Hyvä perusripsiväri

kauneus
31 kommenttia

lumene natural code ripsiväri

kuva: lumene

lumene ripsiväri

lumene natural code ripsiväri 2

Vanha ripsari meni ja loppui, mutta onneksi laatikon kätköistä löytyi Lumenelta aiemmin testiin saamani Natural Coden ripsiväri. Natural Coden Eye Dramatizer Dual Booster -ripsiväri lupaa tuuheuttaa, mutta minusta tuo myöskin erottelee kivasti kun avaa putelin kakkoskorkkia kiertämällä. Ripsivärin voi siis avata kahdesta eri kohdasta – kun kakkoskorkin vääntää auki, saa luonnolliset arkiripset ja ykköskorkin avaamalla tuuheammat juhlaripset. Olen pitäytynyt tuolla arkitasolla, sillä erona noiden korkkien välillä on se, että kakkoskorkin avatessa harjaan tarttuu enemmän väriä – jolloin ainakin minun on hankala levittää sitä ripsiini sotkematta luomia. Arkiripset riittävät minulle vallan mainiosti! Jos joku kaipaa edullista (Sokoksen Kauneuden Verkkokaupassa hintaa näytti olevan 10,90€) arkiripsiväriä, niin tässä olisi potentiaalinen vaihtoehto. Palaan kyllä miltei aina vanhaan lemppariini, mutta se on samaisen verkkokaupankin sivuilla seitsemän euroa kalliimpi, joten pidän tämän mielessä jos tulee rahapula….. Miten musta tuntuu että ripsivärit ovat superkalliita nykyisin, muistan kun joskus yläasteella kaksikymppiä maksanut Kanebo oli todellista luksusta verrattuna kahdeksan euron Lumeneen!:- D Miksi mä muistan tämmöisiä, sopii kysyä. Onko teillä mielessä muita edullisia arkiripsareita? Minulle edullisuus meinaa alle kahtakymppiä, mielellään alle viittätoista euroa!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oma suosikki-perusripsarini on Yves Rocherin Couleurs Nature -niminen tuuheuttava ripsiväri. Ihan uuden ripsarin kanssa väriä tulee ehkä ainakin omasta mielestäni liikaa (kai se on sitä tuuheuttamista) mutta muuten ei ole ollut valittamista, erityisesti tykkään siitä että mielestäni tämä ripsari ei juurikaan varise ja se on kuitenkin paljon helpompi illalla pestä pois kuin vedenkestävät ripsarit.

  1. oh, en ookaan testannu yhtäkään yves rocherin ripsaria? :-O Mutta tuokin kuulostaa hyvältä! Lienee aika käyttäjäkohtaista miten väri pysyy, mutta oon huomannut että pari muuta lähiaikoina testaamaani maskaraa varisee tosi nopee!

  1. Oooh lalaa, hei tuo kuulostaa oikeasti hyvältä diililtä! Vaikka olen muuten testaillut luonnonkosmetiikkaa aika paljonkin, niin ripsivärejä ja huulipunia en ole. Pitääpä pitää mielessä, tuo on tosi hyvän hintainenkin. Kiitos vinkistä!:– )

 2. Oon tykännyt Rimmelin Lash Acceleratorista (mainoskampanjassa Zooey Deschanel♥, jonka vuoksi tuota joskus edes kokeilin). Sillä saa pitkät ja nätit ripset ilman, että näyttää liian tällätyltä. Ja hintaa on 11,90e !!
  ps. Oot kaunis♥

  1. OOh joo, muistaakseni Rimmelin se violetissa putelissa oleva ainakin oli toimiva perusmaskara myöskin!:-D Hihii, ja joo, kampanjakasvo on kyllä melkoinen, vaikkei kuvissa näyttänytkään itseltään…

 3. Tuosta Natural Coden perusripsiväristä oon tykänny (se suht saman näköinen kuin tuo kaksipäinen) ja sitä käyttää monet kaverinikin. Nyt käytössä kuitenkin Mischichin X-rated, mutta tuon loputtua taidan palata Lumeneen.

  Meikkien hinnat on minusta muutenkin nousseet ihan älyttömästi; joskus muidoin Lorealin lempimeikkivoiteeni sai n.12eurolla, mutta nykyään se maksaa jo yli 18e;(

  1. Ooh joo, se on varmaan hyvää kanssa, voi olla ettei noissa ole eroa kuin harjoissa ja korkeissa. :–) Mschicn X-rated oli muuten ihan saaaaaairaan hyvä, mutta se varisi mulla päivän mittaan ikävästi höh :-( se oli niin tuuheuttava ähähhsss

   Huh huh niinpä!!!

