ziiiiiippadaaappa diippaduuu

lifestyle, muoti, ruoka
32 kommenttia

Törötitörö! Nyt seuraa semmoinen postaus, jossa ei ole kuvien puolesta mitään uutta niille, jotka seurailevat mua Instagrammissa – pahoittelen! :- D

#new #leather #loafers, i'm in love!

Minun uudet kesäkenkäni, nämä jalassa kesästä tulee takuulla kiva seikkailukesä! Pidin noita jo yhden päivän sisällä siivotessani ja viedessäni tavaroita ullakolle, tuntuvat kivoilta!! En malta odottaa sellaisia kelejä että saan kuljeskella käärityissä lahkeissa ja paljaissa nilkoissa, aiiiiii että. Romantisoin kevättä ihan hirmuisesti mielessäni!

#cafegopal #tampere herkkuhetki parhaan kaipsulin kanssa!! #itwasgood #cake #icetea

Mää yhen Kaipsulin kaa treffeillä, Kuninkaankadun Cafe Gopalissa nimittäin! Sieltä saa hyvää ruokaa ja hyviä kakkuja, testasimme sen sekä perjantaina että maanantaina, hah. Sori vaan Kaiffari, en kertonu sulle että otin susta kuvan……. Hurukuvaukseen kuuluu näet olennaisena osana salakuvailu!!! (Reppu ei oo Kaisan, aattelin vaan kertoo…..)

#shoes #legs #fromwhereimstanding #tights #vagabond #suede #flatforms

Kevät oli täällä hetken ennen kuin tiet täyttyi taas jostain kurasta……. Mutta ei siitä sen enempää, keskitytään mun hienoihin kenkiin ja siihen että kyllä se kevät sieltä kohta tulloo. Nuo läskipohjat on ihan best, mulla on nyt parit niin koolit kengät että välillä  on ongelmia päättää mitkä kolmesta kivasta kenkäparista valkkaan jalkaani.

Oopsie i totally forgot this #weekday #coat !!

Mua nauratti ihan hirveästi kun hoksasin, että mulla roikkuu eteisen naulakossa iskemätön takki :–D Olen aina ollut se, joka on puhissut päätään pudistellen niille tyypeille joilta löytyy kaapeista kasoittain korkkaamattomia vaatteita, ja nyt löysin tämän…… No, se on eka, antakaa anteeksi. Ostin sen viime syksynä (Juulian kanssa yhtä aikaa, ollaan takkisamiksia?;–D) ja se sitten aivan unohtui kovien pakkasten saapuessa. Tilanne korjattu, takki on päässyt ulkoilemaan pari kertaa! Se on mukavan suuri, näätte sen varmasti päälläkin joku kerta.

Melkein voisi kevääksi luulla!! #almost #spring #boots #fromwhereimstanding #melodica

Oioijoi, varsin kenkäpainotteista näemmä! Tässä ovat yhdet niistä kivoista kengistä, jotka sopivat tähän vuodenaikaan. Ostin nämä syksyllä Aleksi13:n muuttomyynnistä. Maksoin näistä kakskyt egee joka on mielestäni varsin oiva summa, kun kyseessä on nahkaiset maiharit. Victory!!!!!! Voisin kyllä koettaa huoltaa nuo pian, kaipaavat kenkälankkia kipeästi.

#spring #tampere #street #finland #sunny #sun

Aurinkoinen Tampere, olet joskus ihan kiva. Niin kuin vaikka nyt viime päivinä olet ollut ja veikkaan että mitä pidemmälle kevättä mennään, niin sitä enemmän pidän sinusta. Hyvinä päivinä saat anteeksi Fat Ladyn, littaan astutut feikkiuggit (joita on enemmän täällä kuin Itä-Helsinki – Espoo -akselilla, TODISTETTU JUTTU), harmaat talot, kivojen ruokapaikkojen vähäisyyden ja tylyt bussikuskit. Pus pus!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihanat kengät nuo ensimmäiset! mäkin tarviin seikkailukengät, mistä ne on :)

 2. Voiks siellä oikeesti olla enemmän littaan astuttuja feikkiuggeja???? onko se mahdollista, woaah!

 3. Seikkailukengät!! ihanat! Haaa, milloin sun blogistas on tullut näin hillittömän hauskaa luettavaa :–D naureskelen aina sun sanavalinnoille ja jutuille, hyvähyvä! Oikeestaan yks harvoista blogeista missä en varmaan koskaan skrollaa tekstin ohi heehee :–)

 4. Mä oon ihan vähän nyt kateellinen sun kenkäkokoelmasta, kun mulla lähti tänne vaihtoon mukaan vaan yhet maiharit/nilkkurit/mitkä-lie-onkaan, converset, ballerinat ja korot. En osaa elää 4:llä kenkäparilla :D Hahah eiku onhan mulla sittenki vielä ihan noi juoksulenkkarit :D

  1. voi raasu :–D toi on supertylsää, ehkä löydät sieltä jotkut kivat?! kolmet kivat kengät arkikäyttöön on kyllä melko passeli määrä mielestäni.

