testissä: Cutrin GREENiSM -tuotteet

/// kauneusTags:

cutrin

cutrinit

Sain toissaviikolla Lumenelta Cutrinin uutuustuotteita testiin. Kyseessä on Greenism- hiustenhoitosarja, joka on silikooniton, mineraaliöljytön, parabeeniton ja se on kehitetty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vaikka suurin osa kosmeettisten tuotteiden INCI-listoista on minulle vielä täyttä hepreaa, kertoo parabeenittomuus ja silikoonittomuus hyvää – hinku ottaa asioista lisää selkoa on suuri! Siksipä innostuinkin tästä uudesta hiustenhoitosarjasta kovasti – kivaa, että kotimainen Lumene panostaa näinkin pinnalla oleviin asioihin.

Olen testaillut shampoota ja hoitoainetta muutamia kertoja, ja täytyy todeta, että erittäin hyvältä vaikuttaa. Huumaavalta tuoksuvien Aussieiden jälkeen shampoon tuoksu tosin on pienoinen pettymys, mutta toisaalta näiden tuoksu taasen on luonnollinen:-D Sen sijaan hoitoaine tuoksuu shampoota vahvemmin sitruunoilta, lemon curdilta ehkäpä, mm! Hiuksista tuli pesun jälkeen kiiltävät, suhteellisen helposti kammattavat ja huomasin sähköisyyden vähentyneen huomattavasti – suuri plussa siitä. Näitä käyttämällä mun hiustenpesuväli on pysynyt samana kuin Aussieidenkin kanssa, joka sekin on hyvä merkki. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, enkä näe syytä, miksen käyttäisi näitä jatkossakin. Kerron myöhemmin kokemuksia tuosta tehohoidosta, sillä kuten ehkä muistatte, olenkin peräänkuuluttanut hyvää tehohoitoa/hiusnaamiota. To be continued…

Onko kukaan teistä ehtinyt testata kyseisiä uutuuksia? :- )

15 kommenttia

 1. Avatar esc /// 04/02/2011 / 18:17:44

  Lumene ei muuten enää tavallaan oo kotimainen sillä se on myyty ulkomaalaisomistukseen :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/02/2011 / 18:27:51

   Oh, tuotapa en tiennytkään, mutta olisihan se pitänyt arvata :-D kiitos korjauksesta!

   Vastaa
  • Avatar Annie /// 04/02/2011 / 22:43:58

   Mikä firma sen nykyään omistaa..? :O

   Vastaa
   • ida365 ida365 /// 06/02/2011 / 02:03:08

    googlailemalla löyty tietoa, mutten kuollaksenikaan enää muista:D

    Vastaa
 2. Avatar Jenna /// 04/02/2011 / 18:52:58

  En ole testannut, mutta kuulostavat kyllä testaamisen arvoisilta tuotteilta :> Ehkä seuraavaksi otan noi testiin..

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/02/2011 / 02:03:36

   Jep, kantsii kyllä, mikäli on utelias vaihtamaan merkkiä ja tuotteita välillä ;- )

   Vastaa
 3. Avatar sivi /// 04/02/2011 / 19:27:52

  Ei oo kerenny ei, mut vois kyllä :-) Sounds good!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/02/2011 / 02:03:46

   yes!:– )

   Vastaa
 4. Avatar roasa /// 05/02/2011 / 10:15:47

  Hoh, nämäpä kuulostivat jänniltä. Ehkä ens kerralla ostan näitä. Myydään varmaan jossain Anttiloissa ja Prismoissa? Täällä mun tuppukylässä ei vaan oo mitään isompaa kauppaa kun S-market..

  Jepsan, muutenkin kiva blogi sulla. Löysin pari päivää sitten ja selailin innoissani ainakin puoli päivää! Ja toi punanen tucca, I adore it! Siis aivan sairaan hyvän näkönen sun päässä :D

  Vastaa
  • Avatar imlacking /// 06/02/2011 / 03:32:07

   Oon ainakin joissain kampaamoissa nähnyt ton merkkisiä, en muista oisko ollut tota greenismiä, mutta muita vastaavia. Tuolta Cutrin.comista löytyi ainakin semmonen mistä näkee jälleenmyyjät, sinne pistää esim. oman paikkakunnan niin pitäis löytyä.

