there must be someone telling a lie

kauneus, lifestyle, ruoka
34 kommenttia

yours

Moroti moroo!
Mulle kuuluu hyvää! Viime viikolla pelkäsin vähän että tulisin kipeäksi, mutta valkosipulitankkaus ja iltateet hunajalla karkottivat pöpöt loitommalle. Viime viikolla mun luonani vieraili myös kaksi melkoisen villiä tyyppiä jotka toivat mulle tulleessaan tulppaaneja ja muotilehtiä, oi että, kylläpä taasen hemmoteltiin, ihanat! <3 Mun luona vieraillessa webbikamera ja minipiano ovat ne kovimmat jutut, alla yksi aikaansaannoksistamme.

Sain myöskin aivan ihastuttavaa postia MSCHIC:ltä! Vitsit miten olen tykännyt tästä pienimuotoisesta yhteistyöstämme – yhteydenpito on hurjan sujuvaa ja kivaa, kaikki testituotteet ovat olleet ajatuksella minulle valittuja ja tulleet ehjinä perille söpöihin silkkipapereihin käärittyinä. Minä tiedän mistä ostan jatkossa huulipunani ja mineraalimeikkini – ja nyt myös kulmavärin! Ilahduin suunnattomasti kun huomasin että pari työkaveriakin oli testaillut MSCHIC:n meikkipohjia ja vaihtanut niihin. Mä käytän kaikkia noita mun pohjien rippeitä sekaisin, mutta MSCHIC:n pohja on se, joka kulkee aina mukana käsilaukussa kun sitä on niin paljon helpompi lisätä mitä noita muita.

MSCHIC uutuudet

Tuo kuvassa näkyvä kolmivärinen paletti on kulmaväritrio, jossa on kahden kulmavärin lisäksi korostusväri kulmaluulle. Omani on sävyltään Brow Powder Blonde ja tuo tummempi sävy on täydellinen kulmilleni. Värjään kulmani kerran kuussa tai kahdessa, mutta tuota tummempaa kulmaväriä käyttämällä saan näistä skarpimmat ja selkeämmät värjäilyjen välillä. Pari kuvaa alempaa voi kurkata miltä väri näyttää käytännössä! Täytyy muuten sanoa, että mulla ei ole koskaan ollut näin hyvää kulmavärisivellintä! Mulla on ollut aiemmin jokin Prismasta ostettu perussuti ja Everyday Mineralsin suti, mutta kumpikaan eivät yllä tämän tasolle  – tämä on juuri sopivan pehmeä olematta semmoinen löperö! Edm:n sudit ovat kyllä muuten olleet ihan loistavia mineraalimeikeille, olen käyttänyt niitä myös MSCHIC:n meikkipohjien levittämiseen.

mschic highlighter

Highlighterit ja shading powderit eli korostus- ja varjostusvärit ovat mulle ihan täysin uusi juttu! Onneksi on meikkiblogeja joita selailemalla selvitin, että näitä käytetään kasvojen korostukseen. Tai no, sen ehkä tiesinkin, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten ja minne näitä kuuluisi sutia ennen kuin opiskelin asiaa! Tuota vaaleaa Baked Highlighter Powderia olen käyttänyt kulmaluulle (olettaakseni se on sama mitä tuossa kulmaväritriossa?), poskipäille ja aavistuksen nenänvarteen. Tummempaa Baked Shading Powderia olen käyttänyt aurinkopuuterin tavoin. Vaikka tuo Shading Powder näyttää aika tummalta kuvissa, se on sopiva munkin vaalealle hipiälleni kunhan vain malttaa sutia sitä ainoastaan aavistuksen verran. Ajattelin raportoida näistä lisää kunhan pääsen kunnolla vauhtiin näiden testailuissa, alla kummiskin kuva jossa muikistelen teille korostusvärit ja kulmavärit naamassani, haha! Jos oon ymmärtänyt näiden käyttötarkoituksen ihan väärin, niin saa antaa vinkkejä…..

meitsi (on räppäri)

kuninkaallinen aamupala

Mmmhh hitaat aamut, auringonpaiste ja kunnolliset aamupalat, ai että, onko parempaa tapaa aloittaa päivä (tai iltapäivä….. äidin mielestä on kyseenalaista heräillä siinä puoli kahden aikoihin….. mut hei se oli tämä kesäaikaan siirtyminen?!?!)?

