And you say get over here and play a video game

muoti
37 kommenttia

kuvat otti eräs söpö tirppa jonka rulla____laudan kanssa poseerasin varmin ottein!!!!


Holaa kamut!!

Yllänäkyvissä vaatteissa hipsin torstaina teatteriin perheeni kanssa. En ole käyttänyt maksihametta hetkeen, sillä se sopii parhaiten bikertakin kaveriksi. Nahkatakilla ei ole hetkeen pärjännyt, joten luulin, että käytän tuota hametta seuraavan kerran ensi keväänä –  HAH, sitten sain idean! Kaivoin kaapista kylmiä ilmoja odottaneen duffelitakkini ja tadaa, maksihameen käyttöikä piteni puolella vuodella. JEEjee, minä olen tyytyväinen!!! Olen nimittäin käyttänyt sellaista syystakkia, joka menee helmasta hieman pussille, joten se ei sovi pitkän hameen kaveriksi. Moni muukaan takki ei tulisi kysymykseen, mutta tuo suoralinjainen duffeli pelasti! Vitsit on kivaa, kun omasta vaatekaapista tekee ”löytöjä” ja oivaltaa vaatteille uusia käyttötarkoituksia.

Kimalleneule on H&M:stä, maksihame American Apparellilta. Jalassa oli mustat kiilakorolliset saappaat ja huulissa sitä punaista huulipunaa. Tykkäsin asusta kaikessa yksinkertaisuudessaan kovasti! Oli kotoisa olo, vaikka maksihame tuntuikin vielä vuosi sitten tosi hc:lta……

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. noniin, ennen ku mainitsen mitään tosta otsikosta, vois mainita jotain itse postauksestakin.. nätti tukka! hyvä aussie :D ja en ees pysty alottaa ton laudan siisteydestä….. ai mikä on mun lempiväri tällä hetkellä, EI AINAKAAN minttu!! ja sulla todella ammattilaisen asento ja erittäin itsevarma hymy ”älä tipu älä tipu älä tipu”! plus MITÄ! kuin söpön maton bongaangaan taustalta! (kuvat pitää tarkastella ihan läpikotaisin, et sä oo niiden keskipiste you know..) ihan mahtava haha :D

  sitten siihen otsikkoon.. NO CLUE! kyllä harmittaa.. koitan nyt hillitä itseni ja jättää ton googlettamatta, eli annappa mulle joku vinkki! hahaa.

  1. mä olin jo menossa lukemaan (IHAN OIKEESTI) mutta päätin odottaa ehdiks kurkkaa tuon otsikon HAHA >:- D ja ehdithän sää! No hmmm tää on nyt sitten pikkuisen hankala, sillä veikkaan että et välttämättä tunne kyseistä artistia! Saat googlettaa jos nämä vinkit eivät sano mitään: laulaa videopelien lisäksi myös mm. sinisistä farkuista ja hänen musiikkivideonsa ovat aivan saaairaan upeita! Minulle ihan uusi löytö Miljan vinkistä, mutta muistelin, että Spotify suositteli tätä mulle joskus hmmm kuukauden sisällä!

   Ja hahaha, NO NIINPÄ??? Tuo on ihan sairaaaan makee tuo lauta, mut heheheh ei minun ja sen ehk huomaa, buu…. -.- :–((( Ja hahahah, emmalla on vaikka mitä tommoisia juttuja huoneessaan, sillä on tuollaiset aamutossutkin :—DD överisöpöjä, hahaha!

   1. hah, AIKAS törkeetä syyttä MUA sun opiskelumotivaation puutteesta! :D mitä jos en olis kommentoinu niin nopeesti, olisit odotellu tunnin koneella, mitä! ja nyt siis, ei hitto mikä sattuma! eilen bongasin ekaa kertaa lana del rayn nimen paristaki eri paikkaa, olisko ollu facebookista tai jostain, ja painoin nimen mieleen tyyliin ”tota pitää muistaa kuunnella”!!! ihan oikeesti, mikä sattuma :D hyvältähän tää kuulostaa, ja oot oikeessa noiden videoiden suhteen! kuuuul.

    joo kyllä sen huomas ettei taida sun olla, ja illuusiota vahvisti myös se, että kirjotit ettei se oo sun…… :D mun marimekon tossut vaikuttaa nyt tooodella tylsiltä! :D

    1. >:—DDD IHAN OK HAhahahahh!!!

     Ja heiii ihan superia!! Ihastuttavaa miten yhteen meidän musiikkimaku näyttäis menevän, kreisii kivaa, ilmankos pompittiin lähekkäin Flowssa! Kuuntele kuuntele, minä oon ihan innoissani tästä, kaunista ja voimallista jotenkin.

     HAhaha, niinpä!:-D itsehän aloin itkee kun kokeilin ekan kerran rulla___luistimii!!!!! ja mun leoparditossut on SUPERlame…….tosin ne tais lentää roskiin jo, kun olivat niin nuhjuiset, joten nyt jotkut supacutet tilalle pleazzzee??

     1. ihan hullua, ollaan varmasti toisistamme erotetut kaksoset tai jotain!! eihän tälle muuta syytä keksi… :D rullaluistimet, hrr, ei oo kyllä niistä yksiikään hyviä kokemuksia.. :D not for me!
      joo mäki aina päiväkodissa katon ihan kateellisena lasten leijonatossuja sun muita, mäki haluun semmoset mis on jonku eläimen pää you know! :D

      1. SIIS meidän on pakko olla, tuntuu nyt ihan siltä!!!!:—-D jooo, hahahahah kelpais mullekin jotkut ihan kreisit……..!! tai söpöt :-D ei mitää liian pelottavii hehehzz

 2. Siis _mitä_ sä olet tehnyt sun jo ennestäänkin aivan ihanille hiuksillesi! Ne on nyt vain vielä ihanammat! Huoh. Toivon tuollaiset joululahjaksi.

