pinkkiä ja oranssinpunaista

kauneus
10 kommenttia

pppp

barry m

Mikäli olette lueskelleet vähänkin kauemmin mun juttuja, taidatte tietää, miten ihastunut olen Fendin ja Jil Sanderin kevätnäytösten mallien mattahuuliin. Oranssinpunainen mattapuna löytyikin keväällä Helsingin Stockan Mac-pisteeltä, sävy on Good to Go ja pysyvyys hyvä. Uusin huulipunani on Barry M-merkkinen mattapinkki, jonka tilasin Asokselta huvikseni erään vaatetilauksen yhteydessä. Sävy on oikein kiva, tosin veikkaisin sen näyttävän paremmalta, jos hiukseni eivät olisi näin punertavat. Mattahuulipunat ovat siis vihdoin löytyneet, jee! Turhaan kulutin aikaani etsimällä semmoista punaa, joka ei ole ollenkaan ”kiiltävä”, semmoinen kosteuttavan oloinen – ei semmoisia taida olla. Väriltään nuo ovat mattaisia, mutta koostumus on suoraan huulille levitettynä semmoisen kostean näköinen, tiedättekö mitä tarkoitan? :- D Parhaiten huulista saa mattaiset, kun töpöttelee värin sormella huulille. Kiiltävämmän lopputuloksen saa siveltimellä tai suoraan hylsystä huulille levittämällä. Suosittelen siis kurkkaamaan Asoksenkin huulipunatarjonnan, jos metsästätte kivan värisiä mattapunia.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aaa täydellisen näköinen toi pinkki huulipuna! Pak-ko saa-da! Kunnon härskit mattabarbiet blondin tukan seuraks nii avot. :D

  2. Kivoja molemmat! Oranssinpunainen minultakin löytyy mutta tollasen pinkin voisin kans haluta, ihana :-D

  3. ehkä tiesitkin, mut myös pohjustamalla huulet meikkivoiteella ja puuterilla huulipunasta saa tosi mattasen, ja ainaki mun MAC:sta vielä entistä oranssimman ja rimmelistä melkein neonpinkin sävysen! ah nam

    1. AAah no enpä muuten ole tajunnut, amatööri kun olen kaikkien vähänkin erikoisempien meikkijuttujen kanssa :-D huulipunat lukeutuu tähän, hahaa… HYVÄ tietää, pitää ehdottomasti testata. En tiiä miten toimii mineraalimeikkien kanssa, mutta taitaa multa löytyä vanhoja meikkivoiteita ja puutereitakin jos ei noilla toimi! JEE kiitti!:- D