herkkukeittoa ja ivana helsingin servetit

Hahaa, no kyllä herkkulounaskin on ihan menettelevä juttu, mutta aamupala on se tärkein. Söin eilen toissapäiväistä kookoschilinuudeliparsakaalipapu -keittoa jonka ohjeen ajattelin jakaa teille tässä piakkoin. Huippumaukasta, joskin aika tulista! Hihii nuo Ivana Helsinki <3 Pirkka -servetit ovat melkoisen kivoja muutes, piristävät kattausta melkoisesti eivätkä maksaneet paljoa.

Mitäs teille kuuluu tyypit? :–)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuinka riittoisia nuo MSCHIC:n mineraalimeikkipohjat on? Olen käyttänyt Everyday Mineralsia useamman vuoden ja vähän kutkuttaisi kokeilla jotain uutta. Hintaa MSCHIC:n tuotteilla on enemmän, mutta vaikuttaisi aika potentiaaliselta vaihtoehdolta laadun suhteen (ainakin saman merkin huulipunista ja rajauskynistä olen tykännyt tosi paljon!) Osaatko arvioida kauanko yksi mineraalipohja voisi arkikäytössä kestää?

  1. Mun omassa käytössäni en ole huomannut suuria kulumisen merkkejä! Oon käyttänyt kahtaa pohjaa sekaisin vanhojen edm:ien kanssa, joten ihan sellaista selkeää vastausta en osaa antaa :–( concoction -hannalla tuo kului tosi nopsaa mutta kommenttiboksissa oli keskustelua siihen suuntaan, että muilla ei ollut kulunut samalla tahdilla.

   Laatu on minustakin tosi hyvää, näissä, punissa, kulmavärissä ja poskipunassa ainakin, joten sen puolesta voin suositella, mutta riittävyydestä ei ole vielä mitään selkeää sanottavaa, pahoittelen!

 2. hitto näitä sun astiakuvia, ei saa (lopettaa niiden postaamista)! siirtolapuutarhakuppien ja oivalautasten lisäksi himoan nyt myös noita myslikulhoja… joko joulupukille saa kirjottaa??

 3. hahaa, mulla on maljakkokäytössä tommonen täysin samanlainen karahvi!!! (oletan, että se on ikeasta?! :DDD) tai no siis, kröhöm, tosiasiassa siinä ei _vielä_ ole ollut kukkia, mutta ajatuksissa on ollut niitä hankkia! noin pari kuukautta ainakin, milloinkohan saisi aikaiseksi, eh…. :DD

  ja eikös aamupala kello kahdelta ole ihan hyväksyttävää jos sitä kutsuu brunssiksi??!! kun se on niin cooliakin, harrastaa brunsseja nääs! :-)))

  ja hitsi, bongasin noita samoja servettejä viikonloppuna kaupassa mutten tajunnu ostaa, pitääpä muistaa seuraavalla kerralla :DD

  muttajooo, elämä on kivaa! :——-)

  ps. paitsi, pakko sanoo, että hieman petyin mschicin meikkipohjan riittoisuuteen! mutta se on muuten niin täydellinen että pakko siinä on pysyä :-) mutta toisaalta, jos vertailukohtana onkin ollut semmoset ”oikeet” mineraalijauheet jotka kestää ikuisuuden niin ehkä ihan ymmärrettävää että eron huomaa..?

  1. Ihana:D:D mullakin tuo oli jääkaapissa 4kk täynnä vettä??? ehh…… sitten tajusin että ehkä sille on enemmän käyttöä maljakkona, tulppaanit eivät meinaan mahtuneet vanhoihin lääkepulloihin kun varret ovat sen verran paksut.

   KAPPAS vaan, en tiiä onko tuo vielä brunssi sisällöltään, mutta sovitaan niin! Sanon äidille tämän ensi kerralla >:-D että kuhan tässä brunssille heräilen………

   Joo, osta! Ne oranssitkin oli kivoja minusta :- D

   ps.
   petyitkö!:– ( höh, concoction-hannallakin taisi olla samat mietteet, pöh. Mulla noi on kestänyt superhyin, mutta en ookaa käyttänyt pelkästään yhtä tuotetta kerralla kuten te vissiin sitten. Ja totta, molemmissa on kyllä puolensa – en enää ottaisi mukaani semmoista mineraalimeikkiä joka pitää kopistella ja pyöritellä kannen avulla, reissuun tai laukkuun päiväksi siis :-D Se on noiden MSCHIC:n pohjien isoin etu + hyvät sävyt!

