Anna Tapion sisäoppilaitos, itekin oon käyny siellä koulua vähän aikaa :D Ja sit pitää vielä sanoa tohon objektiivin valintaan, jos tästä olis yhtään apua. Mulla on itellä Canon Eos 450D ja ostin tossa vähän aikaa sitte 50mm f 1.8 putken. Oon ollu tosi tyytyväinen, ei se mun mielestä oo liian hepponen vaan just sopivan kevyt kun vertaa siihen 18-55mm. Ja siihen hintaan nähden älyttömän tarkkoja kuvia saa :)

  1. Kiitos ihana!:-)

   Hahaa, hassua, aika moni spottas ton atk-kohdan tuolta;- )

   Mun tarvii vielä harkita tätä objektiiviasiaa, mutta kiva kuulla että porukka on ollu tyytyväinen tohon 1.8:-)

 11. ai että mä rakastan sun blogia ja sun tyyliä kirjottaa tänne <3
  oon pitkään lukenu sun blogia jo ! :-)

  my blog: http:/emmieatsworld.blogspot.com/

 12. Osta ihmeessä 1.8, et häviä mitään sillä tuo on laatuisekseen aivan loistava putki, piirtää nätisti ja valitulla on melkoisen riittävä. Satanen on tuosta pieni hinta ja aina tuon saa myytyä pois uuden linssin tieltä.

 13. Jee, pakko alkaa lukeen sun blogia näin alkuun ihan vaan sen takia et:
  a) asut tampereella
  b) olet asunut kangasalla
  c) olet saman ikäinen kuin minä

  Missäs lukiossa muuten olit?

 14. tiedätkö tampereella wolf kuntokeskuksen? ei pakollista jäsenyyttä, muutenkin edullinen ja hieno paikka :) myös pilatesta löytyy ja itsekin käyn sielä.
  http://wfc.fi/

  1. Hei suuuuurkiitos vinkistä, toi vaikuttaa oikeasti melko hyvältä!:—D KIITTI!

 15. Myöhästynyt kiitos maininnasta, ihana! Sinunkin blogisi on kuulunut omiin suosikkeihini jo pitkään. :)
  Olen joskus lukenut Anna Tapion koulusta, mutta en ole koskaan törmännyt keneenkään, joka olisi oikeasti käynyt sitä. Olisin varmasti itsekin keskeyttänyt sen, ja lähtenyt muualle. On jotenkin vaikeaa kuvitella 13-vuotiasta, joka aidosti viihtyisi sisäoppilaitoksessa keskellä pientä kylää. Sen ikäisenä tekee mieli lähinnä istua kahviloissa ja kiertää levykauppoja kavereiden kanssa. :)

  1. Voi, ihana kuulla!:-) Ole hyvä vain, blogipaluusi odottaminen on ollut sen arvoista ;-)

   Periaatteessa tuo sisäoppilaitosjuttu olisi voinut olla ihan toimiva, jos ihmiset siellä olisivat olleet samanhenkisiä – ehkä ne sinne jääneet osittain olivatkin. 13-vuotiaana mulla ei juuri ollut omaa rahaa, ja kaupunkikuviotkin tulivat mun elämään vasta 14-vuotiaana, ehkä juuri siksi, että vietin seiskaluokan siellä maalla :– D

   Kurjin puoli sisäoppilaitoksessa oli kuitenkin se, että sieltä ei tosiaan päässyt pois kun olisi huvittanut. Ihan kiva kokemus, muttei mun juttuni.