VILA Kick Off Tampere!

muoti
6 kommenttia

vila_flyerA6_etu

Tässäpä lisäinfoa tapahtumasta, josta jo aiemmin kirjoittelinkin. Olen saanut etukäteen kuulla mitä kaikkea tuohon päivään sisältyy ja täytyy sanoa, että kuulostaa melkoisen mahtavalta! Loacker on mukana tapahtumassa jakamassa suklaa- ja keksimaistijaisia, minä autan mielelläni vaatevalinnoissa ja ainakin kanta-asiakkaiksi liittyvät saavat yllätyslahjan niin kauan kuin niitä riittää. Illalla itsensä voi kuvauttaa uudessa tyylissä. Kuvat tulevat Vilan Facebook-sivulle ja tägättyjen kuvien kesken arvotaan palkinto ;–) Mun mielestä parhain juttu on kuitenkin se, että perjantain ajan KAIKKI tuotteet ovat -20%! Se on melkoinen ale jos vaikka suunnittelee syystakin ostoa, joita myymälä on pullollaan.

VILA TAMPERE KICK OFF

VILA

VILA TAMPERE

Minä sain valita itselleni palkkioksi muutaman vaatteen, ylläoleva pino lähti tänään mukaani. Hihihii, arvaattekos mitä päätyy päälleni perjantaina? Uskaltautuuko kukaan mun stailattavaksi?? >:–) Linda ainakin on tulossa jos ei kukaan muu uskalla, hahaa! Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ! 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pööööh, olis ollu kiva tulla käymään ja tyhjentään lompakkonsa tohon -20% alennukseen, mut tänään on jo menoja :S

    Kivaa iltaa teille! :)