vinkki!

muoti
3 kommenttia

vinkki

asos.com

Muistan muutaman teistä kyselleen pitkien nahkahanskojen perään syksyllä, kun kirjoitin saaneeni sellaiset. Tuolloin mulla ei ollut kovin montaa vinkkiä jaettavaksi ostopaikan suhteen, mutta nyt pitkiä mokka- ja nahkahanskoja löytyy Asokselta, vieläpä törkeän edulliseen hintaan! Suosittelen kurkkaamaan Cold Weather Deals -osion, joka löytyy etusivun Final Call -bannerin alta, mikäli kaipaat kevääksi pitkiä nahkahanskoja.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. hmhmhm no kyllä siis ulkokäyttöön, mutten usko että olisivat korean mekon kanssa parhaat mahdolliset? Mulla ei ollut hanskoja, mutta nahka on niin jäykkää varsinkin alkuun (ja varsinkin tuommoinen ”halpa” nahka), joten satiiniset tai sellaiset voisivat olla juhlavammat, jos löydät laadukkaat?