The Outnet -tilaus

muoti
31 kommenttia

En ole juurikaan ehtinyt alennusmyynneistä innostua (Hulluilta Päiviltäkin ostin vain Maison Belle -tiskiainetta, rucolaa, omenaa, banaania, Laitilan alennusskumppaa ja aaverahkaa:-D), mutta The Outnetistä bongasin mahetsut paperipussivyötäröiset shortsit! Shortsit on Adam -merkkiset, kysytte kuitenkin!

paketti

outnet

imuri

note to self: ensi kerralla kannattaa valita kuvaustausta niin, ettei siellä näy ainakaan imuria=)

rusetti

Istuvat kuin olisivat mun mittojen mukaan tehdyt – sopivan pussittavat, mutta silti hyvännäköiset päällä. Ja näissä jos missä on sitä vaatekaappiini kaivattua VÄRIÄ! Ahh, olen niin tyytyväinen, etenkin siksi, että mulla ei ollut mitään ongelmia Outnetin kanssa ja kaikki sujui hyvin. Luin juuri ennen tilaamista keskusteluja, joiden mukaan osa tuotteista on selkeää kakkoslaatua ja palautusten ja vaihtojen kanssa on ollut ongelmia. Onneksi kaikki meni hyvin, on meinaan suloiset shortsit! Oletteko te tehneet supereita alelöytöjä, netistä tai vaateliikkeistä? :- )

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aivan ihanat shortsit! varsinki super söpön väriset!(=oon iteki ettinyt juuri tuon tyylisiä mutta eipä vielä ole sattunut vastaan(=

  1. EIKÖ! :–) ton mallisiahan kyllä löytyy kaupoista, etenkin nettikaupoista, mutta väristä en sitten tiiäkään. :- )

 2. aaaaaa kuinka söpöt! mä luotan siihen että mun vaatekaapissa on keväälle ja kesälle jo tarpeeks kaikkea värikästä, mutta ainahan vois löytää lisää……… Huomenna tulee eka palkka ja varmastin hermoromahduksenkin uhalla kierrän katsomassa jos jotain kivaa löytyisi. Tähän asti Hullujen Päivien ajan oon tehny 9h työpäiviä ja laahustanyt sitten kotiin, mutta huomenna olis pakko jaksaa tai en ehdi ollenkaan kun lauantaina menee aavaamisesta sulkemiseen töiden merkeissä päivä -taas vaihteeksi :D

  1. Hihiii, kiitos ihana;-) mulla ei olisi ollut luottoa vaatekaapin sisältöön!

   Nooo, kannatti vissiin käydä kiertämässä, hermoromahduksenkin uhalla?

 3. AWW! aivan ihanat, malli ja väri♥ mintunvihree on jotenkin ihan lemppari tällä hetkellä. ostin kans kahdet paperipussishortsit H&M:ltä, ne on kyl ihan vaan beiget ja mustat. en osannut päättää kummat oli kivemmat ni täyty sitten ostaa molemmat ku malli oli niin ihana :-D

  1. Hihiii, kiitos!:—D muun värisinä noille varmaan ois enemmän käyttöä, mutta päätin repäistä.

 4. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ida kiitä onnees että oot mua abaut 5 kokoo pienempi koska muuten kävisin teillä pienellä ryöstöretkellä !! toisin sanoen ihan ok tjtn. :—————-)))

  t. jools_91

 5. ihanan väriset ja kiva malli :) itse en tiiä vielä lämpeenkö tähän väritrendiin… toisaalta mustia kesämekkoja on suht vähän tarjolla :D

 6. toi VÄRI! ihan uskomattoman siisti, eikä.. pakko saada kesäks jotain ton väristä vaatetta, muuten en ala..:D