Place your hand in mine I’ll leave when I wanna

muoti
45 kommenttia

skinny lovee

autumn forgives

kånken

 

Hirpsuntirpsun moikkamoi!!

Tämmöisissä vetimissä seikkailin toissapäivänä menemään. Kävin moikkaamassa Lindaa ja Miinaa. Syötiin (pääsin suoraan valmiiseen ruokapöytään, luxusss!!), saatettiin Miinaa bussipysäkille, valokuvailtiin ja sitten makoiltiin Lindan kanssa sängyllä muistelemassa ysiluokkaa ja kultaista vuotta 2007. Mulla on lisääkin hienoja kuvia, mutta koska niitä on niin paljon, niin ajattelin laittaa aluksi vain asukuvat.

Tuo norjalaisvillis pääsi käyttöön tokaa kertaa ja ai että miten lämpöinen ja mukava se onkaan!! Norjalaisvillis on kirpparilöytö ja se maksoi 8,5 euroa, ei laisinkaan paha, sillä se on luonnollisesti 100% villaa! Shortsit ovat Beyond Retrosta, Asoksen parkatakki huudettu ebaysta ja kengät Vagabondin. Mun on jotenkin kotoisin olo tuommoisissa rennoissa vetimissä, eilenkin vähän ahdisti olla nättinä nahkahameessa ja siistissä paidassa. Tämä johtuu syksystä. Syksyisin rentous voittaa ja keväisin alkaa kaivata tyttömäisiä mekkoja ja kaikkia asusteita, kuten polvisukkia ja hattuja – nyt paksujen takkien kanssa ne tuntuvat turhalta kikkailulta. Siksi kesä onkin paras, mutta syksykin melkoisen ihana!!

 

Ps. Blink-182 ROCKSSS teidän pitää kuunnella sitä!!!! NOSTALGIAA Ai ettttäää!! Ei muuta, mo

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos, ja niin on! Ne kun eivät tule kaikilla vastaan ja niistä tulee hyvä mieli, sillä on onnistunut pelastamaan jotain;-)

 1. Huikea kirppislöytö! Tuollaset jotenkin nostalgiset, kauniit ja ennen kaikkea lämpimät neuleet ovat parasta syksyssä :)

 2. Ihana asu! Mukava nähdä välillä rentoa ja rempseää. Paksut villapaidat, rennot kengät, Kånken ja syksyn väriset pitkät takit! Kyllä ne pikkumekot ja rusetit joutaa odotella kevättä. :)

  1. Kiiitos!:-) Minäkin tykkään, rentous on syksyinen juttu :-) Olen samaa mieltä, rusetit ja pikkumekot jäänee nyt kevääseen.

 3. syksy on paras, mutta kun mulle ei ikinä löydy oikean kokoista takkia niin on aina kylmä :–( oon liian mini yhyy.

  1. höhh, elä höpötä!! varppina löytyy, kun tietää mistä etsii :-) petite-puolelta saa ihanan istuvia takkeja ja mulla on pari lastenosaston takkia myös, olen varma että sinäkin löydät sieltä sopivan :-) h&m:n lastenosasto yllättää välillä ihanan positiivisesti ja petite-puoli on loistava ainakin topshopilla ja asoksella!

 4. Voi että, mikä ihanuus asu taas! ♥ Sä sitten osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita. :)

 5. AHAHAAA KYLLÄ!!!! Vihdoinkin joku joka osaa arvostaa Blink-182 :–D En kestä, nostalgiaa tosiaan. Vieläkin hoilataan kavrujen kanssa jokaisissa kotibileissä i miss youta niin että ääntä ei lähe seuraavana aamuna :’) nyyh

  1. IHANA SINÄ!!!!!!! :–DDD niin mekin, ja feeling thissiä ja all the small thingsiä!!!!!!!!! IHAN MAHTAVAAA JESS SOULMATE!!!!!!!!!!

 6. All the small things <3 <3 Hihih parasta.. Hei pakko nyt tiedustella, että mahdoitko vaeltaa hämeenkatua eilisyönä joskus ehkä yhden maissa vai näinkö kenties kaksoisolentosi? :)

  1. hmm joskus puoli kahden aikaan joo ainakin vaelsin lindan kanssa! :–D huii missä kohtaa bongasit……..?! oliks eilen jotkut kemut kun näky kauppislaisia niin kovasti olevan liikenteessä!

   1. Haha, no sitten en nähnyt näkyjä, me oltiin matkalla Bricksistä Fädäriin, että varmaan jossain siinä Bricksin ja keskustorin välimaastossa.. Että jos huomioit porukan, jossa yksi poika ajoi pyörää hiukkasen öhm, epävakaasti, niin mehän siinä oltiin…
    Juu, meillä oli tosiaan pippalot Bricksissä ja porukka sitte hajaantu loppuillasta vähän mihin sattuu. Meijän fuksit oli Approssa töissä, niin me koko tapahtuman järkkärit sitten pidettiin niille palkintobileet, missä ahkerat työntekijät sai ilmasta ruokaa ja juomaa :)

    1. jaajaaajaa, tämä selittää humalassa olevat kauppislaiset!!!! :—D hahaaa. en itseasiassa spotannu, en tiiä mitä oikeen oon tehny kun en havainnut teitä! hölötin varmaan vaan jotain lindulle ja nauroin kaksinkerroin eräälle hauskalle tapahtumalle…….. ::DD hehe

 7. oii noi norjalaisvillapaidat on aivan ihania!! itse löysin amurin kirppikseltä aikoja sitten vaaleanpunaisen norjalaisvillatakin eurolla ja ahh se on ihana<3 ja toi sunkin villis on varsin söpö!!

 8. hahaa just ok, pistin just jennin kanssa siellä saran tupareissa sum41:a soimaan !! in too deep on vaan niin jenkkibilebiisi! ja niin ysiluokka :DD menee samaan syssyyn kun blinkki, en aina erota niitä kun laulajakin on kerta sama niin whatever :–D ps. ihanaaaa toi sun paita namnam ! miksen mä löydä mistään mitään ihanan muhkeaa ja oikeanmallista _villa_paitaa?!?

  1. aaaaiii ihana!!! :—-D into deep on kans tosi diippi!!!ai että :—D hahaha oon ihan fiiliksissä!!!!

   höhh,kantsii käydä kaikilla hurukirpuilla, niistä löytyy paremmin! tosin ne on usein isoja, miesten villiksiä,hmmhh

 9. HAHAH JES!!!!! Blink-182 ahhh All The Small Things on mun karaoke bravuusi kaverin kanssa :—-D aaaaaaina se!

  1. !!!!!!!!! ihanaa!!! :—D miss you lienee mun,tuo all the small things on niiiiin hc stuff mun lauluäänellä ;:;::::Ddfghjkl apuaaa

 10. Mulla on yleensä kyllä nautittuna veressä virtaamassa jotain vettä vahvempaa, joten emmäkään tiiä sen sopivuudesta mun äänelle :–DD pahoittelen sisäisesti aina vain paikkaolijoiden kärsimystä seuraavana aamuna kun muistan, että tuli taas hoilailtua heh

  1. :—DDD ahahhaha no joo!! me tajuttiin youtube-karaoken hauskuus ihan äskettäin ja ens kerralla lauletaan varmana blinkkii!!!

  1. voi kuule, ei olisi!!! se on asennekysymys kuule! sinulla ei ole mitään huolia kuules tuommoisesta!!!!!!!♥