GLITTER MANIA

kauneus
15 kommenttia

sparklyyy nails

idkuva

Hehee, en tiedä tiedättekö, mutta olen aikalailla kaiken kiiltävän perään. Kaupassa hypistelen aina kaikki paljettijakut ja helmikaulukset läpi ja nyt kynteni ovat olleet pitkään joko kultaisen tai hopeisen glitterin peitossa. Tällä kertaa vuorossa hopea, H&M:n kynsilakkaa tuokin! Hennesin kynsilakat ovat ihan loistavia hintalaatusuhteeltaan. Panostan kosmetiikkaan, mutta kun puhutaan kynsilakoista, en luota merkkiin laisinkaan. Olen ostanut usemman kalliin lakan ja pettynyt surkeaan pysyvyyteen tai pigmenttien vähäisyyteen. Onneksi halpiksistakin löytyy hyviä!

Naurattaa vähän, huomasin että näissä kuvissahan on oikein EMÄMOKA, kultaista ja hopeaa samassa asussa, APUA!!!!!!!! Tiedän että muutama tarkka kaverini antaisi moisesta yhdistelystä paheksuvia katseita, mutta minusta kulta+hopea on superraikas yhdistelmä. Mitäs te tuumitte?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mitä kummaa, minä, maailman neuroottisin kulta+hopea-yhdistelmän karttaja, en huomannut mitään silmiinpistävää näissä sun kuvissa :-D näyttää itseasiassa tosi kivalta!

  1. Hahaa, niinkö?:-D Onnistuin siis hyvin! Paidan pilkut on hopeaa ja lakka samaten, koru ja kello taasen kultaa ;-D hihiii!

 2. Haha oon kans huomannu itessäni harakan vikaa, kaikki kimaltava vain kummasti vetää puoleensa :-D Glitterkynnet on kyllä parasta, kokeilin just tehä silleen et dippailin just lakattuja kynsiä erivärisissä hileissä, tuli aika villit bailukynnet!

  1. No älä!! Tiedän kyllä etten ole ainoa hahha:-D

   Uuu, kuulostaa kreisikooleilta! Saitko hileet pysyyn ihan ilman mitään vai pitikö käyttää paljon päällylakkaa?

 3. näin asiasta poiketen, voisitko kertoo jotain kivoja kirppareita tampereelta? :-D olis aikomuksena jossain vaiheessa tulla siellä poikkeemaan ja samalla kattoo tampereen kirpparien tarjontaa :-D

  1. tampereella on bonus kirppis itsenäisyydenkadulla, radio kirppis laukontorilla, fidoja löytyy näsilinnankadulta ja sitten tammelasta, uff on hämeenkadulla ja kyttälästä löytyy ojakadun päästä kyttälän kirppis. Sitten on kaikkia pieniä mummokirppiksiä joissa hyvin harvoin on mitään. Yesterday ja kätkö vintage ovat vierailemisen arvoisia vintage-putiikkeja!:-)

 4. Kulta+hopea = <3333

  En usko todellakaan siihen et ne ei muka sovi yhteen. Se on vaan joskus jonkun hienon muoti-ihmisen sanoma juttu, mihin kaikki nykyään uskoo vaikkei oo koko asiaa ite pohtinu ja miettiny omaa mielipidettään omilla aivoillaan… Siis varmasti jotkut ei oikeesti tykkää mut sillee pääasias :D

  1. En mäkään!:-D enkä ole koskaan ollut tarkka siitä mitä sävyä vetskarit ja napit ja korut on, hahah, kai olen sitten sen verran boheemi tuon asian suhteen. Hyvä että ollaan samoilla linjoilla ;- )

 5. Mulla on ollu jo pitkään kauhea glitterkynsihimo! Ja tota nimenomaista Casion kelloakin oon kuolaillut koneen ääressä jo useamman viikon ajan… Enkä mä näin ollen voine vastata ku että hyvältä näyttää (ja kimaltava on parasta)!

  1. Nonnii, h&m:lle vaikka mars ;-) ja toi Casio on maailman paras, tosin sain sille just kilpailijan, joten saas nähdä mitä tästä seuraa, hihiii!

 6. Kauniskaunis yhdistelmä: uhah! Ajattelin itsekkin tilata tuon casion kellon, mutta mitenkäs, saako sitä helposti säädettyä, kysyy melko kaposen ranteen omistava henkilö? Lueskelin vähän tuota edellistä kommenttia ja kiinnostuin heti, että minkäs kilpailijan casio on saanut? :-DD

  1. saa saa, toki toki! sitä säädetään sellaisella mekanismilla mikä on sen toisen lukko-osan takana, luet vaan käyttöohjeet niin onnistuu:- ) ja hahaaa, siitä lisää ihan kohta ;-) eräs vähän klassisempi kaveri!!!!

 7. Kulta-hopea tai kulta-valkokulta vaan on yksi hyvä yhdistelmä. Kiiltävämpi kuin kelta -harmaa, mutta siis väreiksi muutettuna lähes sama. Hyvin toimii! Esim. sinäkin olet vieraillut Tiffanyllä, joka käyttää hopeassa, hopeakoruissaan, 18ka:n kultaisia osia hopeaan kiinni juotettuna. Rohkeesti vaan!

  1. Olen samaa mieltä!:-) Eri sävyjen yhdistely on raikasta, etenkin kun kyseessä on aidot jalometallit – rihkamakulta ja rihkamahopea eivät näytä usein niin freeseiltä :-D