we own the sky

lifestyle, musiikki
36 kommenttia

Huh huhh, yhtäkkiä mulla ei ole aikaa yhtään mihinkään ylimääräiseen, kun olen koulussa 8-16 maanantaista perjantaihin ja töissä viikonloput. Vapaa-ajan yrittää käyttää jotenkin hyödyksi ystäviä näkemällä ja erinäisiä asioita hoitamalla – ja hups, siinähän se aika sitten meneekin. Eiköhän tää tästä kohta helpota! Parit vanhemmat kuvat lomokameralta, olkaa hyvät:

NYCC

New York, I miss you!

rakastuneet

Hahaa, Miquel ja Unto I miss you too!!!!

jeppis

Hahahah voi että

määnycis

Siellä nökötin tyytyväisenä

juuhelill

Hui, onpa mulla ollu tummat hiukset!!!

yyyyn

tiritiritiri!!

 

Pari tän hetken parasta juttua tähän väliin kuitenkin:

♥ Tän hetken paras biisi Regina – Mustavalkeaa. Uus Regina on ihanaa,  sopii mun fiiliksiin superhyvin nyt! Syksyistä, mutta ei ankeaa ja masentavaa millään tapaa.

♥ Ikean tummapaahtoinen kahvi jonka saa itse jauhaa! Parasta, Juhlamokan tummapaahto jää kakkoseksi.

Benefitin Triple Performing Facial Emulsion -kosteusvoide. Kosteuttaa kunnolla, imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Olen oikein tyytyväinen kaikkiin testaamiini Benefitin tuotteisiin!

♥ Novellen Sinkki+-kivennäisvesi, nami!!! Voisin elää tällä, ruisnäkkärillä ja rucolalla.

♥ Kymmenen aamut. Musta ei ole kahdeksan aamuihin!!!!!

♥ Skanneri, hahahah en ole aiemmin tajunnut miten paljon siitä on hyötyä.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. :—-D mä taas en saa mitään koko päivänä aikaiseksi jos meen noin myöhään, en aamulla tekis mitään hyödyllistä hahaa!

  1. vanhoja valokuvia saa koneelle ja siten uuteen käyttöön<3 lisäks mietin että keksisinkö jonkun tavan hyödyntää skanneria bannerin suhteen…….. ah!

 1. Näinkin sut viime viikolla koulussa :) mitä oikein opiskelet jos koulua on noin paljon? :o

  1. Liiketaloutta! On meillä välillä semmosiakin päiviä että on vaikka kesken päivän tunti tai pari vapaata, mutta aikalailla oon koululla 8-16, huh huh! mitä sinä opiskelet?

   1. ollaan luokkalaisten kanssa ihmetelty miks normaalin liiketalouden puolella ollaan enemmän koulussa, kun meillä on aika lepposaa :D opiskelen myös tamkissa liiketaloutta, mutta oon oikeuslinjalla :)

    1. hassua, että eroaa niinkin paljon! :–D meillä on kyllä yllättävänkin paljon koulua siihen nähden miten paljon kaikkia projekteja ja tehtäviäkin on, siis kun ollaan muiden tamkissa opiskelevien kanssa vertailtu:-D tosin riippuuhan se paljon alasta, mutta silti! aah se oikeuslinja olis ollut kyllä kiintoisa kans, mut pelasin varman päälle ja hain normilinjalle vaan.

     1. Teillä lisää työmäärää varmaan paljon ne firmanperustusjutut ym? Oon nyt toista vuotta koulussa ja uusilla oikeustradenomeilla on ihan erilainen opsi ja nekin joutuu perustaan firmaa niinkun normiliiketaloudessa :D kaikki muuttuu jatkuvasti! oon kyllä tykännyt oikeudesta, kun varsinkaan normiliiketalouden kurssit ei kauheesti kiinnosta :) ei muutaku jaksamista koulunkäyntiin!

      1. jep, sitä juuri! jjjoo mun tuutori mainitsikin että on taas opsit muuttuneet :- D se firmahommeli vie kyllä aikaa, huh, mutta kyl tää tästä!:-) Kiitos kovasti, moikkaa joskus niin tiedän kenen kanssa oon höpötelly internetissä:D hehhss!

 2. Koulu on kyllä kummallisen aikavievää. Mä jotenkin tänään tajusin, että tänä vuonna pitää ehkä tehäkin jotain koulun eteen, kamalasti kaikkia luentoja ja laskareita, missä pitää jopa käydä. Viime vuonna oli niin paljon massaluentoja, että ei niillä edes tarvinnut käydä… Hui, ja mitä ihmettä nämä tälläset 8-18 päivät oikein on?? Onneksi kasin aamuina ekat tunnit on espanjaa, niin tekee sentäs mieli mennä kouluun.

 3. Oho! En tiennytkään että oot kadun toisella puolella opiskelemassa :–) Super! Ja oot ihan oikeassa, että kouluun uppoaa aikaa + tentit + omatoimiset opiskelut +++++ :–D Siinähän se vapaa-aika sitten kevyesti uppoaakin!

 4. tosi kivoja kuvia! tykkään tosi paljo tommosista fisu objektiiveista :)

 5. Oisko sulla antaa jotain vinkkejä miten saada aikaisista aamuherätyksistä siedettävimpiä?

  1. ON! Laita aamutakki sängyn viereen, jotta voit kaivautua siihen lämpimän peiton alta. Juo lasi vettä ja laita puuro keittymään kun menet aamupalalle. Organisointi on se tärkein juttu aamulla! Vaatteet kantsii kans kattoa illalla valmiiksi niin ei tuu kiire ja paniikki niiden kanssa. :-)

   1. anteeks mitä onks sun nimi ida juliana:::DDD!!!!!!!!!!!! tumblrin perusteella siis arvelin ja mietin että ei voooi vai voiko haha mitää ?!?!

     1. SIIS anteeks jos kuvittelit että mun reaktio oli jotenki hämmentyny nimen perusteella, SIIS EI VAAN koska mun toinen nimi on juliaana kans!!!!!!!!!!!! :-D en oo koskaan ennen tienny et jollain ois sama tai melki sama nimi, HAHAA kui hauskaa!!!

        1. joo on tää kyl melekosta:–D
         en oo ikinä kuullu että kellää olis sitä ees toisena nimenä(tai minään)!!

         1. EN MINÄKÄÄ paitsi mun isän isoäidillä!!!:-D sen nimi on kans ollu iida juliaana! IHAN kreisee haha!

 6. Mörs!

  Onks teitsil tost ”New York, I miss you!” kunnon high res kuvaa koneella? Onkos mitään muuta tollassia siistejä kuvia jenkeist? Olis yks tollanen prokkis et pitäis vähän painatattuu parit t-paidat nii kaipaisin vähän ideoita.. jos löytyy ja tottakai myös jos annat luvat käyttää nii olis aika dope

  Thänks

  1. HMmm no siis tuo on paperivalokuva joka on skannattu koneelle! travelling-tagin alta löydät kolme nyc-postausta, joissa olevista kuvista mulla on high res kuvat koneel!

   Mikä paitajutska! Joku tyyliin yks paita vai useempi? :-D Kyllä tästä voidaan keskustella, tell me morrrre