AUSSIE BLOG AWARDS

lifestyle, muoti
8 kommenttia

aussie blog awards ida

Iiks, minut on valittu ehdolle Aussien ja Trendin Blog Awardseihin! Hihiii, blogini on ehdolla sekä Aussome and Unique -kategoriassa (jonka voittajan valitsee tuomaristo), että Reader’s Choice -kategoriassa, jonka voittajan valitsee lukijat. TE voitte käydä äänestämässä tätä höpötysblogia täällä, mikäli tykkäätte, hihii! Tuntuupa kivalta olla ehdolla tämmöisessä, varsinkin kun muut kilpailuun nimetyt bloggaajasiskot pitävät aikasmoisen kovatasoisia blogeja. Odotan tuota gaalaa innolla, sillä on vielä monia bloggaajia joita en ole tavannut kasvokkain. :—) Teidän äänestäjien kesken muuten arvotaan tuotepalkintojen ja Trendin vuosikertojen lisäksi lippuja tuonne gaalaan! Melkoisen mahetsua, en malta odottaa – on superia päästä treffailemaan kivoja tyyppejä!!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. minun ääni lähtipähti pärähti blogillesi ja nyt toivon sormet ja varpaat ja silmät ristissä kovasti että voitat, koska olet parhain!:3

 2. meinas tulla tossa valinnanvaikeus, liikaa blogeja ehdolla! olin nyt kuitenkin kiva ja annoin ääneni siiinuullee, älä kerro peetalle… :( äänet meni 51-49 teiän kohdalla! että lykkyä tykö :D

  1. EN KERRO!!!!!!!!!!!!!!!!! toiv se ei löydä tänne ite………….. ei se ehk ku kerta kommentoi jo aiemmin toho??????? Olis aika rankkaa jos löytäis………………… ihan kiva et sain sun äänen, veikkaan että peeta vetää kyllä aika monta enemmän ku mä hahah!;-D ET KIITTI VAA ♥___♥

   1. huomaaks alan villiintyy hymyiöidenkin käytössä…… olen aiemmin pitänyt tämän piirteeni poissa blogista!! vaikka oonki hymiömaisteri::))))

    1. no sitä mäki aattelin, ettei se nyt enää tänne tuu käymää!!! jep, en enää kyl kehtais komsuilla sille sitte… petturi jne… =( haha, must tuntuu et voitatte molemmat!! (huomasitko, aika diplomaattinen vastaus! eiku en kyllä oikiasti tiiä, hyviä ootte molemmat!) nonni, nyt sit sun sisäinen hymiömaisteri (luin eka monsteri..) on released!! uusimmassa postauksessa varsinkin hahahaa.. :D