 4. tykkaan Lumenen Natural Code-sarjasta tosi paljon, mutta en oo tota ripsaria viela testannu. Ens kerralla kun oon suomessa, ostan kylla ton:)

  Talla hetkella mulla on kaytossa samasta sarjasta meikkivoide, mineraalipuuteri ja pari huulipunaa. Kaikki ihan lemppareita.

  1. Uu, suosittelen!:–) arkeen superi!

   Ooh, onko huulipunissa paljon pigmenttiä? Kiinnostais kovin!!

 5. ha törkeätä että lumenellakin on tuollainen kaksiosainen ripsiväri! itsehän käytän saman tyylistä ripsaria,mutta vain rimmeliltä. No joo,eihän se tuskin mikään patentoitu idea ole,mutta silti : D

  1. Heheheheh, en millään jaksa uskoa että rimmel tai lumene olisivat ainoat joilla tuollainen maskara on :—-D

 6. LOREAL VOLUME MILLION LASHES -ripsiväri on paras ripsiväri kaikista kokeilemistani. Se on n. 18euron luokkaa sokoksella joka on laadun suhteen todella edullinen!! Suosittelen:)!

  1. Tuo on kyllä hyvä, mutta jo vähän hintavampi oikeastaan. Edullisuus on minulle lähempänä kymppiä kuin kahtaakymppiä mutta ajattelin ostaa tuon sokoksen 3 +1 -päiviltä ;–)

 7. Ei liity nyt mitenkään asiaan, mutta sulla on ihan hirveen söpöt poskipäät!! :)

 8. Tosi vaikeaa muuten löytää hyvää ripsaria, se on ihan totta! Niinpä hommasin ripsipidennykset ja ne on aina nättinä ja niin helpot, eikä tarvitse joka päivä ripsaria laittaa ja sit pestä aina iltaisin pois ;D

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  1. Äläpä!:-D mutta siis eeeeei eiii ripsenpidennyksiä minulle, se on poissuljettu vaihtoehto se :– D

 9. Itsekkin olen miettinyt tuota ripsivärien kallistuneita hintoja, miten joku lorealin ripsari maksaa 18€? Kuka maksaa siitä niin paljon? Tuota Lumenen riparia en ole kokeillut, mutta tuo kaksi vaihtoehtoa kuulostaa ihan hyvältä!

  1. Totta, on kyllä melkoisen kallista, mutta toisaalta ei se ero loppujen lopuksi niin suuri ole johonkin viidentoista euron maskaraan. Oma kipuraja huitelee kolmessakympissä mutta toisaalta tuolla summalla ostan ripsarin kerran vuodessa :— D

 10. mut eihän sulla melkein edes näy ripsiä tossa kuvassa? :D

  1. :–D nooo joo tarkennus on kyllä jossain muualla missä pitäis, mutta kyllä tuosta silti näkkeeee!

 11. Kioskintätiii! :)

  Mä käytän Oriflamen wonder lash -mascaraa; ’pidentävä, tuuheuttava & erotteleva’.
  Oli juhannuksena ja joulukuussa ihan n.4-5 €lla tarjouksessa, josta oonkin hamstrannut niitä. Normi ovh taitaa olla 15 €:n luokkaa.

  Todellakin suosittelen!

 12. Variseeko toi yhtään päivän aikana? Mul on yleensä ripsarien kanssa se ongelma et ne varisee rumasti ripsien alle

  1. Ei varise, mutta jos oon hikijumpassa niin vähän leviää alaluomille – mutta niinpä ne melkein kaikki oikeasti. Tää on kyllä varmaan hyvinkin käyttäjästä kiinni :-)

 13. mikä ton tekstin nimi on mikä on sulla tossa bannerissa ja jossain postauksissaki ollu? :)

 14. Mulla on precision mascara isadorilta. sen harja on aika pieni mutta se ylettää jokaselle ripselle. eikä paakkujakaan tule hirveästi. makso 16 euroa (?) ja siitä sai kaupan päälle isadoran oman meikinpuhdistus aineen! ja sitä vielä että olen kovasti miettinyt miten olet tehnyt tuon bannerin?

 15. Miekään en kyllä mielellään maksa yli 13e ripsiväristä, käytän kuitenkin kohtuu harvoin sitä ja suurin osa siitä ripsiväristä kuivuu purkin sisälle. Sulla on ihanat kasvonpiirteet, tulee jotenkin kivasti esille tuossa tokassa kuvassa!