 5. oijoi, ihania kenkiä! löysin just viime viikolla samantyyliset kuin nuo ekan kuvan kengät niin kirppikseltä ja vaikka ne oli suht hintavat käytetyiksi niin ne oli vaan PAKKO hankkia :–D ja hei, ne oli sentään leviksen kengät! :O en kyllä oo aiemmin tienny että levi’s tekee/on tehnyt myös kenkiä, mutta aina oppii uutta :D

  haha eiih, nyt alan ihan varmaan bongailemaan uggeja, aiemmin en oo hirveesti kiinnittäny huomiota :-D

  aaa, seikkailujen kesä, tule jo!!

  1. OI luoja, kirppikseltä?!?!?! :-D mä oon ettiny koko talven kirppareilta tommosia eikä oo tullu vastaan kuin ihan parit vaan! muutkin ovat siis olleet liikkeellä…. LEVIKSET nojooo?!?!? onneksi hommasit!

   D:D:D ehkä niitä ei näy enää, sillon oli pakkasta ihan kunnolla kun teimme tuota vertailuu kamun kanssa :- D mutta voitin kyllä ihan kirkkaasti tampere-lukemilla, voin kertoo että koskari oli aikamoisen hyvä kytispaikka! ja uggit hengas porukoissa.

   TULE JO TULEEE TULEEEE ME ROOSAN KAA HUUDETAAAN KESÄ HOIII

 6. huuiiii onko siellä littaan astuttuja feikkiuggeja D: oon tulossa sinne opiskelemaan ja nyt alkoi ihan jännittää :o

  1. :D:D:D::DD GOOD LUCK ei vaineskaa, on ainakin helppo erottua ;););)) ja keski-ikä littaan astutuiden feikkiuggien keskuudessa lähenteli ehkä 16v? no baadddd

 7. IDA, IKÄVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!! Oot ihana! <3__<3

  Minäki olen mielessäni romantisoinut ensi kesän. Mehän seikkaillaan!!! Ai että kun odotan että päsen Tampereelle. Onhan se ruma, mutta se on koti. Ja Pispalassa, Pyynikillä ja Kaupissa voin muistuttaa itselleni että on siellä hienojakin paikkoja. Mc_Mane tietää: "Sä et tiedä mistä puhut/jos puhut Tampereesta paskaa/
  joka kunnon äijä sekä gimma/tätä mestaa rakastaa/
  helmiterassit/sekä helmee safkaa/
  käy siis myötätuuleen/äläkä Tamperetta vastaan/"

  Että silleen!! Pasuunaan ei kuitenkaan mennä.

  1. MIIINA, SINUA KANSSA, SÄKIN OOT!!!!! <33_____<33

   JA mehän seikkaillaan!! Tästä kesästä tulee vielä viime kesääkin kivempi, joka sekin oli melkoisen kiva se! On täällä noiden lisäksi mm. Klubi, Ruma, Amurin kirppis, Cafe Europa, kivoja ekokauppoja, näsinkalliot, Ojakatu……

   Joo, EI pasuunaan. Sovittu.

 8. Hahaa, yhdyn kanssasi linttaan astutut uggit-fat lady-harmaat talot-ruokapaikkojen vähäisyys -listaan! Mutta bussikuskeista mun pitää olla eri mieltä: oon törmännyt muutamiin niin mahtaviin yksilöihin, että ne nuivemmatkaan ei enää haittaa. Esim. yhtenä aamuna yksi kuski jaksoi huutaa koko matkan sisään astuville ihmisille täyteen ääneen ’hyvää huomenta!’ (kuului selvästi bussin perälle asti) niin, että kaikki ovesta astuneet matkaajatkin havahtuivat ja tajusivat vastata jotain. Ja aika moni hymyili :) Ja muitakin tosi elämän bussikuskisankareita löytyy!

  1. Ihana sinä :- D Ja kuule, mä olen ollut tuon saman bussikuskin kyydissä myöskin!!! Se oli ihan mahdottoman hauska, hymyilytti itseänikin. Viime viikolla olin niin äkäisen kyskin kyydissä että ehkä vähän yleistin tarpeettomasti tuossa hups.

 9. Hahaa todellakin takkisamikset! :D Me oltiin hirveen fiiliksissä kun tehtiin niiiin hyvät löydöt! No oon mäkin mun takkia käyttänyt pari kertaa, ei se mua oikein imartele joten se on visusti sunnuntaikäytössä.. :D Mutta hei mieti miten me säästettiin yli satanen!!!

  1. HAhahah apuuuu, naurattaa, HYVÄ SÄÄSTÖ!!!:-D Eeh, tällä hetkellä takille on kertynyt sen verran käyttöä että yhden käytön hinnaksi on muodostunut 5e, että ei kovin paha vaikka ei tuota oo hirveesti vielä pidetty :- D EEehh….

 10. Noi sukkikset tossa pyöreessä kuvassa on (kai) mun ihan lempparisukkikset ikinä! Hamstraan niitä aina ku löydän H&M:stä, ku niitä aina välillä on siel ja sit taas ei, ja ku sukkikset aina sit repee…… :DD

  1. ON ne ne, mäkin oon hamstrannu, noi on kolmannet!:-D kantsii pestä käsin, kestävät siten pidempään – mulla tuli pesukoneessa reikiä noihin höhH:-(

 11. Millä ohjelmalla muokkaat noita instagramkuvia tollasiksi pyöreiksi? Vai teetkö eka koneella ja sitte vai iPhonellas? :—)