  1. IINA ETKÖ LUE PÄÄSYKOKEISIIN MITÄ?!?!!? ALKOIKO KATTOON TUIJOTTELU KYLLÄSTYTTÄÄ???? MITÄ??????????????? (vitsi xD)

   JEE kiitos toveri ja hmmhhp ehkä voit vihjaa fb:ssä sillee hienovaraisesti että ”näin yhdessä blogissa kukkia vähä tylsää itse en pidä kukists yhtään :(” ??? toimisko?? :-O yes no YES no????? luulen että toimii kyllä kyllä

   1. toi siis NIIN toimii, TOTALLY!!!!!!!!! ja voi vidduu ku eka se kirja oli NIIN siisti mutta ny ku tajusin että se onki _OPISKELU_KIRJA_ niin ei inspaa yhtää………!!!!!!!!! ok paitsi vähän

    1. xdDDDD eiiihh…….. vähä noloo……. ei ku. .. . . . .. EI VAA GO GURLL U CAN DO IT ;) ;) :***** ahahHHAHha eiku oikeesti mä tiedän että sä pystyt siihen!!! blogien luku on vain tera___piaa

 4. Uuuu toi nuudelijuttu kuulostaa NIIN hyvältä, todellaki laitat sen ohjeen!

  ja oon jo pitkään katellu kaikki mschic juttui, tarviin vaan lisää rahaaaaa :DDD tiiätsä et onks ne huulipunat hyviä? :)

  1. Onnn! laitan sen pian, kunhan vaan saan muokattua kuvat jotka tarviin sitä varten!:-D

   Jooo, NE ON:-D Huulipunat on oikeastaan parhaimpia mschicin juttuja ja ja nuo meikkipohjat:-) ja tuo kulmavärisivellin! kaikki mitä mulla on toimii, ainostaan maskara ei pysy pitkää päivää – mutta eipä pysy lumene, loreal tai maxfactorkaan :- D

 5. Kivoja kuvia! Ja hei, miten oot päässy MSCHICin kans yhteistyöhön, tai miten ylipäänsä voi päästä? :3

 6. Ida Idaaaaaa ihanainen, saako esittää toiveen?! Olisin ikionnellinen jos ehtiessäs postailisit taas joskus muziikkivinkkejä, täältä mä nimittäin aina bongaan kaikkea uutta jänskää ihanuusmusaa!! jeejeeeeee keväiset terkut uskolliselta lukijalta joka luottaa musiikkimakuusi always_and_forevahh!!!

  <3

  1. OOOIII oIIII KYLLÄ!!!! Ihana sinä, minä varrrrrpppina teen pian musajudddduii o PALJO mieles kosolti!!!! Ihana, olet paras muzadiggari i SEEE ;—)))

 7. muute iha hyva blogi mut ei mtn juttuu meista… siis ikava tai jtn settii? ois ainaki voinu luulla olevan.. nyyhkis.jostain kukista selitat muttet ainakaan meista vaikka ois sul siihe oikeet evaat… aika turhaa diipadaapaa, en tiia jaksetaanko enaa seurata tata sun blogii… oot cucaracha… ei ne luomi vari savytkaan ollu nii ihanii.

 8. voi että piristi taas lukia sun blogia pitkästä aikaa! aivan unohtunut blogimaailma lookbookin myötä, pitänee taas palailla näihin hyvää mieltä tuottaviin blogituokioihin. :) (p.s. alko tekeen mieli aamupalaa kun katteli noita herkkukuvia, parempi vissiin mennä nukkumaan että pääsee nopsempaa aamupalalle:D)

  1. VOi miten ihana kommentti, kiitos!:-D jotenkin liikutun aina tämmöisistä kovasti, ihanasti sanottu :’—)

  1. oi että, ihana, kiitos!!! oon lueskellu sun blogia aina välillä, tykkään sen värikkyydestä ja laadukkaista kuvista!:—)