OLYMPUS + STREET STYLE

muoti
12 kommenttia

Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanja on käynnistynyt tässä jokin päivä sitten ja kuvagalleriaan onkin jo alkanut päivittyä kuvia tyylikkäistä tyypeistä. Olen mukana kampanjassa ja olen kuljetellut kameraa tiiviisti mukanani viime päivien ajan – tyylikkäiden ihmisten bongailu on toisinaan melkoisen hankalaa, etenkin kun ihan joka tilanteessa ei millään voi pysäyttää ja pyytää kuvattavaksi. Sääolosuhteetkin asettavat rajoituksensa sekalaisista vuorotöistä puhumattakaan, mutta onnekseni satun tuntemaan muutamia hyvin tyylikkäitä tyyppejä, joista on ollut helppo aloittaa.

Lindan kuva löytyy jo kuvagalleriasta – kannattaa käydä katsomassa muutkin kuvat ja äänestää omaa suosikkia, sillä kaikkien äänensä jättäneiden kesken arvotaan Olympuksen PEN E-PL2 -kamera! Tuo kamera on siitä jännä, että se menee pokkarikamerasta kokonsa puolesta, mutta siihen voi vaihtaa objektiiveja, joten laatu on pokkarikameraa parempi. Siinäpä vasta täydellinen ratkaisu meille, jotka emme halua tyytyä pokkarikameroiden laatuun, muttemme haluaisi kantaa painavaa ja tilaa vievää järjestelmäkameraa aina mukanamme.

street1

Linda

Sen lisäksi, että te voitte käydä äänestämässä meidän bloggaajien ottamia kuvia, pääsette te itsekin osallistumaan katumuotikuvien jakamiseen lukijakilpailussa, joka löytyy kampanjasivuston alareunasta. Lukijakilpailussakin on jaossa Olympuksen E-PL2 -kamera voittajalle- niin kuvan ottajalle kuin kuvassa olijallekin, aivan kuten pääkilpailussakin. Nyt sitten vain omia bongauksia lähettämään, siellä ei pyöri vasta kuin yksi kuva, joten oman otoksen saa aika hyvin esille ;–) Joko muuten olette löytäneet omat suosikkinne, vai odotatteko, miten galleria tulee täydentymään?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ..sponcored by carlings! haha, pitäis pyytää näitä tyylikkäitä tyyppejä stondaileen meidän näyteikkunaan! :D

    1. ..mutta sen sijaan lindalla on cartsusta kengät! :-D ei siin mitää, kiva olla kaupungin hipstereimmässä kaupassa duunissa heheee. hauskaa vappua!

     1. Carlings on kiva, se on kyllä Tampereen harvoja kivoja vaateliikkeitä, joten oot onnekas kun oot töissä siellä! Jep, samoin, vaikket vappua taidakaan erityisemmin juhlistaa?;–D

 2. Kommentoin taas jotain joka ei liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta ajattelin vain raportoida että täydelliset yo-kengät löytyivät (kysyin sinulta vinkkiä aikaisemmin) ! Enkä kerinnyt edes käyttämään sinun antamia neuvoja. :-D Kiitos niistä kuitenkin hurjasti !

  Satuin nimittäin piipahtamaan paikalliseen super pieneen Seppälään etsimään värikästä kynsilakkaa vapuksi ja törmäsin mitä ihanimpiin kiiltonahkaisiin klassisen mallisiin ja tyylikkäisiin korkkareihin joissa oli juuri sopivan korkea korko. Sain siis toivomani kiiltonahan, eikä 29e hintakaan ollut paha. :-) Ja ovat muuten ihan loistavan tuntuiset jalassa. Minulla on yhdet toiset yhtä korkealla korolla varustetut, mutta niillä oli ihan kammottavaa kävellä, jalkoihin teki kipeää ensimmäisen tunnin jälkeen, mutta nämä ovat ihan uskomattoman hyvät jalassa.

  Joskus se Seppäläkin siis osaa yllättää.

  1. Heii, hieno juttu!! Onko Seppälässä nahkakenkiä, vai oliko ne tekonahkaa? Hihii, hyvä homma että löytyi, oon iloinen puolestasi!:–)

   1. Tekonahkaa ne valitettavasti oli, mutta ajattelin että jostain on pakko tinkiä kun sain sen haluamani kiilto”nahan” ja ne oli niin mukavat jalassa :-)