Merileväkasvohoito

kauneus
4 kommenttia

Viime perjantai alkoi ihan mahtavasti, nimittäin rentoutuen kasvohoidossa! Koko viime viikko meni roudaillessa tavaroita vanhasta asunnosta uuteen, siivoillessa vanhaa kämppää ja hoitaessa kaikkia käytännönasioita – tietysti iltaisin aina opiskelujuttujen ja töiden jälkeen. Vaikka tämä muutto on ihan megaihana asia, en voi väittää pitäväni siitä pakkaamisruljanssista ja muiden vaivaamisesta auton lainaamisen ja kantoavun suhteen….

Oli siis varsin miellyttävää suunnata koulusta Kehräsaareen 1st Floor Style & Beauty Centeriin merileväkasvohoitoon, jonka minulle lahjoitti Elämyslahjat.fi. Olen käynyt aiemmin muutamia kertoja kasvohoidossa, mutta yksi syy siihen, miksi käyn niin epäsäännöllisesti, lienee vakikosmetologin puute. Tietysti kasvohoidot ovat melko hintaviakin, mutta itse ainakin huomaan eron silloin kun olen hoidossa käynyt, joten ajattelen niiden olevan rahan arvoisia. Minun ongelmallista sekaihoani on välillä todella haastavaa hoitaa, kun en oikein tiedä miksi naama joskus kuivuu ja mistä johtuu, että yhtäkkiä näppyjä on ihan kreisi määrä vaikken mielestäni ole muuttanut tottumuksiani minkään asian suhteen.

idkuva 1st floor beauty kehräsaari

Kehräsaaressa sijaitsevat tilat ovat siistit ja sievät

1st floor

… sekä tunnelmalliset!
merihirviö_ida

Hahaa, meitsi ja rauhoittava kasvonaamio! Oli pakko muokata nuo ripset tuohon, näytti muuten jokseenkin pelottavalta… Minulle laitettiin hoidon aikana kaksi kasvonaamiota, antibakteerinen ja rauhoittava. Ennen naamioita iho puhdistettiin meikistä ja syväpuhdistettiin ultralla. Näiden hoitojen jälkeen oli mukava lähteä kotiin rentoutuneena. Kasvot eivät juuri punoittaneet ja ihana kosmetologi lisäsi kasvoilleni hieman ehostusta jottei tarvinnut hipsiä meikittä kotiin. Iho on pysynyt nyt viikonlopun yli ihan hyvässä kunnossa, muutamia pikkunäppyjä tosin on ilmestynyt. Kosmetologi suositteli, että jättäisin kuivattavat täsmätuotteet kokonaan pois, sillä ihoni on nyt syksyn tullen alkanut kuivua pinnasta. Se lisää jo itsessään mustapäitä ja näppyjä ja jos kuivatan pintakerrosta lisää, on iho ihan tukossa. On superihanaa kuulla jämptit hoito-ohjeet ammattilaiselta, sillä itse on vaikea arvailla mistä ihon käytös milloinkin johtuu ja hoitaa sitä ihan väärin. Suosittelen kosmetologilla käymistä ihan jo siitäkin syystä, että saa iholleen oikeanlaiset hoito-ohjeet. Minun ihoni on sekaihon lisäksi melko herkkä, joten kosmetologi suositteli minulle syksyksi ja talveksi herkän ihon tuotteita, jotten rasita liikaa ihoani. Kiitokset kosmetologille laadukkaasta hoidosta ja hyvästä palvelusta – ja vikasta kuvasta ;-)

Tuleeko teidän käytyä kosmetologilla? Tai oletteko löytäneet hoidoista avun esimerkiksi ongelmallisen ihon hoitoon?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. This looks totally relaxed :) Sometimes you have to indulge yourself :)
  Ida would you say you eat healthy? What’s your favorite ice-cream and your favorite sweets?
  I love your style, your blog and your pictures ♥ You come over very lovely :) Greetings from Germany ♥

  1. Thank you Alisa! So nice to hear from you <3

   Yes, I would say so! But I eat some sweets too, caramel almonds are my favourite ones right one! And all nuts covered with dark chocolate ;-) But I try to avoid candies and everything artificial, even though it's kinda difficult sometimes… Favourite ice cream is homemade ice cream that's mafe of lemon and bulgarian youghurt!

   Thank you so much, you made my day with your comment! <3

 2. Moikka Ida!

  Mitä sun kohdalla tarkoittaa tuo, että jätät kuivattavat täsmätuotteet pois finnien torjumikseksi? Millaisia tuotteita oot sitten käyttänyt?

  Mulla on nimittäin tällä hetkellä tosi ongelmainen iho. Se oli teini-iässä ihan ok-kuntoinen, mutta nyt (oon 23v) on jatkuvasti finnejä naama täynnä, erityisesti lauan alueella. Oon tähän asti syyttänyt pelkästään ehkäisypillereitä (minipillerit – ne voi kuulemma aiheuttaa jopa aknea), mutta voiskohan mun kohdalla olla myös toi, että koitan jatkuvasti kuivattaa finnejä pois sellasella kuivattavalla peitepuikolla/finnipuikolla? Menee ihan just hermot tähän näppylänaamaan, joten ainakin kokeeksi aion lopettaa pillerit ja ehkä voisin kokeilla myös tota peitepuikon välttämistä. Kun kuukauden ainoona tulona on toistaiseksi opintotuki, niin missään kasvohoidoissa ei kyllä tällä hetkellä mahdollisuutta käydä…

  1. Moikka! Mulla on siis tämmöinen ärsyttävä sekaiho joka reagoi tyyliin kaikkeen – unenmäärään, valonmäärään, siihen mitä syön, jos urheillessa kuivuu hiki kasvoille, siihen että käytän vääriä tuotteita…… ei siis mikään helppo hoitaa! Olen käyttänyt säännööllisesti jotain apteekista saatavaa reseptirasvaa (olikohan se skinoren) ja teepuuöljyä, jota saa ainakin luontaistuotekaupoista ja bodyshopista. se kuitenkin kuivattaa näppykohdan lisäksi myös muita kohtia ihosta kun se öljynä leviää niin helposti. Näppyihin se kyllä tehoaa, mutta näköjään niitä siis puskee vain lisää tämän kuivumisen takia :–s oon nyt ollut paljon vähemmällä ja käyttänyt kuivattavia juttuja vain jos on meinannut tulla joku iso näppy. Tuntuu että se on toiminut ihan ok, naama ei ole vielä räjähtänyt vaikka oon huimasti vähentänyt noiden kuivattavien tuotteiden käyttöä.

   Ja jep, pillerit saattaa usein vaikuttaa:-( mulla oli ennen sellaiset jotka auttoi ihoon, mutta ne piti vaihtaa toisiin, harmi vaan. Nämä nykyiset ei onneksi tee iholle mitää – hyvää tai pahaa – mutta jos epäilet että pillerit aiheuttaa sulle noita näpyyjä, niin kantsii varmaan kokeilla oisko jokin muu sulle sopivampi…. megatylsää kun joutuu venkslaamaan ja stressaamaan naamajuttujen takia >:–( Kantsii kyllä joo vaikka koettaa jättää hetkeksi kuivattavat pois, voi olla että iho ei tykkää niistä tai että ne on vääränlaisia iholle. Apteekissa on muuten usein kosmetologi paikalla, joka osaa neuvoa jo ihon nähdessään!