   Vastaa
   • ida365 ida365 /// 06/02/2011 / 11:35:46

    Jep, ei noita taida ihan anttiloista saada, mutta varmaaan tuppukylässäsikin on pari kampaajaa?:–) käy kurkkaas sieltä!

    Hih, kiitos ihana:D kiva että löysit tänne ja tykkäät.

    Vastaa
 5. Avatar mau /// 06/02/2011 / 10:56:04

  ei noita missään prismoissa myydä, sokoksilla ja sensemmoisissa ennemminkin. ei noi markettikamaa ole, vaan vähän siitä ainakin olevinaan laadukkaampi merkki cutrin yrittää olla :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/02/2011 / 11:36:39

   jep;-)

   Vastaa
 6. Avatar DaMinette /// 06/04/2011 / 11:40:59

  ”Omistajat
  LUMENE Oy:n johto ja avainhenkilöt omistavat yhtiöstä 8 prosenttia. Langholm Capital LLP -rahastojen omistusosuus on 79 prosenttia ja CapManin hallinnoimien rahastojen omistusosuus on 13 prosenttia.

  Langholm Capital LLP
  Langholm Capital LLP on Lontoossa toimiva keskisuuriin buyout-sijoituksiin keskittynyt pääomasijoittaja, joka tekee sijoituksia eurooppalaisiin, palveluja ja/tai tuotteita kuluttajille tarjoaviin yrityksiin. Langholm on kiinnostunut erityisesti sellaisilla aloilla toimivista yrityksistä, jotka edistävät henkilökohtaista terveyttä ja hyvinvointia, tarjoavat mukavuuksia ja auttavat vapauttamaan kotitöihin käytettyä aikaa.

  Tutustu Langholm Capital LLP:n sivuihin

  CapMan-konserni
  CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan toimijoita ja hallinnoi rahastoissaan noin 3,6 miljardin euron pääomia. Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kohdeyrityssijoituksia tekevien pääomarahastojen hallinnointiin (CapMan Private Equity) ja kiinteistösijoituksia tekevien rahastojen hallinnointiin (CapMan Real Estate). CapManin palveluksessa on 150 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. ”

  http://www.lumene.fi/default.asp?docId=24993 löyty tuolta.

  Taas meitä huijataan, suomalaisten rahat menee Britteihin, jee jee sinne meni suomalaisuus, kiitos taas näistä.

  Mutta noista Greenism tuotteista, itse olen myös tykännyt, nehän olis voinu hakea noille jopa ekoserftifikaattia, joiden kriteerit on tunnetusti hyvin tiukkoja, mutta se olis vaatinu et koko tehdas toimis myös ekoperiaatteilla, mikä taas ei Lumenen tehtaisiin ja muihin tuotteisiin päde milläänlailla. Harmi sikäli, ettei hommaa kehitetä millään vielä vahvemmin ekologisempaan suuntaan, ottaen huomioon kuitenkin sen et esim. tää Latvialainen ekosertifoitu Madara on todistanu ihonhoitosarjallaan olevansa ihan varteenotettava tuotesarja vaikka tuleekin sellasesta maasta josta ei muuten paljon ikinä mitään kuulu ja et ekoilu kannattais! Todistaa sen et varmaan resurssei kyl haloo jossai tääl suomeski olis ja kannatustakin, uskoisin. Btw Madaran hiustenhoitotuotteet tosin on kamalinta kuraa ikinä, mut eihän ne mainosta itseään edes minään hiusalan yrityksenä :) Satuin vaan koittamaan, enkä koita enää uudestaan.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 01/06/2011 / 11:24:03

   LUMENE Oy:n (johon siis sekä Lumene että Cutrin kuuluvat) omistaa Lontoossa toimiva pääomasijoittaja Langholm Capital. Kuitenkin Lumene- ja Cutrin -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, Espoossa ja myös suurin osa tuotteiden pääraaka-aineista tulee Suomesta ja muista Pohjoismaista. Tuotteet ovat siis kotimaisia ja niiden takana ovat suomalaiset osaajat.

   :–) Näin kirjotti Marjukka Naakka, Lumenen tiedottaja, minulle huomattuaan tämän keskustelun.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.