  1. Hahaa, voi ihana Kirsi!♥ Lupaan paljastaa lisätietoja reilun viikon kuluttua ;–) Nuo voit todellakin pyytää joululahjaksi, lupaan että se onnistuu! Pysy kuulolla!!!

 3. oi voi ku ihanat noi hiukset ja vaatteet kanssa!
  pakko mainita että aloin vihdoin kattomaan How I met your motheria ku olit sitä niin hehkuttanu ja se onki aivan mahtava!! olin jostain syystä tosi epäluuloinen sen hyvyydestä ku en oo pitkään aikaan löytäny mitään uutta hyvää sarjaa. nyt oon kahessa päivässä kattonu ekan kauden ja vielä on ihanan paljon katottavaa jäljellä. Kiitti siis vinkkauksesta:-)

  1. Voi kiiiitos kiltti!:–)
   Ja hei, ihan loistavaa!! Itsekin löysin tuon sarjan aikoinaan muiden hehkutuksen kautta ja oiii että minä tykkään. On kivaa kun voi jakaa omia lemppareita muiden tietoisuuteen, jeeea!!

 4. siis APUA!! mä vaan haukon henkeä kun oot niin sairaan upee kisuliini :’)
  haha, mut siis mullakin on maksihameongelma. pari kivaa maksia on näyttäneet hyvältä sellasen lyhyen hiukan just bikermaisen ”tuulitakin” kanssa mut nyt mulla ei oo talveks kun villakangastakki, joka ulottuu puolireiteen = no-no, superpaksu untsikkamainen takki = no-no ja sit yks ikivanha, lyhyehkö RUUDULLINEN duffelitakki, joka sekin on kuitenki varmaa liian pitkä. mnnääähh eikä tosiaan oo varaa ostaa enää uutta takkia tälle talvelle ainakaan:-D
  toisaalta jos vaikka baariin haluu laittaa ni siinä nyt ei kai oo väliä miltä näyttää kävelymatkalla klubille, mut mihinkään edustustilaisuuteen noita sit ei oikein voi yhdistää, jos pitäs olla hienona ulkotamineissakin. huhee sepustus. MAU! ihanaa viikonloppua<3

  1. Voi apuaaa, nyt minä istun monttu auki kaikista kivoista sanoista!!<3 kiitos ihana Eve, olen otettu :'–)

   No niinpää!! Minulla oli sama ongelma, mutta kuules, minun takkini ylettyy kans pepun yli ja silti se näyttää ihan passelilta! Eikä sillä tosiaan ole väliä, minkä takin kanssa baariin käppäilee, mutta niin, muissa jutuissa joutuukin sit vähän miettiä. Mulla ongelmallisinta oli syystakkien kanssa, mikään niistä ei käynyt, paitsi se kippana biker jossa tulee kylmä jos ei oo yli +10 !!!!!!

   Ihanaa wiikendii sinullekin parhaus!!!<3 kirjoitan pian, oon jo tosi pitkällä, kerranki!:- D

 5. Jokseenkin hämmentävää, mutta tämän postauksen kuvaa katsellessani mieleen tuli nanosekunnissa kreikkalainen jumalatar :O Nyt en saa tätä mielikuvaa pois päästäni :-D Ei siinä mitään, oot mielettömän kaunis.

  ..En nyt osaa ilmaista itseäni oikein, kommenttini kuulostaa vähän vittuilulta :-( Eli tiivistetysti: OOT UPEA.

 6. ihana toi neule, sopii tosi kivast ton maksin kaa:D
  ite oon etsiskelly jo pitkään omaa maksihametta, mut ei vaa oo tullu vastaan:( ehkä viel joskus:D:DNiin ja sun blogi on ihan mun lemppari!!Jatka samaan malliin:D

 7. Voi ootpas kivannäköinen ja wow sun tuccas!!! Ihanat tommosen huolittelemattoman näköset kiharat, tosi kivat! :–) Onks toi kimalleneule vanha vai uusi, näyttää sekin kivalta!

  1. Voi kiitos kiltti!:–))
   Kimalleneule on upouusi, se on jotenkin hassu kun se on niiin mua vaikken heti aatellu :-D ja jep, kiitos, tykkään kiharoista kanssa kun ne ei oo liian täydelliset!

 8. Damn, yritän täällä kuvitella, miltä asu näyttää kun sitä on kovasti kivaksi kommentoitu. Maksihame ja kimallus kyllä kuulostaa siltä, ettei kamalan vikaan voi mennä. Porukoiden loistonetti (tai vaihtoehtoisesti oma vanha kakkaläppäri) ei suostu yhteistyöhön, eikä siis näytä kuvia. Tää on muutenkin ihan superhidas, me no likey…

  1. Voi ei:- D tuo on vielä lookbookin kautta tuo kuva niin ei varmaan lataa yhtä nopee ku flickr-kuvat, boo!!

   1. Jee nyt näkyy!! Minä tyhmä ajattelin selviäväni yhden viikonlopun ilman konetta ja jätin oman läppärin kotiin. En ollu yhtään valmistautunu, et kotikotona ainut toimiva kone on veljen, ja sille ei oo pääsyä kamalan salasanamuurin yli. Että vanhalla rämällä sitte dataillaan, varmaan tunnin latasin muutamaa kuvaa kamerasta koneelle :S. Oon niin innostunut mun uudesta hattusäilytysjärjestelmästä, että pakko laittaa siitä kuvia netin syövereihin, vaikka kuin on hidas kone :)

     1. Hyi en ees haluu miettiä. En tajua, miten muka pärjäsin tällä rämäkoneella läpi lukion :)