vinkki!

/// muotiTags:

vinkki

asos.com

Muistan muutaman teistä kyselleen pitkien nahkahanskojen perään syksyllä, kun kirjoitin saaneeni sellaiset. Tuolloin mulla ei ollut kovin montaa vinkkiä jaettavaksi ostopaikan suhteen, mutta nyt pitkiä mokka- ja nahkahanskoja löytyy Asokselta, vieläpä törkeän edulliseen hintaan! Suosittelen kurkkaamaan Cold Weather Deals -osion, joka löytyy etusivun Final Call -bannerin alta, mikäli kaipaat kevääksi pitkiä nahkahanskoja.

3 kommenttia

 1. Avatar aaa /// 03/02/2011 / 15:45:30

  http://rainbow-bite.blogspot.com/

  Mun alotteleva blgi, käy pliis ees tsekkaa (—-:

  Vastaa
 2. Avatar Retios /// 03/02/2011 / 18:28:33

  Käyks sust tollaset wanhojen tansseihi?

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/02/2011 / 20:49:19

   hmhmhm no kyllä siis ulkokäyttöön, mutten usko että olisivat korean mekon kanssa parhaat mahdolliset? Mulla ei ollut hanskoja, mutta nahka on niin jäykkää varsinkin alkuun (ja varsinkin tuommoinen ”halpa” nahka), joten satiiniset tai sellaiset voisivat olla juhlavammat, jos löydät laadukkaat?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.