kesäiltoina

muoti
9 kommenttia

melodica melodica

kesämekossa

Olen normaalisti semmoinen vilukissa, että nukunkin sukat jalassa, mutta nyt kuluneella viikolla ei todellakaan ole tarvinnut murehtia lämmön puutteesta. Kun lämpöä on lähemmäs kolmekymmentä plusastetta, tuntuu, ettei vaatekaapissa ole mitään, mikä olisi tarpeeksi ohkaista ja kevyttä. Onneksi sieltä kuitenkin löytyy pari kesämekkoa, jotka pelastavat kuumina päivinä! Mekkoja tosin on hivenen hankala asustaa, mutta onneksi vyölläkin saa hieman ilmettä. Mun kesävaatekaapista puuttuu vielä arkimekkoja, mustat ballerinat, kiva kesähattu ja pari keveää yläosaa hameitteni kaveriksi. Pitänee väsätä pitkästä aikaa toivekollaasi, hih!

Indiedays LookbookIndiedays Lookbook

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Noita arkimekkoja on tullut metsästettyä kulunut viikko, muttei ainakaan toistaiseksi ole tärpännyt :-/ Omasta kaapista kun ei löydy y-h-t-ä-ä-n mekkoa! Vilpoisa, kevyt ja ihana mekko on siis mm. mun ostoslistalla. Pitäisi kai väkertää kanssa toivelista, jotta saisi hahmotettua mitä vielä kaapista puuttuu :-)

  1. Voi että, tiedän kyllä, että mekkoja on hankala löytää, Suomesta ainakin! Kivoimmat mekkolöydöt tekee netistä tai ulkomailta. :-S

 2. Olen kanssa pähkäillyt hellevaatetuksen kanssa, se on vielä hankalampaa kuin paukkupakkaspukeutuminen! Kylmällä voi sentään vetää kerrosta kerroksen päälle, mutta entä kuumalla, kun ei enää ole kerroksia mitä riisua? Niin, ja: toivekollaasia kannatetaan!

  Ps. Mikä kuosi tuossa mekossa on, onko nuo rusetteja vai mitä? Näyttää tosi suloiselta. :)

  1. No älä muuta sano, siltä tuntuu! Siksi kesällä onkin hyvä käyttää kuosillisia vaatteita, koska yksiväriset tuppaavat itselläni näyttämään tylsältä. :-)
   JEE, toivekollaasia kyllä pesee piakkoin!

   Ja joo, oikein katsottu, rusetteja ovat :-)