vinkki!

muoti
3 kommenttia

vinkki

asos.com

Muistan muutaman teistä kyselleen pitkien nahkahanskojen perään syksyllä, kun kirjoitin saaneeni sellaiset. Tuolloin mulla ei ollut kovin montaa vinkkiä jaettavaksi ostopaikan suhteen, mutta nyt pitkiä mokka- ja nahkahanskoja löytyy Asokselta, vieläpä törkeän edulliseen hintaan! Suosittelen kurkkaamaan Cold Weather Deals -osion, joka löytyy etusivun Final Call -bannerin alta, mikäli kaipaat kevääksi pitkiä nahkahanskoja.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. hmhmhm no kyllä siis ulkokäyttöön, mutten usko että olisivat korean mekon kanssa parhaat mahdolliset? Mulla ei ollut hanskoja, mutta nahka on niin jäykkää varsinkin alkuun (ja varsinkin tuommoinen ”halpa” nahka), joten satiiniset tai sellaiset voisivat olla juhlavammat, jos löydät laadukkaat?