maksimittaa

muoti
21 kommenttia

and in the endless sky

maxi skirt – American Apparel, shirt – Lindex, cardigan – H&M

Väittelin tuossa viime viikolla siitä, sopiiko lyhyille maksihameet ja -mekot. Noh, voinette arvata (tai muistaa) mitä mieltä minä olen! En yleisesti ottaen usko mihinkään pukeutumissääntöihin, koska ne tekisivät elämästäni hivenen hankalampaa, hehee. Rakastan tuota mustaa maksihamettani (siinä määrin missä vaatteita voi rakastaa…), mutta sitä on jokseenkin hankala yhdistellä yläosien suhteen! Alkusyksystä se näytti superhyvältä mokkabikerini kanssa, mutta sen takin käyttö on nyt vähän jäänyt noiden jatkuvien sateiden takia. Parkan ja ketturepun kanssa yhdistelmä on melkoisen luonnonsuojelijahippieräjormakettutyttö, mutta ihan ok sekin, hehs :– D Mieluiten käyttäisin tuota neuletakkien kanssa, mutta neuletakkisäät ovat olleet harmillisen harvassa tänä syksynä, höh!

Nyt teetä, inhoan tätä ikuista sairastamista!!! Ja inhoan ikuista sadetta ja sitä, että on ihan liikaa hommia hoidettavana!!!!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oon himoinnut tollasta samanlaista mustaa maxihametta, mutta vielä en ole löytänyt sitä oikeaa ^^ Tuo näyttää kivalta!

 2. Pöö! Mun oli pakko tulla kertomaan että näin viime yönä unta, että sä vaihdoit blogin nimeks 501 days with Ida, koska sulla oli uusi hieno suunnitelma, että teet vuodessa tasan 501 postausta. Weeeeeeird.. Ei mulla muuta :D

 3. itsekin olen lyhyt kuin ööö… no lyhyt, enkä ole vielä löytänyt itselleni sopivaa maksihametta tai mekkoa, mutta haluanhaluanhaluan sellaisen ! sulle toi sopii mainiosti, ja kun värinä on noin basic-musta, niin tuskinpa se kettureppukaan liiallisia hippifiiliksiä aiheuttaisi :)

  1. No ei, ei pelkän ketturepun kanssa, mutta tuo + maiharitakki + kettureppu + nauhanilkkurit on aika hc!!!:-D toisinaan tosijees, toisinaan ei……

 4. voi että, mulla on ihan täsmälleen sama hame ! tilasin sen xs/s ja vasta tilauksen jälkeen tarkastelin mittataulukkoa, mistä kävi ilmi, että tuo s-koko ei vastaa ihan suomen s-kokoa, mutta onneksi on venyvä vyötärö siinä ! :D yhdistelyongelma on kyllä vähän ongelmallinen täällä suomen ilmastossa. :<

  1. Hahaa, joo, aika pieni xs/s!!:-D yleensä tuommoiset koot on mulle liian isoja, mutta tämä on varsin kipakka tapaus. Ostin omani Tukholmasta niin sain sovitella, enkä edes kummemin pohtinut kokoa silloin.

   No äläpä, mutta onneksi menee ainakin sisätiloissa loistavasti, kun takkia ei tarvita!

 5. Kaunis asu, kaunis sinä. (:
  Toi yhdistelmä on kyllä toimiva ja näyttää mukavalta ja jokseenkin… en tiedä, mutta tulee sellainen pehmeä fiilis. (:
  Sade alkaa vähän kyllä muokin jo ärsyttämään, itse odottelen jotain kaunista syyspäivää, jolloin aurinko paistaa – that’s my thing. (: Ja tekemistä kullakin, ja paljon! :D

 6. Toi tuoli on tosi kivan näköinen, harmi etten itse ehtinyt sinne Ylioppilasteatterin kirpparille. Oulun kaupunginteatterissa oli just saman tyylinen kirppari enkä päässyt sinnekään. Olin just edellisenä viikonloppuna ollut Oulussa. Harmi, kun monesti jää väliin kaikkia kivoja juttuja.