benefit – benetint

kauneus
16 kommenttia

she's

yesnoyesnoononoo

Se Feelunique -tilaus sujui todella näppärästi! Ensiksi en meinannut saada mun lahjakorttia toimimaan, mutta yhteydenpito asiakaspalveluun sujui nopeasti ja pian näpyttelinkin tilausta uuden koodin avulla. Tilaus tuli kahdessa erässä, ghd pari päivää ennen muita tuotteita. Mulla kävi tuuri, sillä kumpikaan paketti ei joutunut tulliin, vaikka olin varma, että joutuisin pulittamaan alvit noista… mutta ehei, JES!

Benefitin tuotteet ovat käsittääkseni nousseet joidenkin (kosmetiikkabloggaajien ja youtube -videobloggaajien) keskuudessa melkoiseen kulttimaineeseen, joten olin melko innoissani kun spottasin valikoimista Benefitin benetintin. Olen aiemminkin kirjoittanut ihastuksestani noihin huulitusseihin ja -väreihin, sillä ne ovat mielettömän hyvä vaihtoehto huulipunille! Mun kokemukseni mukaan pysyvät superhyvin ja ovat todella intensiivisiä – eivätkä siis tahmaa, kuten kaikki huulikiillot! :- D

Benetint on tarkoitettu huulille ja poskille, mutta en ole vielä uskaltanut testata, miten se toimii poskilla. Huulilla ainakin loistavasti – lopputulos on luonnollinen ja värin intensiivisyyttä on helppo säädellä kerroksia lisäämällä. Maku sen sijaan on karmaiseva verrattuna Oriflamen huuliväreihin! Onneksi se ei kuitenkaan ole kovinkaan iso juttu, olen nimittäin melkoisen tykästynyt tähän. Plussaa kivasta pakkauksesta! Kuvassa mulla on väriä ihan vain ohuelti, mutta ero on silti selvä meikkaamattomiin huuliin.

Onko siellä muita huulilakkoihin, -tusseihin ja -väreihin ihastuneita? Ja siis miksi noita nyt pitäisi kutsua, jotta ymmärtäisi kerrasta, mistä on kyse!?!

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mutta eikös feeluniquen tuotteet tule Briteistä? Ainakin omassa paketissani, joka tänään tuli, luki ”United Kindom”. Eihän niihin silloin mitään tullia tule, vai oonko ihan kujalla?

  1. Eikun Jerseyn saarilta, niin lukee nettisivuilla ja paketissanikin! Se ei kuulu EU-alueeseen, joten tulliin olisi voinut jäädä. Minua siitä kovasti varoiteltiin, ilmeisesti muille on käynyt niin!

 2. Benetint on aivan ihana myös poskilla! Levittyy mun mielestä tosi luonnollisesti, pitää vain olla nopea. Yksi poski kerrallaan siis :)

   1. ooh, tarvii siis uskaltaa testata!>:-D ootko testannut mineraalimeikkipohjan päälle, toimiiko sen kanssa? pelkään että se jotenkin jämähtää tai menee kasaan::D tarvii siis testa niin, ettei oo menossa ulos tai jotai……

    1. Enpä ole aiemmin kommentoinut vaikka jo jonkin aikaa sun blogia oon lukenut ja siitä tykännyt. :)

     Mineraalimeikkipohjan kanssa ei välttämättä toimi kauheen loistavasti jos laittaa pohjan päälle, ainakin ite huomasin että puna-alueen reunoilta voi joskus jäädä vähän ”suttuiseksi”. Jos posket ei vaadi ihan hirveetä peittoa, niin ite oon kokeillu laittaa ensin alle tuota, ja sitten päälle ohuelti mineraalipohjaa jolloin kuultaa sieltä kivasti läpi muttei ole liian vahva vaikka tuliskin vahingossa vähän reilummin. Kannattaa testata molempia tapoja ja sit tsekata mahdollisimman luonnollisessa valossa miten toimii, ettei tuu mitään kivoja ylläreitä. :D Mulla ei itsellä ole juuri Benetintiä, vaan Benefitin muut vastaavat eli Posietint ja Cha Cha Tint, mutta samoinhan nuo toimii vaikka sävyt on eri.

 3. Itelläni on Benefitin Pocket Pal, missä on toisessa päässä Benetintiä ja toisessa päässä kirkasta huulikiiltoa. Toimii loistavasti ja erittäin helppo kuljettaa mukana :) Oon ihan hurahtanu näihi ”huuliväreihin”, ovat vaan niin käteviä ja kevyitä huulilla huulipuniin verrattuna.

  1. oo, varmaan hyvä! mä vaan en tykkää kiilloista, joten mulle riittää pelkkä benetint!;-D ja ne on, ihania!